Eva eva Публикувано: 30 май, 2021 Публикувано: 30 май, 2021 Обичате ли да посещавате места с шарени, разноцветни къщички? Аз много 🙂 Ще се радвам да видя вашите цветни снимки 🙂 Ето ги моите - първите са от квартал Notting hill в Лондон, където е сниман едноименният филм с Хю Грант и Джулия Робъртс. 27 2
Eva eva Публикувано: 30 май, 2021 Автор Публикувано: 30 май, 2021 Още цветни снимки - от квартал NyHavn В Копенхаген 🙂 25 2
Eva eva Публикувано: 30 май, 2021 Автор Публикувано: 30 май, 2021 От Колмар и околните градчета - Riquewihr, Ribeauvillé и Eguisheim. 33 1
Яничка Публикувано: 30 май, 2021 Публикувано: 30 май, 2021 Мрем, ти казвам 🙂 Чакай да видя какво ще изровя от архива 🙂 Аликанте: Австралия: Буенос Айрес: Долината на Мозел, Германия: Рейкавик, Исландия: Меминген: Нормандия: Нова Зеландия: Перу: Португалия: Една фавела в Рио де Жанейро: град Трир, Германия: 28 7
Яничка Публикувано: 30 май, 2021 Публикувано: 30 май, 2021 Мисля, че @Tedy и @mililia също имат много цветни къщички от Колумбия 🙂 3
AlexandraKo Публикувано: 30 май, 2021 Публикувано: 30 май, 2021 Ние си имаме наши си:) Тия големите, броим ли ги, при къщичките? Дубай: Истанбул: 28
Травеолани Публикувано: 30 май, 2021 Публикувано: 30 май, 2021 Като чуя шарени, разноцветни къщички и се сещам за Карибите. Нямам кой знае колко снимки от там и са от фейсбука ми, та не са перфектното качество. Ето ги: Валядолид, Мексико Сан Хуан, Пуерто Рико И няма как да не пусна и Ванкувър. Въпреки че е голям град с небостъргачи, е много цветен. Сградите се строят със стъкла със зелен или син нюанс, за да отразяват небето. Има и смесица на стилове - старите сгради до новите и градът е прекрасна гледка, когато е слънчево. И Малмьо 24
Goal & Boss Публикувано: 30 май, 2021 Публикувано: 30 май, 2021 Добрич Сандански Благоевград София 8 3 26
master_of_germs Публикувано: 30 май, 2021 Публикувано: 30 май, 2021 Аз не си падам особено по шаренийки-циганийки... Все пак някои от горните в темата съм ги посещавал, но да не задръствам. Ама от Добрич има и по-силни образци от тоя, дето е качил @Goal & Boss, дано се сетя скоро да наснимам 😄 Сега ми се намира нещо от последното чужбинско пътуване: Джумалъкъзък 20
traveler Публикувано: 30 май, 2021 Публикувано: 30 май, 2021 Не знам дали влиза в категорията най-цветен,но за мен е много приятен цвета на градовете в Малта. 20
Иван Попов Публикувано: 30 май, 2021 Публикувано: 30 май, 2021 преди 4 часа, Eva eva каза: Обичате ли да посещавате места с шарени, разноцветни къщички? Аз много Иха каква темичка си отворила, благодаря ти! Ти да не се сети нещо от моя пост в другата тема "Разни любопитни неща оттук-оттам". 🙂 Браво на всички за цветните снимки! 😊 преди 37 минути , Goal & Boss каза: Сандански ж.к. „Спартак”, Сандански. Айде малко снимки и от мен от Копенхаген 25 1
Иван Попов Публикувано: 30 май, 2021 Публикувано: 30 май, 2021 Малко и от Санторини 😉 Преди 1 час, dimitrov6 каза: Берген,Норвегия,но не съм бил там Ох 🙂 и на мен ми е мечта да стигна до Берген. 22
