Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 минути , Victoria каза:

Не се ли гледа това, че едната крайна точка е в ЕС? Струва ми се, че съм чела подобно нещо за трансатлантическите.

Когато авиокомпанията е регистрирана извън ЕС, компенсация се дължи само, ако началната точка е ЕС.

• Харесвам 5
Публикувано:
20 minutes ago, yordanov said:

Когато авиокомпанията е регистрирана извън ЕС, компенсация се дължи само, ако началната точка е ЕС.

Така е ,нали затова толкова хора не могат да се преборят за обезщетение от Търкиш.

• Харесвам 4
Публикувано:

Имам следния казус - в офиса ни в Румъния колежка от отдела трябваше да лети Букурещ- Дортмунд 7-10.11.2023. Билетът в купен преди 31.05.2023, защото събитието е голямо, трябваше да потвърждаваме хотели и т.н. Междувременно напусна и си викам ще пием една студена вода - случва се. НО, в последствие разбирам, че полетите са променени от Букурещ- Дортмунд на Букурещ- Кьолн т.е. избираш Дортмунд, но после на 2-ра стъпка излиза кацане е Кьолн (lands in Cologne). Питането е това не е ли достатъчна причина да върнат парите или поне да питат приемаме ли промяната? Билетът е купен от агенция и те твърдят, че нямат никаква нотификация от Уиз. Мога ли да им вярвам? Отделно от това часът на излитане е променен с 20 мин, но това в посл 2 г. не е повод за компенсации.

Публикувано:

20 те минути не е достатъчна причина за безплатен отказ, но смяната на летището е.

За агенцията не знам.

Публикувано:
преди 9 минути , neuromancer каза:

20 те минути не е достатъчна причина за безплатен отказ, но смяната на летището е.

За агенцията не знам.

И аз така мисля.

Публикувано:

Вчера полет на Уиз от Ница до Виена закъсня с над 4 часа, къде можеше да се види официалната причина за закъснението и къде се подава после иск, ако е основателно и ако не искаш да губиш 30% за обслужване през агенция? 

Публикувано:
преди 14 минути , stormbringer каза:

Вчера полет на Уиз от Ница до Виена закъсня с над 4 часа, къде можеше да се види официалната причина за закъснението и къде се подава после иск, ако е основателно и ако не искаш да губиш 30% за обслужване през агенция? 

Подайте директно в сайта на wizz. Не пречи да си подадете иска. В най- добрия случай ще Ви го изплатят или поне ще напишат причина за отказ. Закъснението може да се види в сайта на flightradar24, но не и причината. 

Публикувано:

За съжаление никъде не може да се види официалната причина за закъснение. Вчера имаше национална стачка в Италия, бяха засегнати и летищата. Вижте във flightradar дали самолета има ротации през Италия по-рано през деня. Ако причината е стачката, нямате право на компенсация. Нищо не пречи все пак да подадете иск от профила си тук:

https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/compliments-and-complaints

Публикувано:

Това откога е , рядко летя с Wizz :

IMG_20231021_093707.jpg

Тоест полети от примерно 34.99 лв и 54.99 лв в крайна сметка ще са на една цена за потребители с клубно членство.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 22 минути , stanimir каза:

Това откога е , рядко летя с Wizz :

IMG_20231021_093707.jpg

Тоест полети от примерно 34.99 лв и 54.99 лв в крайна сметка ще са на една цена за потребители с клубно членство.

Нищо не разбрах от този upgrade. Предимствата и условията ми изглеждат същите като на досегашното членство. Да не би да ни подканя да си подновим членството и в това да се изразява апгрейда? Поне при мен изтича тези дни - началото на ноември.

Публикувано:
преди 26 минути , stanimir каза:

Това откога е

Не знам дали правилно те разбирам, но това си е стандарно Wizz членство, от години е така. За по-скъпи полети разликата може да бъде доста по-голяма от 20лв. Срещала съм и 70лв разлика, някой беше показал и над 100лв. Но се случва въобще да няма разлика, а дори и с членство да е по-висока цената от тази без членство.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 20.10.2023 г. в 10:08, stanimir каза:

А за Абу Даби си траят.

Не е изключено част от промените в разписанието да се дължат на ремонтите на двигателите PW на неотата.

• Харесвам 1
Публикувано:

Нали при купуване на билети отиване-връщане до някъде с Уиз дискаунт, ако не пътува притежателя  няма никави проблеми ?

Реално притежателя ще пътува със същия полет на връщане или ще има два чифта билети.

Публикувано:
преди 9 минути , marycap каза:

Някой да е срещал полет за 28,99 лв. по възможност за по- далечна дата?

София-Бари на 10.03 с дискаунт 28.99

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 11 минути , marycap каза:

Някой да е срещал полет за 28,99 лв. по възможност за по- далечна дата?

Виж Бари за октомври 2024 г.

• Благодаря 1
Публикувано:

Някой открива ли евтини багажи и флекс? 

багаж открих с Тирана - Торино за около 20 евро, но знам, че може и още 😀 

За флекс под 7 евро не откривам… 

Публикувано:

Имам питане, ако някой може да каже...В Уиз кредита имам два кредита от хотели от Booking, резервирани през сайта на Уиз. Опитах с тях да купя билети, но не ги взе - явно трябва да се ползват за хотелска резервация/там където може с портфейл/. Проблемът ми е , че като вляза  в профила си в Booking/ отново през сайта на Уиз/ не ги виждам. Там имам и други кредити с по-дълъг срок от обикновени резервации от Booking и само тях мога да използвам. Въпросът ми  е как мога да ги ползвам тези уиз кредити  от хотелски резервации и къде да ги търся? И нещо друго може ли да се плаща с тях?

01/07/2023
Платено в
‎11,00 лв.
‎5,43 €
PACU BOOKING credited: 5.35 in EUR
изтича: 27 декември 2023 23:59 след обяд
01/06/2023
Платено в
‎207,98 лв.
‎207,98 лв.
Credit Shell CreditBack for PNR: HL3P9H
изтича: 30 май 2024 23:59 след обяд
28/04/2023
Платено в
‎26,00 лв.
‎12,84 €
PACU BOOKING credited: 12.88 in EUR
изтича: 24 октомври 2023 23:59 след обяд

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.