Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

2018 SUMMER SCHEDULE AVAILABLE* NOW

for Wizz Discount Club members only

*2018 summer schedules available from 11 July 2017 for Warsaw for the first 2 weeks exclusively for WIZZ Discount Club members. Further schedule updates will follow. Please come back to wizzair.com or check out our Facebook page for upcoming schedule updates.

п.п. Най-ниската цена до/от новото направление Лисабон през юли 2018 е 149.99 лева на посока. За август 2018 няма цени.

Редактирано от VladimirK
допълнение
Публикувано:
3 hours ago, VladimirK said:

п.п. Най-ниската цена до/от новото направление Лисабон през юли 2018 е 149.99 лева на посока. За август 2018 няма цени.

Съмняваме, че ще ги задържат толкова високи. Цената с багаж ще дойде над тази на БГ Еър. Като пуснаха полетите към Варна в началото искаха по 200лв. в посока, но след това паднаха наполовина.

Публикувано:

При искане за възстановянане на сума от променен полет ми излиза съобщение - за искане за възстановяване по карта да прочета трета точка от е-мейла. Но аз нямам имейл. Може ли някой да каже какво трябва да се направи.

• Харесвам 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 33 минути , EliDion каза:

При искане за възстановянане на сума от променен полет ми излиза съобщение - за искане за възстановяване по карта да прочета трета точка от е-мейла. Но аз нямам имейл. Може ли някой да каже какво трябва да се направи.

Не те съветвам по карта. Аз избрах това. Изпратиха ми фактура, че са преведени. Парите ги нямаше. Изпращах банкови извлечения за доказателство. Накрая аз се съгласих за 120%. Нещо не им се ще да връщат пари.

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)
преди 1 минута , EliDion каза:

По картата. Купих си билет от Раян за 8.99.

Чакаш мейла, там има линк за възстановяване.

Не идва толкова рано, колкото съобщението в Уизз за промяната. Но ще дойде и чрез него ще можеш да си върнеш парите.

Затова по-добре вземи 120% кредит сега вместо да чакаш ;) 

Редактирано от 45#2
Публикувано:
преди 2 минути , EliDion каза:

Да бе, ама като почти не ги ползвам. Предпочитам Раян. А и не знам кога ще ми се отвори път отново.

Значи чакаш мейла и кликваш на линка в т.3

Последно чаках така до около 1 месец преди датата на полета, но мейла дойде и си взех парите.

Без мейл не става.

Публикувано:

Ясно. Полета е на 29.07. дано да дойде. Има ли срок до кога трябва да взема решение какво да правя с резервацията.(никъде не видях.)

Дани Магелани
Публикувано:
преди 3 минути , Боби каза:

Значи чакаш мейла и кликваш на линка в т.3

Последно чаках така до около 1 месец преди датата на полета, но мейла дойде и си взех парите.

Без мейл не става.

Явно при мен този мейл нещо не е сработил, но пък имах фактура за върнати пари.

Публикувано:

Благодаря, явно ще чакам и в краен случай, като наближи ще ги искам в профила и ще ходим до Ница на пролет. :) да видим и тамошните университети и така не можах да ги включа сега.

Дани Магелани
Публикувано:
преди 1 минута , EliDion каза:

Благодаря, явно ще чакам и в краен случай, като наближи ще ги искам в профила и ще ходим до Ница на пролет. :) да видим и тамошните университети и така не можах да ги включа сега.

Добра идея, но си ги купи рано.  А може и по-голямо пътешествие да си спретнеш. От Ница до Кан или Ментон с автобус е 1 евро. Аз предпочитам влак, че е по-бърз, макар и по-скъп.

От Ница през Монако и Ментон с регионалния влак за дребни пари достигаш да Вентимиля. От там с италианските влакове може да се отиде до Генуа, Торино, Милано.

И обратно отново с Уиз.

• Харесвам 2
Публикувано:

Към Ним, Монпелие и Лион ще е. Това беше началната ни дестинация за тази година. Явно ни е писано да отидем там :) Ще ги дебна, че сега цените са високички. Но това ако не ги върнат.

Публикувано:

Здравейте! Преди малко се чекирах през сайта, а сега се опитвам през мобилното приложение да изтегля бординг картите към PassWallet, но ми излиза само Show boarding cards, откъдето няма възможност за директно сваляне. В крайна сметка изтеглих пасовете през сайта и ги дръпнах в PassWallet. Преди десетина дни пътувах отново с Уиз и при същата схема нямах подобен проблем. Някой сблъсквал ли се е с подобно затруднение?

Публикувано:
преди 53 минути , margarettod каза:

В крайна сметка изтеглих пасовете през сайта и ги дръпнах в PassWallet. Преди десетина дни пътувах отново с Уиз и при същата схема нямах подобен проблем. Някой сблъсквал ли се е с подобно затруднение?

След един от последните ъпдейти на мобилното приложение на Wizzair за андроид мобилните бордни карти започнаха да си излизат в него (също както при Ryanair). Не ти е нужно друго приложение вече.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 1 час, koliob каза:

След един от последните ъпдейти на мобилното приложение на Wizzair за андроид мобилните бордни карти започнаха да си излизат в него (също както при Ryanair). Не ти е нужно друго приложение вече.

Мерси! Надявах се това да е причината :)

• Харесвам 1
Георги Василев
Публикувано:
On 7/8/2017 at 1:39 PM, Ради said:

Може би е закъснял този отговор , но аз направих същата глупост преди няколко месеца. Търпеливо изкаках да ми вдигнат телефона от кол центъра, обясних какъв е проблема и те ми анулираха чекинга веднага и след 5 минути ми беше активен отново бутона за нов чен ин.

Благодаря за инфото...полезно е! :)

Публикувано:

Имате ли проблеми със сайта на Уиз ер? От два часа много трудно ми работи и често за дни когато уж има полети ми изписва, че няма полети :( През мобилното приложение също забива и де факто не работи.

• Харесвам 3
Публикувано:

Само при мен ли има проблем приложението с полетите за втори път се опитвам за конкретни дати да видя полет и не ми изкарва,че има в случая софия-рим двупосочен 8-11 октомври на веъщане не ми дава,че има на 11-ти полет ами чак 13-ти?!

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• Мирослав Василев
    • Граф Вронски
    • new one
    • Яни
    • Kamen
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.