Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 39 минути , Marisha каза:

Получих уведомление, че таксата за голям кабинен багаж +20% за полет след 29 октомври е кредитирана в Wizz профил.

+1

налични са 120% в Wizz-портфейла ми.

• Харесвам 2
Публикувано:

Вчера мернах във фейсбук отговори на Уиз по повод вече платения голям ръчен, че има опция да се върнат парите и по карта, но трябва да се заяви писмено. Мисля, че в пресрилийза не е споменато.

Публикувано:

Уиз ер увеличава очаквания брой на самолетите си за 2020-та година от 104 броя на 120 броя. Новите самолети ще са основно A321 CEO, но ще има и А321 NEO с капацитет 240 пътника.

https://www.flightglobal.com/news/articles/wizz-details-hike-in-2020-capacity-439448/

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)

Конкретен въпрос - пътуват майка и дете на 5 и половина години от София до Варна. Освен лична карта на майката, акт за раждане на детето и двата разпечатани билета друго необходимо ли е.

П.П. Има копия от акта за раждане.

Редактирано от Таньо
Публикувано:
преди 23 минути , Таньо каза:

Конкретен въпрос - пътуват майка и дете на 5 и половина години от София до Варна. Освен лична карта на майката, акт за раждане на детето и двата разпечатани билени друго необходимо ли е.

Информацията ми е от преди 2 години, но тогава летях с дете на 3 години (не мое даже а на приятелка) и носих само акта за раждане.

Единствено ми измрънкаха че не съм си направила копие на акта за да остане при тях и го копираха . ( Полет Варна - София, БГ Еър)

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , funny каза:

Информацията ми е от преди 2 години, но тогава летях с дете на 3 години (не мое даже а на приятелка) и носих само акта за раждане.

Единствено ми измрънкаха че не съм си направила копие на акта за да остане при тях и го копираха . ( Полет Варна - София, БГ Еър)

Да, има копия от акта за раждане. Благодаря ти!

Публикувано:

Wizz обявиха вече официално новата си база във Варна и новите дестинации от там:

Цитат

VARNA BASE OPENING WITH 6 ROUTE LAUNCHES
We're proud to open today our second Bulgarian base at Varna Airport with 6 long-awaited new routes launching this weekend to Dortmund and Munich Memmingen in Germany, Eindhoven in The Netherlands, Larnaca in Cyprus, Milan Bergamo in Italy and Tel Aviv in Israel! Now we offer 8 routes to 7 countries and a domestic service from Varna, our newest base! Are you going to fly with us this weekend? If not, book your flight starting as low as BGN 29.99 (to Larnaca)!

• Харесвам 9
преди 3 часа, chandni каза:

Wizz обявиха вече официално новата си база във Варна и новите дестинации от там:

Две години са водени преговорите :) Снимки: W6 FaceB

20232662_1387861837957898_9176005842637125987_o.thumb.jpg.a4dddc38fb7a8db16e408f89161e3d15.jpg20157518_1387861724624576_5519114289123016988_o.thumb.jpg.e917603592e6c2fe778b5e2452c45b47.jpg

20247844_1387861754624573_1492846819677198909_o.thumb.jpg.f5da5c9ba55e0319637ae9cee113d615.jpg20157948_1387861941291221_8869146282983661553_o.thumb.jpg.4e4299b34d1160529464066ff9719ba9.jpg

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 10
Публикувано:
23 minutes ago, Hollywood said:

Две години са водени преговорите :) Снимки: W6 FaceB

Това информация на insider ли е? Дано да е успешна базата, че едно пътуване до София, само за да си хванеш самолет си е убийствено изморително с нашата инфраструктура.

• Харесвам 4
Публикувано:

Според мен Уиз за това имат едни фиксирани цени поне в момента София-Варна така хората лесно ще си летят от София а не да пътуват 7 часа за полет от София

• Харесвам 1
Публикувано:
1 hour ago, Ivko said:

Според мен Уиз за това имат едни фиксирани цени поне в момента София-Варна така хората лесно ще си летят от София а не да пътуват 7 часа за полет от София

Какво имаш предвид под фиксирани цени? 

Ако им беше такава целта нямаше изобщо да отварят базата във Варна, защото всички дестинации от нея дублират софийските. Още повече полета Варна-София е вечерен и нямаш никакъв шанс да хванеш свързващ полет.

преди 2 часа, tch каза:

Това информация на insider ли е? Дано да е успешна базата, че едно пътуване до София, само за да си хванеш самолет си е убийствено изморително с нашата инфраструктура.

Не е, дори чета и за 3 години :) It also marks the successful end of a three-year long period of negotiations and meetings with our partners and friends from Wizz Air.

Редактирано от Hollywood
On 7/17/2017 at 1:48 PM, Eti* said:

Доста често се дискутира темата за това може ли да минем метър, при условие, че сме надвишили размера на разрешения багаж.

Първи пример: полет София-Бергамо - пред мен един доста симпатичен италианец. Служителката му показва мястото, на което трябва да постави багажа си. Видимо той няма как да влезе и не влиза.

Тя: Mister, you have to pay.

Той: Поглежда я с възможно най-глупавия и неразбиращ поглед.

Тя към свой колега: Този какво ще го правим?

Колегата: Нищо няма да го правим.  Пускат го и тя спира да гледа големината и броя на багажа.

Втори пример: полет Бергамо-София. Всички с видимо превишен багаж под ножа. Гледащи тъпо българи, които или не разбират, или се правят, че не разбират какво се случва-поне 7-8 парчета. Служителка, която започва да им крещи, че няма нищо неясно, а да си плащат по 60 евро на багаж и да не бавят качването на борда.

Хаха.. много точно описано. Тук на Т1 съм бил свидетел на такива циркове, опашка за Мадрид, пълна или с роми, или с българи от дълбокия прованс по анцуг, говорещи на неразбираем диалект ... носят шишета с ракия, сякаш ще пътуват с автобус.. Пред очите ми една циганка която имаше 3 чанти, жената на гишето й обяснява, че трябва да е с 1 чанта, или да плаща, или да сложи другите две в по-голямата, тази цяла драма разигра пред опашката "е как ше влезе", та натиска и скача върху куфара, уж да компресира багажа.. накрая не знам какво стана, но я пуснаха и НЕ плати. Дали после при гейта е имало рестрикции, не знам. Но в Тревизо съм виждал на опашката как им обясняваха строго, че трябва да се плаща, мериха куфари в мерилката и теглилката, нищо не влиза...  плащаха си като попове.

С Пегасус съм пътувал 5-6 пъти, винаги повечето превишават размерите и то видимо, не им казват нищо. И аз съм минавал с 25 см дълбочина на куфара, при разрешени 20, нямаше проблеми

Редактирано от montepinar
  • Харесвам 2
On 7/17/2017 at 3:16 PM, antony2001 said:

- айде сега, принтирай или сваляй PDF-то, щото знаем, че ще летиш! 

при wizzair махнаха и PDF файла преди повече от година при онлайн чекиране. Преди можех да се чекирам вкъщи и ако нямам домашен принтер, да си пратя PDF файла на пощата или да си го пренеса с флашка до офиса и да принтна там.    После махнаха и тази опция. Там, където се чекираш онлайн, ТАМ принтираш. Тази промяна я направиха или края на 2015 или началото на 2016 някъде

Редактирано от montepinar
Георги Матеев
Публикувано:
преди 6 минути , montepinar каза:

при wizzair махнаха и PDF файла преди повече от година при онлайн чекиране. Преди можех да се чекирам вкъщи и ако нямам принтер, да си пратя PDF файла на пощата или да си го пренеса с флашка до офиса и да принтна там.    После махнаха и тази опция. Там, където се чекираш онлайн, ТАМ принтираш. Тази промяна я направиха или края на 2015 или началото на 2016 някъде

Това не е никакъв проблем. Просто след чекиране даваш принт на бордната карта и я "изпечатваш" като PDF и така си я записваш като файл. Всеки броузер поддържа опция print to pdf.

• Харесвам 6
Публикувано:
On 7/18/2017 at 5:12 PM, Hollywood said:

От S18 линията София - Братислава ще се изпълнява с машина А321 ,базирана в София. :girlwitch:

то затова ли до 17 септ. полетите са сутрешни, а от 18 септ. стават следобедно вечерни.. Една приятелка си купи за Виена в средата на септември и улучи точно това удобство, отиваш сутрин, връщаш се след 18-ти.. вечер

• Харесвам 1
Публикувано:

S18 е Summer 2018, тоест от април догодина. Очевидно се надяват да оберат пътуващите от Виена, защото иначе няма логика да кацат в София в 00:25 .

Публикувано:
14 minutes ago, Edem said:

S18 е Summer 2018, тоест от април догодина. Очевидно се надяват да оберат пътуващите от Виена, защото иначе няма логика да кацат в София в 00:25 .

Да, но е факт и че на 18 септември тази година полетите до Братислава и обратно от сутрешни стават следобедно-вечерни.  Мислех, че до края на октомври няма да се променят. Всъщност при уизеър отдавна нищо не ме учудва. След като 3 пъти ми се е случвало за няколко години при вече купен билет, внезапно да закрият линията в разгара на сезона (Будапеща, Любек, Кутаиси)... точно с тази авиокомпания съм карък и половина 

Публикувано:

Едно бързо въпросче - от София мога да пътувам с бордни карти на телефона?  Не е нужно да ги принтирам нали? 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Wizan
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.