Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 минута , Doctor Who каза:

@jorocontrola, може ли да ти пратя сметка от ресторант в Португалия ако се случи. 

🙂

🙂

🙂

Нека не усложняваме нещата. Ще дойда да платя на място... 😉 

• Благодаря 1
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 3 часа, Ivko каза:

Аз имам полет Лисабон-София за 28.09 за 25-та и ми излиза канселиран в приложението

Да дойде имейл и няма полети за промяна, но ми дава опция Мадрид-София

Публикувано:

Някой с анулиран полет може ли да погледне защото, като поискам рефънд и вече 120% липсва в условието и сега погледна и имейла и текса за 120% също липсва. Остава да са ги махнали 😁😁 

viber_image_2024-09-27_17-53-15-426.jpg

Публикувано:

Мда, махнали са 20% бонус в кредити. Още миналата седмица съм получила такова съобщение за 100%, а не за 120%, но не обърнах внимание.

• Харесвам 1
  • Шок 3
  • Смея се 1
  • Замислям се 5
Публикувано:

Здравейте, да питам за анулиране на полета.

Купих билети Рига-Кутаиси за 1-8 Май на едни чудесни цени (370 евро за4 души с 1 общ багаж).

След 10 дена станаха 370 на човек без багаж цените им 🙂

Преди няколко дена ми пратиха съобщение че полетите ми са отменени за тези дати, и са ни мръднали на 29 април - 6 Май.

И ме приканват да влезна да подтвърдя промяната.
Като цяло новите дати ме устройват.

Въпроса е:  дали да бързам да им подтвържавам новите дати или да си вися така, та ако нещо се промени в плановете ни да можем да мръднем датите както ни трябва или да вземем парите на по-късен етап. Има ли риск ако не правя нищо сега, нещо да ни прецакат?

Благодаря и поздрави!

Публикувано:

Еми нормално до 3 часа преди полета можеше да седи и имаш гъвкав билет, ама напоследък казват, че се потвърждавали автоматично по някое време. Ама щом новите дати те устройват няма какво кой знае колко лошо да стане.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, phasma каза:

Здравейте, да питам за анулиране на полета.

Купих билети Рига-Кутаиси за 1-8 Май на едни чудесни цени (370 евро за4 души с 1 общ багаж).

След 10 дена станаха 370 на човек без багаж цените им 🙂

Преди няколко дена ми пратиха съобщение че полетите ми са отменени за тези дати, и са ни мръднали на 29 април - 6 Май.

И ме приканват да влезна да подтвърдя промяната.
Като цяло новите дати ме устройват.

Въпроса е:  дали да бързам да им подтвържавам новите дати или да си вися така, та ако нещо се промени в плановете ни да можем да мръднем датите както ни трябва или да вземем парите на по-късен етап. Има ли риск ако не правя нищо сега, нещо да ни прецакат?

Благодаря и поздрави!

От това, което се случва в последно време, най-големият риск в твоя случай е да върнат след други промени, т.е. промени на промените, твоите първоначални дати и близки часове и да нямаш право на промяна. Т.е. един вид промененият полет възкръсва в първоначалния си вид и тогава не се считаш засегнат от АК.

• Харесвам 4
Публикувано:

Здравейте!

Току що уж направих чекирането на трима ни до Катания, но никъде не ми поиска номер на паспорт или лична карта....пък досега все имам спомен, че съм ги въвеждала при чекирането и се притесних.ю

а има генерирани бордникарти. Къде мога да проверя дали автоматично нещо е въведено ?

Оф, съжалявам за тъпите въпроси, ама се притесних да не обърках нещо

Публикувано:
преди 7 минути , natalito78 каза:

Здравейте!

Току що уж направих чекирането на трима ни до Катания, но никъде не ми поиска номер на паспорт или лична карта....пък досега все имам спомен, че съм ги въвеждала при чекирането и се притесних.ю

а има генерирани бордникарти. Къде мога да проверя дали автоматично нещо е въведено ?

Вече не искат тези данни при чекиране на полет с Уизеър. Райънеър все още искат попълването им

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 39 минути , natalito78 каза:

Здравейте!

а има генерирани бордни карти. Къде мога да проверя дали автоматично нещо е въведено ?

Вече сме в Шенген, затова не ти ги иска. Вероятно и на летището няма да показваш документи.

Всичко е наред, не се тревожи, приятно пътуване 🙂

Публикувано:
Преди 1 час, natalito78 каза:

Здравейте!

Аз не мога да им хвана края...Скоро летях София - Бари за този полет не искаха лични данни при чекиране, но за обратния Бари - София трябваше да въвеждам.

Щом имате бордните карти всичко е ОК, не се притеснявайте!

• Харесвам 1
Публикувано:

Преди седмица чекирах мои приятели за Ларнака през моя профил (бях им купил билетите) и въвеждах техните данни от личната карта.

За и от Айндховен Уиз и Райън ни искаха личните карти на гейта също преди седмица.
Но юни за Болоня с Уиз никой не ни погледна личната карта. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 19 часа, r_nikolov1 каза:

Преди седмица чекирах мои приятели за Ларнака през моя профил (бях им купил билетите) и въвеждах техните данни от личната карта.

Кипър не са Шенген 🙂

• Харесвам 5
Публикувано:
На 28.09.2024 г. в 10:27, VVP каза:

Немога да повярвам,че батисаха Лисабон тия.След края на октомври няма полети.🤐

И аз така,точно реших да отивам 😂,сега трябва да мисля план Б през Лондон или Малага.

Публикувано:
11 minutes ago, Yto said:

София - Салерно ( Неапол) . До къде реално се лети?

Ами до ... Салерно.Може да го намериш на картата.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 11 минути , Yto каза:

София - Салерно ( Неапол) . До къде реално се лети? Някъде назад май беше споменавано нещо за ремонти в Неапол.

QSR airport, Салерно. Странното е, че Ryan си летят от NAP airport, Неапол. И се съчетават чудесно за дълъг уикенд Салерно - Амалфи - Помпей - Неапол.

• Харесвам 5
Публикувано:

Може би не затварят изцяло летището , но ще е с намален капацитет и Wizz са временно изгонени.

Иначе Ryan имат полети и от Салерно до няколко дестинации.

П.С. Това ме подсеща че в Рим , Wizz се местят догодина на Чампино от април поне до октомври.

Публикувано:

Някой има ли представа защо Wizz при рифънд опция заради отменен полет връщат като кредит по- малко пари ? Имах полет до Аликанте, отмениха го, дадоха опция за връщате на сумата като кредит в профила и ми върнаха 15 евро по -малко.  674 лв платени за билети,  върнати 328 евро.

Публикувано:

Аз наскоро забелязах, че при рифънд не само от Уиз, но от който и да било банката си удържа някаква такса. Незнам обаче дали това е отговора конкретно в твоята ситуация.

• Харесвам 1
Публикувано:

Това е рефънд към профила, така че няма никакво отношение с банките.

Отговорът е - просто такъв е курсът на Уиз за евро-лев. Според тях левът е доста скъп 😉

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, jorocontrola каза:

Това е рефънд към профила, така че няма никакво отношение с банките.

Отговорът е - просто такъв е курсът на Уиз за евро-лев. Според тях левът е доста скъп 😉

Благодаря,  и аз имах такива предположения...сладури невероятни...

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.