AlexandraKo Публикувано: 6 септември, 2021 Сподели Публикувано: 6 септември, 2021 9 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 6 септември, 2021 Сподели Публикувано: 6 септември, 2021 Вдъхновен от едни постове на бивша магеланка в социалните мрежи и воден от вълчи глад, рязко ми се прищя да си направя мамалига (извън Добруджа май му викате качамак), а по чужбинско е популярно и италианското име полента. Грабнах тигана и запях... и комшиите се приготвиха за последната битка и деня на страшния съд... LA POLENTA TARAGNAROCK 3 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 6 септември, 2021 Сподели Публикувано: 6 септември, 2021 Вдъхновен от един пътепис в развитие Dubioza kolektiv "No Escape (from Balkan)" (Official video) - YouTube 4 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 11 септември, 2021 Сподели Публикувано: 11 септември, 2021 We remember... In September... 2 1 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 12 септември, 2021 Сподели Публикувано: 12 септември, 2021 И нещо по-новичко 🤘 Sabaton са ми в първата десетка любими групи. Тези първи 10, никога не подреждам по място, не ми е по силите 🙂 Сигурно съм била на повече от 20 техни концерта, още от времето, когато публиката беше около 500 човека и се радвам, че успяха да се наложат. Много са добри на живо! Особено пред 80-90 хилядна публика, шоуто е незабравимо и отвява глави 😆 3 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 14 септември, 2021 Сподели Публикувано: 14 септември, 2021 Едно много яко парче на Скорпионите: (32) Scorpions - When you came into my life Бг превод - YouTube 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 15 септември, 2021 Сподели Публикувано: 15 септември, 2021 Нeщо тематично за 15ти 😄 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 17 септември, 2021 Сподели Публикувано: 17 септември, 2021 Един малък експеримент. Какво чувствате, като слушате тази песен (предполага се, че не разбирате текста)? Жена ми чак сега започва да разбира, че музиката въздейства и без да разбираш текста 3 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 18 септември, 2021 Сподели Публикувано: 18 септември, 2021 @neuromancer , Не разбирам какво пее, но въпреки че съм отявлен метъл - хареса ми 🙂 Заразително позитивно чувство и настроение оставя, но няма да проверявам за какво става дума. Преди много години, като споделих със сина ми, че нищо не разбирам от текста, примерно на Димму Боргир, той ме успокои, че повечето текстове на метъл бандите не се разбират ясно 🙂 Да не говорим пък за Вардруна или други скандинавци 🙂 Та, последното, което ме безпокои е, че не разбирам текста. НЕ ми е важен изобщо! Музиката е якото нещо 🤘 2 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 21 септември, 2021 Сподели Публикувано: 21 септември, 2021 "Do you remember, 21st night of September?" 2 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 5 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2021 Последния месец гледах по телевизията португалския филм Фатален грях Pecado fatal 2013 Артистката е много секси,а музиката ми хареса .От DJWILD е написана.Първата минута от този саундтрак е най-запомняща се 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 5 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2021 На 18.09.2021 г. в 6:47, Niceday каза: @neuromancer , Не разбирам какво пее, но въпреки че съм отявлен метъл - хареса ми 🙂 Заразително позитивно чувство и настроение оставя, но няма да проверявам за какво става дума. Преди много години, като споделих със сина ми, че нищо не разбирам от текста, примерно на Димму Боргир, той ме успокои, че повечето текстове на метъл бандите не се разбират ясно 🙂 Да не говорим пък за Вардруна или други скандинавци 🙂 Та, последното, което ме безпокои е, че не разбирам текста. НЕ ми е важен изобщо! Музиката е якото нещо 🤘 Едно поздравче, от саундтрака на един бразилски филм: 2 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 5 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2021 преди 8 минути , neuromancer каза: Едно поздравче, от саундтрака на бразилски филм: Мерси! 🤘 Гледай ти каква музика си слушаш в Бело Оризонте, съвсем домашна 🙂 🤘Така и не успях да ги чуя на живо, по ред различни причини... Нищо, де, в някой друг живот 🙂 1 Връзка към коментар
Hadzhitodorovi Публикувано: 6 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2021 Тоя `убавец в центъра Вагнер Мура ли е, или се бъркам? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 6 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2021 Не, Selton Mello Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 11 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 11 октомври, 2021 Един поздрав и от мен ''Time To Say Goodbye'' 😊 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега