Прескочи до съдържание

*Изтекло* $100 ваучер в airbnb.com

Препоръчани мнения

Не съм тествал кода дали работи, по сайтовете пише, че няма проблем за сега поне. 

SUNDANCE_AIRBNB

Би трябвало да свали 100 долара от цената на апартамента, минимум сума $150.

А ако не сте ползвали услугата все още, ако се регистрирате през този линк и аз и вие ще получим по $25 допълнителен кредит:

https://www.airbnb.com/tell-a-friend?airef=1ilcizef008zz5

• Харесвам 7
Връзка към коментар

нямам време да проверявам дали работи при наличен ъкаунт. работи ли?

Работи, просто ако си нов потребител би трябвало да получиш още един код за $25 за следваща резервация.

Връзка към коментар

Знаеш ли до кога важи?

Сега мернах, че фестивала в Сънданс е бил от 16-26 януари, кода явно е свързан по някакъв начин с него, така че може би ще е само още ден-два... А вчера е работил и без изисквания за минимум, на практика безплатна резервация за $100, бях го засякъл по немските сайтове, но не му обърнах внимание, мързеше ме да превеждам :)

Отстъпката важи само веднъж за всеки профил, не можете с един и същи профил да резервирате 10 вечери и за всяка да искате отстъпка. 

Връзка към коментар

благодаря за одеве;

сега намирам минутка и пробвам ваучера за берлин, но при мен не излиза изобщо поле за въвеждане на номер на ваучер;
инак имам ъкаунт и имам резервации (без ваучери) в тоя сайт, та уж знам къде да гледам и как да цъкам;
пасувам за сега;

Връзка към коментар

Всъщност да, видях. При започване на резервацията включва Coupon и прави орстъпка. Даже 103 долара. Благодаря много! Ще ми свърши страхотна работа, да не говорим, че от седмица търся апартамент в Рим, а в този сайт веднага си намерих. Още веднъж, благодарности!  :rolleyes:

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз благодаря много.Току що се възползвах от промо-кода и вече имам почивка през месец Май в Гърция.Само трябва да дойде потвърждението за резервацията.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

благодаря за одеве;

сега намирам минутка и пробвам ваучера за берлин, но при мен не излиза изобщо поле за въвеждане на номер на ваучер;

инак имам ъкаунт и имам резервации (без ваучери) в тоя сайт, та уж знам къде да гледам и как да цъкам;

пасувам за сега;

След като си избереш място и натиснеш бутона за резервация виж вдясно:

2014-01-27_16-19-13.png

Връзка към коментар

И аз благодаря :) Най-вероятно ще го из/ползвам :)

п.п. хахах, хрумна ми (българи, к'во да правиш... умни :biggrin: ), ако пътува повече от 1 човек... направо да резервират 2-3-4 пъти. Харесват нещо за по(не) $160 на нощувка (висок клас B) ) и book oт 2мата за романтичния уикенд :biggrin:

Редактирано от SeeKnDestroY
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

...

А ако не сте ползвали услугата все още, ако се регистрирате през този линк и аз и вие ще получим по $25 допълнителен кредит:

https://www.airbnb.com/tell-a-friend?airef=1ilcizef008zz5

Регистрирах се през линка. :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Teзи домашни хостели издават ли фактури?

Издават разписка за плащане, мисля че и разписка за ддс също. Получава се на имейла секунди след резервацията. Не съм сигурен точно каква фактура е нужна, не съм на ти с темата :)

Връзка към коментар

При мен обаче се получи "биене" между два промо кода (много кодове, много нещо, голеееми отстъпки! :)) - този от Георги и кода от темата. И двата работят, могат да се заменят успешно - изпробвано многократно! Досещате ли се кой ще избера?! ;)

Освен ако някой не се сети как могат да се комбинират...

Редактирано от rik4o
Връзка към коментар

Здравейте, аз също се  възползвах като нов клиент и резервирах една къща на остров Тасос със страхотен  изглед към полуостров Атон за предстоящите майски празници. Никъде не можах да прочета, в условията airbnb освен  таксата  за сайта има ли такса отделна за почистване на къщата или тя влиза в цената за нощувката.Може ли някой който често е правил резервации да ми отговори  :P .

Връзка към коментар

Не съм тествал кода дали работи, по сайтовете пише, че няма проблем за сега поне. 

SUNDANCE_AIRBNB

Би трябвало да свали 100 долара от цената на апартамента, минимум сума $150.

...

Срокът на действие на кода току-що изтече! На печелившите - честито!

Връзка към коментар

Аха, разбрах всичко, само се чудя, понеже не съм го ползвала досега, сигурен ли е? В смисъл има ли вероятност като отидем да не намерим никого там?

Има много теоретична вероятност, сведена на практика до нула, ако избираш домакин, който има много ревюта, често си обновява календара и често отговаря на запитвания - тази статистика я има вдясно на описанието на всеки апартамент.

При мен обаче се получи "биене" между два промо кода (много кодове, много нещо, голеееми отстъпки! :)) - този от Георги и кода от темата. И двата работят, могат да се заменят успешно - изпробвано многократно! Досещате ли се кой ще избера?! ;)

Освен ако някой не се сети как могат да се комбинират...

Е няма как два, ползвай мощния че той не трае, другия после :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.