Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 4 часа, tara каза:

Моят полет от Бургас до Краков е изцяло отменен за април.

Моят от Бургас до Краков на 20.4 също.Всички полети април и май са отменени.Имам връщане от Люблин на другия ден и стои още.

Screenshot 2024-01-30 at 08-16-27 WIZZ – Мечтайте повече. Живейте повече. Бъдете повече.png

Връзка към коментар

Не съм разгледала още какви опции предлагат за замяна на полета, защото съм обвързана с датите на ученическата ваканция, а цените за периода не са ниски.  Моето отиване беше до Катовице, връщането от Краков. И двата полета са отменени. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 35 минути , tara каза:

Не съм разгледала още какви опции предлагат за замяна на полета, защото съм обвързана с датите на ученическата ваканция, а цените за периода не са ниски.  Моето отиване беше до Катовице, връщането от Краков. И двата полета са отменени. 

При мен същия ден на отменения има на Раян пак до Краков за 30 евро.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

@dimitrov6, пробва ли какви опции има при последване на линка за промяна? Нямам достъп до компютър в момента, а приложението нещо ми забива и се притеснявам да пробвам, за да не избера нещо без да искам, защото изрично са ми писали, че при какъвто и да е избор нямам право после на промяна.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 18 минути , tara каза:

@dimitrov6, пробва ли какви опции има при последване на линка за промяна? Нямам достъп до компютър в момента, а приложението нещо ми забива и се притеснявам да пробвам, за да не избера нещо без да искам, защото изрично са ми писали, че при какъвто и да е избор нямам право после на промяна.

2024_01_30_09.57.37.jpg

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Още миналата седмица от вечерни за Копенхаген, станаха  сутрешни и следобедни… някой да не би да е изненадан ?

нищо ново под слънцето.
Имам чувството, че когато се пускат полети са абсолютно формални вече и по някое време стават реални с разместването им.

сега погледнах за септември за Копенхаген, бяха си 50-100лв. Сега има доста дати по 570 в посока, с УД цена. Между тях има и по 30лв…

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Много сериозно са орязали полските дестинации от Бургас. Като гледам Краков и Вроцлав окончателно отпадат, а останалите започват от юни или дори юли. Затова не ви излизат алтернативни маршрути.

• Харесвам 1
  • Шок 1
Връзка към коментар

Всъщност аз не съм пробвала за алтернативи, но нали ме беше предупредила да имам едно наум за бъдеща отмяна. Имах изтичащи кредити и ги наместих точно за ваканцията. Сега ще търся нещо алтернативно, ако не - тук или съседна държава с колата.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

То и Бургас - Лондон (който е единственият целогодишен) изведнъж изчезна за март месец, за полските има някакви размествания и отпадания, аз съм взел за Будапеща, ще видим дали няма да се случи драма и там 
п.с. добра цена на флекс и приорити имаше на някакъв вътрешно италиански до Венеция, не помня другата точка, ама с няколко опита ще го намерите лесно. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Отмениха ми полета до Бергамо. Избирам нов полет и като натисна "напред" ми излиза следното съобщение

Screenshot_20240130-180426.png.9c62a4f9074a9c1ffba50569e6e32a9d.png

Мейл за отмяна на полета все още нямам. И тъй като имам и закупени места няма ли да е по-добре да направя промяната през телефона?

Връзка към коментар

Имам едно питане по отношение на Уизз ДСК картата, кога се включва дискаунта в профила в Уизз Еър - при одобрението на картата и подписването на договора или чак след издаването и при получаването на пластиката?

Връзка към коментар
преди 12 минути , agenta каза:

Имам едно питане по отношение на Уизз ДСК картата, кога се включва дискаунта в профила в Уизз Еър - при одобрението на картата и подписването на договора или чак след издаването и при получаването на пластиката?

Аз в петък взех кредитната карта Уиз ДСК от офиса, служителката ме попита за имейла ми и номера на WizzAir акаунта ми и от събота имам активен WDC.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 1 час, Костов каза:

Отмениха ми полета до Бергамо. Избирам нов полет и като натисна "напред" ми излиза следното съобщение

Screenshot_20240130-180426.png.9c62a4f9074a9c1ffba50569e6e32a9d.png

Мейл за отмяна на полета все още нямам. И тъй като имам и закупени места няма ли да е по-добре да направя промяната през телефона?

Много лесно става и през чата с агент.Отговарят любезно и съдействат.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Здравейте, гледам че през април Уиз имат полети между Тирана и двете летища на Венеция (Тревизо и Марко Поло) всеки ден, като даже в някои дни имат по два полета до едно и също летище, при това на изключително ниски цени. Чувал съм за дотациите там, но имате ли наблюдения дали тези полети реално се изплъняват или е вероятно в последствие доста от тях да отпаднат.😐

Мисля да направя едно пътуване с няклко полета и да ползвам тези отсечки, но се притеснявам да не ме издънят🙄

tirana-mpolo.PNG.d2a47ce44f9cb04e5497655ebb3be767.PNG

tirana-treviso.PNG.6035219a8c820be08d6d97b72b789588.PNG

Връзка към коментар

Да попитам - имах хич немалка сума в кредит профила си, следствие на отменени техни полети в началото на Ковида, тоест от март 2020.

И ми бяха записани с апокриф нещо като Forever.

Периодично проверявах, стояха си. Тук хората пишат, че са им ги взели, проверявам, стоят си.

Днес решавам да купя билети, влизам и гледам:

Technical credit adjustment (expiry date) 
expires: 21 December 2023 23:59 PM

Някой да знае какво да правя?

Че много искам и да ги съдя, но понеже съм глупав и не си скрийншотнах навремето статуса, сега нямам и доказателства. Не че онова щеше да е някакво, но все пак беше нещо.

Връзка към коментар

При мен бяха махнали съвсем малка сума и не се разправях.

Пусни оплакване през формата на сайта им, опиши случая и виж какво ще ти отговорят. И препрати жалбата, заедно с отговора на Уиз, до ГВА и КЗП. Виж дали не са променили общите си условия конкретно за кредити, които са важали "завинаги".

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Залагам на промяна в общите условия.Ако някой има подобни кредити нека провери и да каже.

Съмнявам се ГВА да се занимава с кредити ,наградни мили и прочие.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Тя цялата им схема с тези кредити е така направена,че хубаво да се оплетеш и да не можеш да разбереш къде с какво плащаш. И уж първо най-старите вземат,ама случва се и да се объркат.😁 

• Харесвам 5
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Моите все още са налични с expiration date: never. През октомври ми бяха изгорили 5.09лв, ама това по-скоро го отчитам на моя грешка, че не съм ги сметнал правилно и превъртял напред.

Връзка към коментар
преди 8 минути , Suunto каза:

Стокхолм Скавста отпада след смяната на разписанието в края на март. 

Е, не е истина. Точно Стокхолм се надявах да не пипат. 🥺 

Мисля, че отдавна промениха срока на кредитите, тези който последно съм получила  и от ДСК картата и от отменени полети са със срок 1 година. Но не знаех, че са променили сроковете на старите кредити.

Връзка към коментар
преди 50 минути , stanimir каза:

Съмнявам се ГВА да се занимава с кредити ,наградни мили и прочие.

Аз си мисля, че ГВА може и да се намеси, тъй като тези кредити бяха един вид "ваучер за отменен полет", които се раздаваха по време на пандемията. И най-малкото следва да е ясно разписано докога са валидни. А не изведнъж както са били "expires: never" да ги изгорят.

Та, ГВА има правомощия да контролира авиокомпаниите при отмяна на полети.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.