alexnpopova Публикувано: 17 юни, 2021 Сподели Публикувано: 17 юни, 2021 Здравейте, за 2-3 дни ще ходя в Неапол, Позитано, Капри и Позитано. Можете ли да ми кажете кой е най-бързия начин за стигане от Неапол до Позитано. Идеята ми е първата вечер като пристигнем да спим в Неапол. На следващия ден да тръгнем за Позитано. Да го разгледаме, да спим там. Третия ден заминаваме за Соренто и цял ден и нощувка там. А след това заминаваме за Капри. Целия ден разходка там и следобед ферибот към Неапол. Приемам идеи за транспорт :) и посещения Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 17 юни, 2021 Сподели Публикувано: 17 юни, 2021 С влак се стига до Соренто, от там има автобус до Позитано. Самото Позитано е малко село и съвсем спокойно се прави + Амалфи+ Равело. Можете да спите в Амалфи и от там с фери до Капри и Неапол. 3 Връзка към коментар
lalipieva@mail.bg Публикувано: 27 юни, 2021 Сподели Публикувано: 27 юни, 2021 Спането в Позитано изпразва джоба. Спете в Соренто, не че там е евтино. Аз наех квартира в Кастелмаре ди Стабия. От Соренто с автобус 5070 слизате горе в Позитано "на центъра", после пешком до плажа и пристанището, където се качвате на ферибот и за 9€ пристигате в Амалфи. От Амалфи с автобус отивате в Равело и обратно в Амалфи, пак 5070 и пристигате в Соренто. Ако пристигате в Неапол по обед, както сега каца Уизз, можете да видите малко Неапол и към 18 ч влака от гара Нолана, задължително от Нолана, отивате в Соренто за 1 час. Относно Капри...с ферибот от Соренто, рано сутринта и обратно привечер. Аз Капри не го залюбих, но си е приключение. 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега