Duke Публикувано: 9 юли, 2021 Автор Публикувано: 9 юли, 2021 преди 25 минути , Zaro каза: Стадиона на Нефтохимик в кв. Лазур, Бургас Или по-скоро това, което е останало от него след безобразното безхаберие на тамошните управници... 1
Роми Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 Ако е само за лазура е лесно- Лазурната пещера на остров Капри, но зеленото нещо ми обърква мислите...
Marisha Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 В момента, Роми каза: Ако е само за лазура е лесно- Лазурната пещера на остров Капри, но зеленото нещо ми обърква мислите... Студено.
Pantelej Putnik Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 На 7.07.2021 г. в 7:56, Роми каза: рак Да не е някъде по гръцките Йонийски острови - Закинтос, Кефалоня...?
Marisha Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 1 час, Marisha каза: Жокер - лазур Още жокер - ястреб
AlexandraKo Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 17 минути , Marisha каза: Още жокер - ястреб Азорите? 1
Marisha Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 3 минути , AlexandraKo каза: Азорите? Да, ти си. 1
AlexandraKo Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 3 минути , Marisha каза: Да, ти си. Като каза за ястребите, стана ясно:)))
Костов Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 10 минути , AlexandraKo каза: Монах. Тук първото което ми изниква в главата е Шаолин. 2
AlexandraKo Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 2 минути , Костов каза: Тук първото което ми изниква в главата е Шаолин. Не, в случая монахът не е истински. По-скоро е име... 1
master_of_germs Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 Тюлен монах? Естествено, че първата ми асоциация е с любимото Тюленово, но там вече го няма. Карибският вид също е изчезнал. Все още се срещат два вида тюлени монаси по света. Единият е средиземноморски и го има от Кипър до Мадейра и Мароко. Вторият е хавайски. 4 1
AlexandraKo Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 32 минути , master_of_germs каза: Тюлен монах? Естествено, че първата ми асоциация е с любимото Тюленово, но там вече го няма. Карибският вид също е изчезнал. Все още се срещат два вида тюлени монаси по света. Единият е средиземноморски и го има от Кипър до Мадейра и Мароко. Вторият е хавайски. Даааа, ходи ми се на Хаваите! Браво! Само че, ги водят 3 вида: Карибски, / почти напълно изчезнал, по- скоро, унищожен от човеците/, Средиземноморски и Хавайски. И да припомня, една хубава книга: На Роси, споменавам я с добро, мир на праха и. Която ми предизвика интереса към тюлена-монах, към русалки, сирени, и към поеми и легенди за тях. @master_of_germs, ти си! П.П. Сега видях, че и ти си казал за Карибския:( 1
Дани Магелани Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 14 минути , AlexandraKo каза: Даааа, ходи ми се на Хаваите! Аз ще бъда там от 11 до 25 януари. Ако имам късмет, ще взема едноседмичния круиз по островите от 15 до 23 януари. Ако не - ще ги обикалям с полети. Идвайте, ще е весело! Много ще се радвам на вашата компания! 2
Pantelej Putnik Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 1 час, master_of_germs каза: Айде и от мене един монах. Атон? 1
AlexandraKo Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 1 час, master_of_germs каза: Айде и от мене един монах. Ако и ти, като мен, нямаш предвид истински монах, да не ти се ходи в Аржентина, Патагония, при папагалите монаси и оня връх, втори по височина , след Еверест - Анконкагуа или нещо подобно:))) 1
Роми Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 2 часа, master_of_germs каза: Айде и от мене един монах. Аз пък веднага се сещам за монасите в Лаос. 1
master_of_germs Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 1 час, Pantelej Putnik каза: Атон? Не е Атон, понеже следващият жокер е девица, а там жени не пускат. @AlexandraKo, може да уцели вярна, но доста обиколна пътечка... не е на верният континент. И тоя път надморската височина не е чак такава. А че и в Аржентина, И в Лаос ми се ходи, спор няма. Но не те са целите на настоящата асоциация. 1
Роми Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 13 минути , master_of_germs каза: Не е Атон, понеже следващият жокер е девица, а там жени не пускат. @AlexandraKo, може да уцели вярна, но доста обиколна пътечка... не е на верният континент. И тоя път надморската височина не е чак такава. А че и в Аржентина, И в Лаос ми се ходи, спор няма. Но не те са целите на настоящата асоциация. О.... Юнгфрау 1 1
master_of_germs Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 12 минути , Роми каза: О.... Юнгфрау Да, точно така 🙂 Девицата (Юнгфрау), която монахът (Мьонх) варди от лапите на чудовището (Айгер) , А северната стена на Айгер е наистина чудовищна. Най-разпознаеаемата триада планински върхове в Швейцарските Алпи, а може би и в света... или поне за тези, които обичат да пътуват с влак. 🙂 10
Роми Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 Много красива е тази част на Швейцария! Харесвам дори самия Интерлакен, а не обичам планините... Ето новата дума : хоризонт 3
master_of_germs Публикувано: 9 юли, 2021 Публикувано: 9 юли, 2021 преди 6 минути , Роми каза: Ето новата дума : хоризонт Карибски пирати и легендарната фраза на Капитан Джак Спароу "Bring me back the horizon!" 😉 1
Роми Публикувано: 10 юли, 2021 Публикувано: 10 юли, 2021 преди 9 часа, master_of_germs каза: Карибски пирати и легендарната фраза на Капитан Джак Спароу "Bring me back the horizon!" 😉 Студено. Още една дума - хотели
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега