Прескочи до съдържание

До Холандия и назад


Препоръчани мнения

Привет,

 

Търсят се два двупосочни билета до ‘’Ниската земя’’ на приемлива цена.

Датите на пътуване са фиксирани: 18-21.04.2014, крайна  цел: Алмере.

Към момента „най-добрата” ми находка е VAR-SOF-AMS-SOF-VAR на FB, за нескромните 225.00€ на човек.

Миналата година пътувахме с WIZZ до Айндховен в много удобни часове и на много прилични цени, но този път  разписанията не пасват. Мисля също, че преди време имаше разни опции с тръгване от Бургас, но в момента не откривам никаква информация. Оглеждах и за разни варианти с тръгване от Румъния - нищо впечатляващо, полета на KLM от Букурещ до Амстердам ми излиза 184.44€  на човек, но като си добавя разходите за горивото и платения паркинг, смисълът на начинанието ми се губи.

 

На кратко, ще ви бъда много признателна ако успеете да ми подскажете някакъв удобен вариант за придвижване до крайната цел на атрактивна цена.

Връзка към коментар

Няма към тоя момент евтини комбинации с лоу костовете. И до Дортмунд гледах с Уиз, 120 евро е, но влака ще изяде разликата. Така като пишеш подразбирам, че Варна ти е по-удобно от София, защото от София има полети за по 205 евро с България Ер? Ер Сърбия имат за 170 евро, но връщането е на 22-и...

 

При положение, че часовете им са удобни, в понеделник го има вечерния полет, направо дори няма дилема в случая, безспорно най-доброто предложение си е на наште хора. 

Връзка към коментар

Няма към тоя момент евтини комбинации с лоу костовете. И до Дортмунд гледах с Уиз, 120 евро е, но влака ще изяде разликата.

Няколко пъти съм ходил до Холандия (Амстердам и Ротердам) точно през Дортмунд, и от там с d-bahn. Не е задължително влака да изяде разликата. Току що проверих на сайта на www.d-banh.de цените за тези дати за Дортмунд - Алмере, съобразени с часовете на пристигане и излитане на самолетите на Уиз до/от Дортмунд, и цената с предварителна резервация с фиксирани дати без право на замяна 'Europa-Spezial Niederlande' е 48 евро двупосочно. София - Дортмунд с Уиз без куфари е 120 евро + 48 влак = 168 евро. Но без пътя до/от София.

Освен това друг особен момент тук е пътят за придвижване от летището до гарата. Има и директни автобуси, може и с автобус до Аплербек, от там с градското метро до гарата (малко по-евтин, но и по-бавен вариант).

 

Преценете си, дали си заслужава с всички тези прекачвания и смяна на превози.

 

ето я цената с часовете на d-bahn

post-72-0-56558300-1390680769_thumb.jpg

Иначе съм ходил точно до Алмере, но тогава имаше някаква промоция на FB за 120 евро София -Амстердам двупосочно, и ходих директно с влака от Схипол направо до града за 5-6 евро на посока. Двупосочния билет важи само за същия ден, за различни дни трябват два еднопосочни. Ако сте ходили и преди може и да го знаете, но да го напиша и за други.

Редактирано от wilks
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Благодаря за информацията. Тъй като ще съм с дете и с багаж, реших в крайна сметка да се спра на FB.

 Никак не ми спори с покупката на тия билети обаче. Като начало, цената от  225.00 евро на човек, която гледах снощи  вече не е налична. Реших да заложа на следващата възможна опция, където само SOF-AMS-SOF за двама излизаше 505 евро. В хода на рецервацията  обаче, нещо се скапа и бях принудена  да започна  отначало. При повторното зареждане на страницата, предложението вече възлизаше на 525.00 евро, без да смятаме отсечката VAR-SOF-VAR :wacko: 

Чудя се дали да продължавам да участвам в наддаването или да взема да се оттегля временно и да си пробвам късмета отново след ден-два?

Връзка към коментар

Офф, тамън си помислих, че съм надхитрила сайта на FB и се оказа, че съм прецакана.

Пробвах да търся  билет за едно лице, излязоха ми отново снощните промоцийки и регистрирах миоментална покупка.

Системата не ми дава шанс да диря и пазаря самостоятелен детски билет...има ли някакъв трик за излизане от подобна ситуация или да ходя утре за съдейтвие в някоя туристическа агенция?

Връзка към коментар

Има начини, но колко е голямо детето?

 

Обади се на кол центъра и им кажи какъв е случая и мисля ще те оправят да направят резервация за детето и да те отбележат като придружител. Мисля, че проблема е чисто технически и не е необходимо придружителите задължително да са на една резервация. 

 

Център за обслужване на клиенти

Всеки ден: 08.00-22.00

(+359 2) 402 04 00

 

Тъкмо ще докладваш колко бързо вдигат телефона, че преди им беше хроничен проблем липсата на персонал за кол центъра :)

Връзка към коментар

Много благодаря, ей сега ще ги тествам, въпреки че силно се съмнявам 15 ми. преди края на работния ден в знойна неделна нпщ някой да откликне на позвъняването ми

Иначе, 10 годишен е младежа.

Връзка към коментар

Надхвърлиха и най-смелите ми очаквания, вдигнаха телефона още след първия сигнал. Любезна дама с приятен глас уреди въпроса ми за броени минути. Благодаря на всички!

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

За полети в Европа даже почти няма намаления за дете. В краен случай може да пробваш да му вземеш билет за възрастен (по принцип не трябва да има проблем по телефона, но може да платиш малко повече като такса за букване с оператор).

 

Има известна вероятност да паднат цените ако почакаш (ако някой се откаже примерно), но гаранция няма, може и да се вдигнат

Връзка към коментар

Да, една идея по-скъп излиза детския билет от моя, не виждам за копога да отлагам и на какво повече да се надявам, при положение, че моят билет е вече издаден.

Връзка към коментар

Хич не трябва и да го мислиш, говорим все пак за великден, очаква се да има повечко движение и в двете посоки, не вярвам да падат цените. 

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.