Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Мирослав Василев

Коментираше се по назад в темата и доста хора пътуваха дотам, без да си въвеждат данните. Може би е някаква грешка в системата, която все още не е отстранена.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 34 минути , pamela каза:

А ако въобще не съм предоставила информация, може ли да се приеме, че тя е грешна.

Казано накратко, ще бъда доволна, ако ме успокоите, че всичко е наред.

не е наша вина, че автоматична система не изисква и не позволява въвеждането на данните, при нас също беше така, а предполагам - и при всички пътуващи по тази линия :) на отиване по нищо не се разбра, че липсват някакви данни, на връщане при сканиране на бордните карти вече на ръкава за излитане системата им нещо изпищя и се наложи да ни записват номерата на личните карти /на тримата от семейството ни/ на хвърчащо листче - но пак е било някакъв бъг, защото не ми направи впечатление хората преди нас да ги бавят за същото и си минаваха директно след сканирането

така че не се притеснявай изобщо :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Не зная дали има връзка ,но в неделя като кацнахме в Катания ,граничните полицаи на паспортният контрол единствено погледнаха ЛК , без да ги слайдват или друго...

Нямам спомени при чекирането дали въведохме или не данните.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Цитат

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air стартира нова линия от София до Братислава. Полетите ще се изпълняват четири пъти седмично, като първият ще бъде днес. Местата са налични на сайта на компанията на цени от 9.99 евро ведна посока с включени всички данъци и задължителни такси. До столицата на Словения Wizz ще лети в три делнични дни - понеделник, сряда, петък, както и в неделя. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
9 minutes ago, Фичо said:

То, че е така - така е! 

Ама този някой трябва да има име, все пак! 

Па и сайт, където тази простотия е постната! 

Кажи честно ся, кой е сайтът ?

2 minutes ago, Ivko said:

Да мисля,че е около 30мин. с влак

Има и автобуси директно от летището, които вървят до летището, автогара и жепегара на Виена. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, antony2001 каза:

Има и автобуси директно от летището, които вървят до летището, автогара и жепегара на Виена. 

А имаш ли на идея на какво отсояние са летището и ж.п. гарата в Братислава?

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар

Доколкото знам, има автобуси директно от летището в Братислава до Виена. Има и директен автобус от летището в Братислава до централната гара в Братислава. Влаковете между 2-те гари са на всеки час и пътуват точно 1 час. Билетът беше 10 евро.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 2 минути , akair каза:

Доколкото знам, има автобуси директно от летището в Братислава до Виена. Има и директен автобус от летището в Братислава до централната гара в Братислава. Влаковете между 2-те гари са на всеки час и пътуват точно 1 час. Билетът беше 10 евро.

Аааха ясно понеже мисля да направя едно трипче София-Братислава с уйз и после от там с влак за Линц та да знам как да ги комбинирам..

Връзка към коментар

Влакът до Виена е един. Има вагони на словашките и на австрийските железници. Първите са като нашето БДЖ - червени отвън, зелени и мизерни вътре. В австрийските се пътува съвсем нормално - вагон без купета, седалките са 2+2, зимата беше топло и чисто. Влакът спира на новата главна жп гара във Виена (HBF). Там би трябвало да можете да направите връзка към Линц. Има както билетомати, така и гишета във Виена. В Братислава ситуацията беше като при нас - кисела лелка зад стъкло и решетка :)

Връзка към коментар
преди 6 минути , master_of_germs каза:

От летището до гарата в Братислава има градски автобус номер 61. Мисля, че е на всеки 20 минути и около 20 минути пътува. Билетчето е 90 цента.

Да ще погледна благодаря :)

преди 18 минути , akair каза:

Влакът до Виена е един. Има вагони на словашките и на австрийските железници. Първите са като нашето БДЖ - червени отвън, зелени и мизерни вътре. В австрийските се пътува съвсем нормално - вагон без купета, седалките са 2+2, зимата беше топло и чисто. Влакът спира на новата главна жп гара във Виена (HBF). Там би трябвало да можете да направите връзка към Линц. Има както билетомати, така и гишета във Виена. В Братислава ситуацията беше като при нас - кисела лелка зад стъкло и решетка :)

Да видях сега че до Линц всички влакове правиш връзка във Виена

А тук ми дава някаква гара на летището със влакове до Виена?!

brat.jpg

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар

Done

София-Братислава-София 38лв :):) 

Датите ми бяха 13-18 септември,но в бързината съм избрал 13-20,след 30 минути размисал,какво да правя дали да оставя така или да взема само навръщане билет реших да се обадя на кол центъра и те взеха че ми смениха датата без такса извадих и късмет че цената на билета бе една и съща та не платих нищо..

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• menki
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.