Прескочи до съдържание

eSIM пакети и планове или как да имаме интернет навсякъде по света.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 минута , stanislavpp каза:

Навигацията нищо не харчи, когато я свалиш предварително и използваш в офлайн режим . Процедирам така, заради често умрелият нет по разни чукари и паланки, а и извън населени места в някои неразвити страни - нета е доста слаб.

Аз така и не свикнах с тези офлайн карти. Просто не мога да се оправям така, криви са ми и това е😄

• Смея се 1
Публикувано:

Доста пъти за по 2 седмици съм взимал по 3гб и са ми стигали винаги, даже и остават. Карти, сайтове, преводи, търсене на инфо по картите, чатове и пращане на снимки (стига да не пращате по 1000 снимки де) ще стигнат. Като цяло клипчета и цъкането по социалните мрежи дърпат сериозно. Затова тия неща или в хотела на wi-fi или питам като седнем в някое заведение.

ПС попринцип месинджъра мачка жестоко снимките и пращате някакви килобайти само, whatsapp също, но там поне има опция да изпратиш медията в оригиналният и вид без да я мачка. Viber не ползвам, предполагам и там е подобна схемата.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 59 минути , Eva eva каза:

Бих искала да попитам - 3 ГБ за 2 седмици за какво точно ще ми стигнат? Например - вайбър, месинджър /без да пращам снимки/, да отварям сайтове от време на време, да следя къде съм на картата, да си извикаме такси?

Ако не стримваш филми и не водиш видеоразговори, ще ти стигнат за всичко друго.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Някой може ли да каже кои доставчици на есим може да се ползват за Намибия и Зимбабве? Или пък глобален за Африка и да включва освен предните 2 и Южна Африка и Ботсвана.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 часа, MayaS каза:

Някой може ли да каже кои доставчици на есим може да се ползват за Намибия и Зимбабве? Или пък глобален за Африка и да включва освен предните 2 и Южна Африка и Ботсвана.

В закаченото мнение отгоре има агрегатор по държави и региони , от който може да избереш по собствен вкус …

Преди 1 час, mitrov каза:

А за Мексико...от къде, ще ми препоръчате да закупя е сим?

airalo, gigsky, flexiroam са глобалните лидери сред есим.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
On 1/9/2025 at 12:37 PM, Георги Матеев said:

GoMoWorld има промоция - €3 дискаунт от всичките им планове с код ESIMDB.

Промоцията още важи. Аз скоро ще ходя, но преди да видя това вече бях купил от BreezeSim също с промо. Като цяло цените са доста по-добри.
Лично според мен няма да има някаква разлика в услугата. Единствено, ако си в някое забутано село в нищото, може да има нещо, ама то ще е от типа, тоя оператор има по-добре покритие тук, друг ще има по-добре на друго място. За големите градове няма да има разлика.

Breezesim вечи ги пробвах в Колумбия преди 2 месеца, нямаше ядове.

• Харесвам 3
Публикувано:

airalo предлагат esim за 0.00 евро (500 MB за три дни за Турция) 

Може и за други държави да има нещо такова - не съм гледал.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 4 часа, lio каза:

От къде си взимате най-изгодно карти за ОАЕ?

Airalo или има друг играч за там?

Аз бях с карта от eskimo - 1GB за 4 долара.

• Харесвам 1
Публикувано:

Eskimo имаха 1гб безплатни глобални данни, с период на валидност 2 г., като се свали приложението, с код ET-REDDIT1GB . 

Red Bull Mobile пък даваха безплатно 1,1 гб глобални данни, с период на валидност 1г. с код TRAVELDEALZ.

Свалил съм esim картите им, но още не съм ги пробвал. 

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 30.01.2025 г. в 16:06, ven62 каза:

airalo предлагат esim за 0.00 евро (500 MB за три дни за Турция) 

Може и за други държави да има нещо такова - не съм гледал.

Къде го предлагат на мен не ми излиза.

Публикувано:
преди 4 часа, MayaS каза:

Къде го предлагат на мен не ми излиза.

Само за нови клиенти. Дават различни мегабайти за всяка страна(при някои е 100MB).

https://www.airalo.com/help/en/getting-started-with-airalo/E8DFWD88SHUX/what-is-the-free-welcome-esim/Z4TRZVSC902D

The Free Welcome eSIM is currently available for the following destinations:

• China
  • Greece
  • Japan
  • Portugal
  • Spain
  • Turkey
  • United Kingdom
  • United States 
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 часа, ven62 каза:

https://www.airalo.com/turkey-esim

Синът ми ползва в момента.

Няма.

преди 14 часа, Patrick K каза:

Само за нови клиенти. Дават различни мегабайти за всяка страна(при някои е 100MB).

https://www.airalo.com/help/en/getting-started-with-airalo/E8DFWD88SHUX/what-is-the-free-welcome-esim/Z4TRZVSC902D

The Free Welcome eSIM is currently available for the following destinations:

• China
  • Greece
  • Japan
  • Portugal
  • Spain
  • Turkey
  • United Kingdom
  • United States 

И аз така помислих.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 30.01.2025 г. в 14:16, lio каза:

От къде си взимате най-изгодно карти за ОАЕ?

Airalo или има друг играч за там?

Airalo - 2 GB за 7$, валидност 15 дни, перфектен 5G интернет навсякъде.

• Харесвам 3
Публикувано:

Един може би глупав въпрос,но аз да питам- в момента използвам първата си eSim от Airalo 2Gb за 15 дни, Мароко.

След този период , мога ли пак да използвам картата някога във времето, след като я заредя отново?

Публикувано:
преди 10 часа, Dora Popova каза:

Един може би глупав въпрос,но аз да питам- в момента използвам първата си eSim от Airalo 2Gb за 15 дни, Мароко.

След този период , мога ли пак да използвам картата някога във времето, след като я заредя отново?

Да може, но няма особен смисъл. Защото дали е зареждане или нова, парите да едни и същи.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 13 часа, Dora Popova каза:

... в момента използвам първата си eSim от Airalo 2Gb за 15 дни, Мароко...

Здравейте, има ли добро покритие ?

Публикувано:

Покритието не е много добро/ бяхме във Фес , Шефшауен и сега в Рабат/ за разлика от мъжът ми  , който се взе физическа карта от Orange , тоест на същият оператор , но  покритие има навсякъде срещу 50 дирхама.

Не ми се мисли какво ще бъде покритието в Уарзазат.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.