AlexandraKo Публикувано: 8 юли, 2021 Публикувано: 8 юли, 2021 преди 20 минути , master_of_germs каза: Магеланска интерпретация на класиката "На морето дупка" 😉 И всички я мечтаем:)))) 1
Duke Публикувано: 8 юли, 2021 Автор Публикувано: 8 юли, 2021 При думата зелено, моята първа асоциация е Нова Зеландия... 2
ДиянаВ Публикувано: 8 юли, 2021 Публикувано: 8 юли, 2021 (редактирано) Канада 🙂 Моята е гори. Редактирано 8 юли, 2021 от ДиянаВ
Marisha Публикувано: 8 юли, 2021 Публикувано: 8 юли, 2021 преди 3 минути , master_of_germs каза: Кабо верде? Да, ти си. 1
master_of_germs Публикувано: 8 юли, 2021 Публикувано: 8 юли, 2021 преди 59 минути , Marisha каза: Да, ти си. Това не го очаквах, честно! 😮 Захванах се да играя на "магеланска асоциация", защото тук понякога и губя, което почти никога не ми се случва в стандартния вариант на играта (и затова от години никой не ще да играе срещу мене). Ама май и от тая тема трябва да си взема поне временен отпуск... Но преди тоя отпуск ще ми се пътува за... убиец. 4
master_of_germs Публикувано: 8 юли, 2021 Публикувано: 8 юли, 2021 преди 11 минути , Роми каза: Уелс? Не е там... но все пак има поляни
crazyhorse Публикувано: 8 юли, 2021 Публикувано: 8 юли, 2021 преди 1 час, master_of_germs каза: Това не го очаквах, честно! 😮 Захванах се да играя на "магеланска асоциация", защото тук понякога и губя, което почти никога не ми се случва в стандартния вариант на играта (и затова от години никой не ще да играе срещу мене). Ама май и от тая тема трябва да си взема поне временен отпуск... Но преди тоя отпуск ще ми се пътува за... убиец. Ориент Експрес? 1
master_of_germs Публикувано: 8 юли, 2021 Публикувано: 8 юли, 2021 Преди 1 час, Marisha каза: Пакистан Вероятно нямаш нужда от повече жокери за да довършиш приказката, но ... гола
Травеолани Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 7 часа, master_of_germs каза: Вероятно нямаш нужда от повече жокери за да довършиш приказката, но ... гола Nanga Parbat - Голата планина, Пакистан? 1
Marisha Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 18 минути , Травеолани каза: Nanga Parbat - Голата планина, Пакистан? Точно това си мислех. Отдавна гледам в тази посока, ама съм морско чедо, а и при татко океанолог, специалист по екваториални течения няма как да е друго. Все морета и океани надделяват.😀 4
Травеолани Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 11 минути , Marisha каза: Точно това си мислех Аз викам да довърша, че изглеждаше недовършено 🙂 . Ако мастъра потвърди, че това е отговора, давай ти 🙂. 1
master_of_germs Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 Верен отговор. Нанга Парбат, деветият по височина връх на планетата. Буквално името означава "гола планина", а сред алпинистите е известна като "планината-убиец". Макар че, ако се следва сляпо статистиката, Анапурна и К2 заслужават повече да бъдат наречени така. Това се оказа доста по-лесно, отколкото предполагах... останаха ми доста неизползвани жокери. В смисъл, че Анапурна е много по-известна планина от Нанга Парбат, а за нея се наложи да давам повече жокери 🙂 Най-известната гледка към Нанга Парбат е от приказните поляни (Fairy meadows). А от другата страна на Нанга Парбат е Рупалската стена - най-високата скална стена в света. @Marisha или @Травеолани да поемат следващата смяна в играта 🙂 9
Pantelej Putnik Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 46 минути , Marisha каза: И пак зелено. Този път да не се касае например за държава със зелен флаг? Например Саудитска Арабия? 1
Marisha Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 3 минути , Pantelej Putnik каза: Този път да не се касае например за държава със зелен флаг? Например Саудитска Арабия? Не😀.
Marisha Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 3 часа, Marisha каза: И пак зелено. Жокер - лазур
Zaro Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 9 минути , Marisha каза: Жокер - лазур Стадиона на Нефтохимик в кв. Лазур, Бургас 1 6
Marisha Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 11 минути , Zaro каза: Стадиона на Нефтохимик в кв. Лазур, Бургас 🤣
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега