Христиан Публикувано: 27 януари, 2014 Сподели Публикувано: 27 януари, 2014 Дават ли в ръчния багаж дават да си сложа чадър? (wizzair) Връзка към коментар
Георги Публикувано: 27 януари, 2014 Сподели Публикувано: 27 януари, 2014 След 2 седмици заминавам. Дано времето да не е много лошо. Дават ли в ръчния багаж дават да си сложа чадър? (wizzair) Ако е сгъваем и може да се побере в раницата няма проблем. Иначе може да се заядат, а може и не, но си е риск. Връзка към коментар
Христиан Публикувано: 27 януари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 27 януари, 2014 (редактирано) Ако е сгъваем и може да се побере в раницата няма проблем. Иначе може да се заядат, а може и не, но си е риск. Ами сгъваем е и ще се побере в раницата. Някой, който е пробвал да сподели. Да не решат, че става за оръжие и да ми го конфискуват. Редактирано 27 януари, 2014 от PTS Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 27 януари, 2014 Сподели Публикувано: 27 януари, 2014 Несгъваемите (онези с острия връх) не са ли категоризирани изрично като "опасни предмети", подобно на стативи и други подобни "пръчки", както ги водеха?! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 27 януари, 2014 Сподели Публикувано: 27 януари, 2014 Несгъваемите (онези с острия връх) не са ли категоризирани изрично като "опасни предмети", подобно на стативи и други подобни "пръчки", както ги водеха?! Със сгъваем статив няма проблеми, но с несгъваем има. Както предполагам и с чадърите. Куриозна история имах с един полет на SkyEurope, като още бяха безплатни куфарите с тях. Аз бях само с раничка и несгъваем чадър. Накараха ме да го чекирам, като го чаках на гишето за извънгабаритен багаж в Прага. 2 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 28 януари, 2014 Сподели Публикувано: 28 януари, 2014 Последните 5-6 пъти с Wizz винаги си носех чадър от сгъваемите извън раницата заедно с ръчния багаж и нямаше никакъв проблем. Взимай смело. Връзка към коментар
Христиан Публикувано: 28 януари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 28 януари, 2014 Еми тогава го взимам, каквото стане. Връзка към коментар
tonik Публикувано: 28 януари, 2014 Сподели Публикувано: 28 януари, 2014 Ами не би трябвало да имаш проблем, винаги когато съм пътувал само с раничка с Wizz съм си носил чадърче затъкнато в джоба на раницата отстрани и никога не са ми правили забележка. Връзка към коментар
kali Публикувано: 28 януари, 2014 Сподели Публикувано: 28 януари, 2014 Миналата седмица пренесох сгъваем чадър в раница - ръчен багаж, точно до Брюксел и обратно, с wizz. Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 8 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2014 Чадърите тип бастун направо ги изхвърля в кофата. Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 8 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2014 Български чадър ли? 3 Връзка към коментар
jennie Публикувано: 8 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2014 Задължително трябва да има надпис Made in China, за по-сигурно. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега