desita89 Публикувано: 15 юли, 2021 Сподели Публикувано: 15 юли, 2021 Казвам се Деси. Обичам да пътувам, да снимам и се старая при всяка възможност да практикувам тези си хобита. От доста време знам за вас от мои приятели и познати и все се каня да се присъединя. Ето че днес се случва 😀 19 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 15 юли, 2021 Сподели Публикувано: 15 юли, 2021 Добре дошла! Тук повечето сме с тези хобита. 1 1 Връзка към коментар
desita89 Публикувано: 15 юли, 2021 Автор Сподели Публикувано: 15 юли, 2021 Точно за това и аз вече съм тук. Имам и още хобита и интереси, но не ми се искаше да ви заривам още от самото начало с инфо 😄 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 20 юли, 2021 Сподели Публикувано: 20 юли, 2021 На 15.07.2021 г. в 16:02, desita89 каза: Точно за това и аз вече съм тук. Имам и още хобита и интереси, но не ми се искаше да ви заривам още от самото начало с инфо 😄 Много се радвам, че най-накрая се включи тук. И без скромничене, моля, защото, макар и нерегистрирана, си била знаменоска на форума в Ирландия 🙂 1 Връзка към коментар
desita89 Публикувано: 21 юли, 2021 Автор Сподели Публикувано: 21 юли, 2021 преди 12 часа, master_of_germs каза: Много се радвам, че най-накрая се включи тук. И без скромничене, моля, защото, макар и нерегистрирана, си била знаменоска на форума в Ирландия 🙂 Сериозно ли??? Как съм го пропуснала 😅 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега