Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Държиш ли да лети с Уиз? Виж цените на Райън и на България Ер. Другото, което ми хрумва е да лети от Валенсия, а до там с влак. Малко е хамалогия, но става като краен вариант вероятно. 

Публикувано:
преди 21 минути , Jenbel каза:

Държиш ли да лети с Уиз? Виж цените на Райън и на България Ер. Другото, което ми хрумва е да лети от Валенсия, а до там с влак. Малко е хамалогия, но става като краен вариант вероятно. 

Освен загубеното време, този влак струва и пари все пак. 

Публикувано:
преди 20 часа, Jenbel каза:

БГ Ер са още по-скъпи, полета към Барелона е 600+лева за 07.01

Райън към момента дават възможност за полети около 85-95 евро на посока (преди добавката за багаж) и се чудя да чакам ли нещо друго или да взимам от тях

преди 20 часа, Ivko каза:

За отиването не знам, но връщането ще падне най-вероятно и под 100лв още повече седмица след НГ.

Преполагам термините отиване и връщане ги използваш от гледна точка на студента. За сега връщането към Барселона дори е по-скъпо от полета насам

Публикувано:
преди 10 часа, КолЮ каза:

Здравейте,

Забърках се в нова "каша" 🙂 Студент в Барселона 🙂

Та мислейки как да прибера детето за празниците виждам много непритни цени (150-200 евро на посока) за полетите преди Коледа към Бг и обратните около 05-07 Януари.

Досега в този период не съм пътувал и не съм и гледал цените. 

Въпросът е : Тези цени въобще има ли шанс да намалеят или само ще стават още по-груби? Тъй като ще влачи и 20кг куфар сигурно финансово ще се обезмисли прекачването някъде по Европа - два полета, две плащания на куфара, но все пак сигурно има идеи които ми убягват?

Аз за моя студент Милано- София купих билет за 35€ с 20кг куфар. Вчера гледах, че за същия полет цената беше с около 100€ нагоре без багаж. За обратен полет не съм вземала още.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 часа, КолЮ каза:

Преполагам термините отиване и връщане ги използваш от гледна точка на студента. За сега връщането към Барселона дори е по-скъпо от полета насам

Като гледам, май ще е по-изгодно вие да отидете 😁

• Смея се 6
Публикувано:
преди 2 часа, M@ria каза:

Аз за моя студент Милано- София купих билет за 35€ с 20кг куфар. Вчера гледах, че за същия полет цената беше с около 100€ нагоре без багаж. За обратен полет не съм вземала още.

Това за коя седмица? Аз гледам за тази завършваща с Бъдни вечер.

Колко по-рано купувате билети за около Коледа? Явно в тази част на годината не важи прозореца около 6-10 седмици по-рано.

Публикувано:
преди 6 минути , КолЮ каза:

Колко по-рано купувате билети за около Коледа? Явно в тази част на годината не важи прозореца около 6-10 седмици по-рано.

Той е първа година студент, така че нямам опит. Но сега ще се  прибира   средата на декември, въпреки че ми направи впечатление, че около Коледа цените бяха поносими. Билетът го взех преди седмица. 

Публикувано:
Преди 1 час, КолЮ каза:

Това за коя седмица? Аз гледам за тази завършваща с Бъдни вечер.

Абсолютно не важи. 

Публикувано:

В момента Уиз нещо бъзикат полетите от/до Абу Даби през ноември. Имах полети, които в акаунта ми излизат, че са анулирани. Още нямам известие от Уиз.

Като ме уведомят, освен връщане на пари трябва да имам опция и за избор на други дати. Ако са по-високи цените нали не се доплаща? Понеже билетите са ми с флекс той запазва ли се?

Публикувано:
преди 10 минути , DGTG каза:

Като ме уведомят, освен връщане на пари трябва да имам опция и за избор на други дати. Ако са по-високи цените нали не се доплаща? Понеже билетите са ми с флекс той запазва ли се?

При по-високи цени нищо не доплащаш!Флекса също се запазва! 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Тези промени до Абу Даби са свързани и с друго - през ноември полетите са заложени да се изпълняват от Уизеър Абу Даби, което пък води до по-неудобни часове. И тъй като това подразделение е регистрирано извън ЕС, сигурно би имало значение и при евентуално закъснение от 3+ часа на полета към България.

• Харесвам 3
Публикувано:

И аз в студентската сага, ама с Айндховен. Такива цени бяха (и са) обадили и Уиз, и Раян за Соф- Айндховен за 6-8.01.24, че купих студентски на БГеър  до Амс за 636 лв. двупосочен, с 2 чекирани до 23 кг., един ръчен, чанта, закуска и една безплатна смяна.

Сега за Ноември са без пари по 50 евро двупосочни само с раница, та им взех да си дойдат за по 3-4 дни.

Аз съм с 2 моми в Тилбург и Ротердам/Делфт и гледам да купувам месеци преди полетите, че всичко е по 2. За връщането по Коледа ги взехме през май - пак младежката тарифа на БГ еър с отиване август и връщане на 23.12. В средата на август вече беше изчерпана за тези дати.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

Питанка 🙂

Взела съм билети отиване и връщане до Барселона с wizz flex. Хипотетично, ако цената падне много мога ли да анулирам резервацията си/ сумата след колк време се връща в wizz акаунат ми/ и да резервирам отново същите дади, но на друга цена. Цялата сума ли ми се възстановява или има някаква уловка. Предполгам цената за флекса не се възстановява. Запазих с Тарифа Plus Family, а не с отделен Флекс

Публикувано:
преди 3 минути , Denittta каза:

Питанка 🙂

Взела съм билети отиване и връщане до Барселона с wizz flex. Хипотетично, ако цената падне много мога ли да анулирам резервацията си/ сумата след колк време се връща в wizz акаунат ми/ и да резервирам отново същите дади, но на друга цена. Цялата сума ли ми се възстановява или има някаква уловка. Предполгам цената за флекса не се възстановява. Запазих с Тарифа Plus Family, а не с отделен Флекс

Да флекса не се запазва и цената заплатена за него не се връща, НО при доброволна отмяна с флекс парите идват след 72ч в акаунта и е малко рисковано защото докато получиш парите т.с. след три дена цените може пак да скочат и не знам, колко е оферта това упражнение. Освен ако не купиш нови кеш.

Публикувано:
На 16.10.2023 г. в 8:41, iMari каза:

Има такава услуга, излиза веднага след като избереш полет, точно преди флекса:

Screenshot_20231016-083214.png.656c54b15e8e5066d00cb3e8d095a524.png

Но мисля, че за полети, които са скоро(до 2 седмици) не се появява. Не съм я ползвала, но не виждам защо да ти ограничават профила щом пари им даваш. 🙂

А за следене на полети може да ползваш airhint. 

Запазването с банков трансфер е безплатно до 8 дни! Това платеното няма смисъл, важно е полета да е след 14 дни минимум.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 59 минути , Julian999 каза:

Евтин флекс и багаж ? Нищо не намирам 

Тирана - Бриндизи 20 кг 13 €

Тирана - Солун priority 10€ или MXP-SCV

София- Бари flex 12 лв

• Харесвам 6
  • Благодаря 2
Публикувано:
преди 15 минути , Izabela каза:

Членство може ли да се купи с кредит?

Да, но членство се купува само в добавка към полет, не може само него.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Айде тотално омазаха полетите до Абу Даби. Пак разместиха с ден разписанието и часовете имат промяна с над 3 часа. Обърнаха посоките и сега полета се изпълнява от първа точка Абу Даби, а не от София както беше. Абу Даби-София беше в 21:50 сега става в 18 и обратно от София каца в 1:00 сутринта в Абу Даби и да се чудиш, какво да правиш 😄😄 единсвения плюс е това, че в София кацаш по нормално време и нямаш нужда от такси

• Харесвам 5
Публикувано:

Минус е и както бе споменато , че полетите ще се изпълняват от Wizz Abu Dhabi (с регистрация извън ЕС и начална точка извън ЕС).Вероятно няма да дължат и обезщетение по Регламента в случай на закъснение над 3 часа.Сигурно и полетите са обърнати за да може машината на Wizz Abu Dhabi да нощува в Абу Даби и да изпълнява на сутринта ротациите си из региона.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 2 минути , The Doctor каза:

image.png.336379309858f1e1bbbd1c3c059f2a02.png

Тогава (16.11) е квалификацията за европейското първенство по футбол България - Унгария! 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 9 часа, stanimir каза:

Минус е и както бе споменато , че полетите ще се изпълняват от Wizz Abu Dhabi (с регистрация извън ЕС и начална точка извън ЕС).Вероятно няма да дължат и обезщетение по Регламента в случай на закъснение над 3 часа.Сигурно и полетите са обърнати за да може машината на Wizz Abu Dhabi да нощува в Абу Даби и да изпълнява на сутринта ротациите си из региона.

Не се ли гледа това, че едната крайна точка е в ЕС? Струва ми се, че съм чела подобно нещо за трансатлантическите.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.