Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 12 часа, bad kid каза:

Нещо ще правят явно на летището в Неапол и това ще бъде заместващо.

Предвид, че почват от началото на зимното разписание вероятно просто си се местят на по-евтинко. Дано Раян не ги последват и си останат на NAP

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Явно са обновили самолетите си защото не бях ги ползвал от доста години и вчера летях с тях с нов Еърбъс който при излитане ми направи впечатление, че от климатизацията започна да излиза доста мъгла в салона и направо можеш да я объркаш с дим. Не знам дали на някой друг му е направило това впечатление.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 23 минути , Captain45 каза:

Явно са обновили самолетите си защото не бях ги ползвал от доста години и вчера летях с тях с нов Еърбъс който при излитане ми направи впечатление, че от климатизацията започна да излиза доста мъгла в салона и направо можеш да я объркаш с дим. Не знам дали на някой друг му е направило това впечатление.

Това е от голямата температурна разлика между вън и вътре, някъде четох.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Така и така съм на темата wizz да кажа, че базират самолет във Варна

iright_IMG_6107-640x360.jpeg

На специално събитие днес, провело се на Летище Варна, бе посрещнат новият базиран самолет на Wizz Air, чрез който дестинациите, които авиокомпанията оперира от/до аеропорта, са с 4 повече: Франкфурт-Хан, Прага, Тел Авив и Виена!

С водна арка бе посрещнат полетът от Франкфурт-Хан, който кацна в 11:40 ч., пълен с пътници.

Напомняме, че с новия базиран самолет Wizz Air ще изпълнява полети от/до „Летището на розите“, със следната честота:

Франкфурт-Хан (Германия) – 2 пъти седмично;
Прага (Чехия) – 2 пъти седмично;
Тел Авив (Израел) – 3 пъти седмично;
Виена (Австрия) – 3 пъти седмично.

В допълнение, се увеличават двукратно честотите на полетите до следните дестинации: Берлин, Меминген и Дортмунд (Германия), както и до Шарлероа (Белгия).

• Харесвам 5
  • Браво 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Иван Попов каза:

Така и така съм на темата wizz да кажа, че базират самолет във Варна

iright_IMG_6107-640x360.jpeg

На специално събитие днес, провело се на Летище Варна, бе посрещнат новият базиран самолет на Wizz Air, чрез който дестинациите, които авиокомпанията оперира от/до аеропорта, са с 4 повече: Франкфурт-Хан, Прага, Тел Авив и Виена!

С водна арка бе посрещнат полетът от Франкфурт-Хан, който кацна в 11:40 ч., пълен с пътници.

Напомняме, че с новия базиран самолет Wizz Air ще изпълнява полети от/до „Летището на розите“, със следната честота:

Франкфурт-Хан (Германия) – 2 пъти седмично;
Прага (Чехия) – 2 пъти седмично;
Тел Авив (Израел) – 3 пъти седмично;
Виена (Австрия) – 3 пъти седмично.

В допълнение, се увеличават двукратно честотите на полетите до следните дестинации: Берлин, Меминген и Дортмунд (Германия), както и до Шарлероа (Белгия).

същите дестинации на раянер,голяма стратегия няма що.А базирания самолет си го имаше,както и полетите до Германия,даже бяха по-често

Mахнаха втория базиран самолет и някои дестинаци.

Hовините,както винаги изопачaват действйтелността - като войните,наричани сега"мисии за мир"

• Харесвам 3
Връзка към коментар

На който му трябва флекс Бари-София 7.85 евра, например 4.11, 13.11 и много други дати има-излиза ми и през приложението и през компа, чекирания багаж е 10/20/26/32 кг.-13/18/24/26 евро, вчера през компютъра даваше и цени започващи от 7.80евро за чекиран багаж 10кг.

София-Бари 16 лв. флекс, чекирания багаж беше по-скъп.

• Харесвам 8
Връзка към коментар
13 minutes ago, iMari said:

Ставало ли е въпрос, че от края на октомври до края на декември Уиз ще летят между София и Салерно?

Screenshot_20240804-081218.png.b14689d5364726bf512c091f7318b765.png

Тестват новото летище или ...?

Да , мисля в темата за промоциите се обсъждаше.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
В момента, iMari каза:

Ставало ли е въпрос, че от края на октомври до края на декември Уиз ще летят между София и Салерно?

Screenshot_20240804-081218.png.b14689d5364726bf512c091f7318b765.png

Тестват новото летище или ...?

Няколко коментара по-нагоре, на същата страница. 

преди 12 часа, Hakkâri Spor каза:

Sofia-Salerno от 28 октомври в понеделник, сряда и петък, на цени от 27.99 лв

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 54 минути , stanimir каза:

От следващата пролет Wizz отново се мести от Фиумичино на Чампино в Рим.

Със смесени чувства съм. Макар да е по-далече Фиумичино е страхотно летище с хубави лаунджове и страхотни връзки с множество комапании , докато Чампино е .....просто е по-близо до града...

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Може и да се е коментирало, но нямам спомен... Имам едни ваучери за уиз и полета трябва са се състои до 26.08... има ли как да запазя полет с флекс и после да сменя датата или няма да мога така да излъжа системата? Или някакъв друг начин да не си загубя парите, защото няма да успея да летя до тогава ? Някоя дестинация или отсечка, ня която да заложа, по която е възможно да има отмяна/промяна?

Връзка към коментар

Имаш предвид че трябва да използваш ваучерите до 26.08 ? 

Няма причина да не може да купиш полет с флекс и после да го променяш както си искаш.Може да си го влачиш с години.Почти всеки полет на Wizz за след да кажем есента е кандидат за отмяна/промяна.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

МНОГО НЕПРИЯТНА НОВИНА:

Имам няколко резервации, които поради промяна в часове излизаха с в профила ми с трите опции - приемане на промяна, промяна на полет и връщане на сума. В момента за същите не излиза нито една опция - изгллежда така, че сякаш съм приел промяната.

Дали е промяна в общите им условия и опциите са обвързани със срокове, дали от някаква дата изчистват всички стари промени ще означава, че една от последните им ексти към клиента вече не налична. Силно се надявам да е временен бъг преди да питам по телефона, но е важно и вашето мнение - попаднахте ли на този факт.

@iMari, @Branko , @Георги Матеев , @Ivko , @stanimir ..... 

Връзка към коментар
преди 4 минути , Doctor Who каза:

МНОГО НЕПРИЯТНА НОВИНА:

Имам няколко резервации, които поради промяна в часове излизаха с в профила ми с трите опции - приемане на промяна, промяна на полет и връщане на сума. В момента за същите не излиза нито една опция - изгллежда така, че сякаш съм приел промяната.

Дали е промяна в общите им условия и опциите са обвързани със срокове, дали от някаква дата изчистват всички стари промени ще означава, че една от последните им ексти към клиента вече не налична. Силно се надявам да е временен бъг преди да питам по телефона, но е важно и вашето мнение - попаднахте ли на този факт.

@iMari, @Branko , @Георги Матеев , @Ivko  ..... 

При мен стана същото с една резервация за септември. Беше с флекс,затова преместих за друга дата.

Връзка към коментар
преди 10 минути , blueriver каза:

При мен стана същото с една резервация за септември. Беше с флекс,затова преместих за друга дата.

Но ако е без флекс има сериозен проблем и излиза, че новата опция е: "съгласен ли си с напавената от нас промяна или ДА". 😞 

Нямам възможност в момента да чета ОУ, но преди беше възможно да се избира на една от  трите оции до 3 часа преди полета.

Връзка към коментар

До края на годината нямам резервации , но за догодина всички с промяна дават активни и трите опции.Промените са с по цял ден.Тия дни местих и други от тази за следващата година, и всички променени също вървяха с трите опции.Едната беше за следващата седмица.

Ако има промяна в условията на Wizz трябва да е буквално от ден-два , не повече.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.