stormbringer Публикувано: 30 май, 2021 Публикувано: 30 май, 2021 Аз се обърках, каква е идеята? То в общия случай 2 съседни съвсем еднакви в Европа са рядкост? Ако търсим "шарени" тип Бурано, Копенхаген, Гамла Стан в Стокхолм, може би Берген (?) или дори Колмар е едно, ама ако търсим едноцветни (бели) с рязко контрастираща (но пак едноцветна - синя, зелена) дограма - друго - Санторини, Лансароте. Аз поне, това второто не го намирам за особено шарено. Не казвам, че е лошо, напротив, ама не ми се вписва с "шарената" представа. Имаше и доста снимки на т. нар. half-timbered houses или fachwerkhaus, нямам идея дали има термин на български, но "тези с гредите", които в повечето случаи (не всички - Колмар и околните например са цветни) също не бих нарекъл шарени 🙂 За да не съм прекалено празнословен - ето две от мен, които до тук не видях В Garmisch Partenkirchen си рисуват фасадите и определено са шарени И разбира се, изтъркано, но (особено след реставрацията на крайните сгради) изключително шареното Riomaggiore, като това до голяма степан важи за цялото Чинкуе Тере, а и за малко по-северните места, каро например Портофино, а защо не и за далеч на юг - амалфиското крайбрежие, но все пак там не е чак толкова контрастно 19
Eva eva Публикувано: 30 май, 2021 Автор Публикувано: 30 май, 2021 Преди 1 час, Иван Попов каза: Иха каква темичка си отворила, благодаря ти! Ти да не се сети нещо от моя пост в другата тема "Разни любопитни неща оттук-оттам". 🙂 Може би преди месец си мислех да пусна такава тема, но тогава нещо се заплеснах 🙂 Днес, като видях твоя пост и се подсетих за идеята ми 🙂 Радвам се, че ти харесва 🙂 @stormbringer - кой както го разбира - градове, кварталчета, къщички. Важното е да е цветно, весело и шарено 🙂 Всички снимки са страхотни, благодаря много 🙂 Сетих се, че имам и цветни снимки от Страсбург 🙂 18 1
Бръмбар Публикувано: 31 май, 2021 Публикувано: 31 май, 2021 Малко пастелни цветове и от мен: Ница: Талин Рига Вилнюс Сими Асос (Кефалония) 15
Иван Попов Публикувано: 31 май, 2021 Публикувано: 31 май, 2021 преди 17 часа, Eva eva каза: Може би преди месец си мислех да пусна такава тема, но тогава нещо се заплеснах 🙂 Днес, като видях твоя пост и се подсетих за идеята ми 🙂 Радвам се, че ти харесва 🙂 Браво! Много ми харесва идеята ти 🤩 Иначе и аз от месец някъде си мисля дали да не пусна една тема за смешни клипове. 1 1
Tedy Публикувано: 31 май, 2021 Публикувано: 31 май, 2021 На много места съм виждала цветни сгради, особено в Централна и Южна Америка, но шаренията на Колумбия определено ме грабна. Богота Хардин Херико А в Гуатапе цветовете клоняха към откровен кич. 🙂 Даже снимах как рисуват къщите. 19 4
Otnesen Публикувано: 31 май, 2021 Публикувано: 31 май, 2021 Датчаните също имат шарени градчета . Не само Копенхаген е цветен.... Koge . 14
Zaro Публикувано: 1 юни, 2021 Публикувано: 1 юни, 2021 Някой няма ли снимка на санирана панелка? Какво ми пускате снимки от далечни места, като си имаме достатъчно под носа?
Яничка Публикувано: 1 юни, 2021 Публикувано: 1 юни, 2021 Преди 1 час, Zaro каза: Някой няма ли снимка на санирана панелка? Какво ми пускате снимки от далечни места, като си имаме достатъчно под носа? Ами нали това е форум за пътешествия 🙂 остров Chios, Гърция: Синята църква в Братислава, като извадена от някоя приказка: Фарьорите: Следващите Фарьорски не са точно шарени, но създават много уют и атмосфера: 19 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега