Mitko Публикувано: 6 април, 2013 Сподели Публикувано: 6 април, 2013 Възможно ли е след като се отвори една тема да може да се подреждат всички мнения от най-новите надолу към най-старите. Може да ви се стори странно, но аз съм свикнал да чета по една тема първо последните мнения, които ми се намират най-отгоре на страницата и да слизам надолу към по-старите :D :D :D :D Връзка към коментар
Георги Публикувано: 6 април, 2013 Сподели Публикувано: 6 април, 2013 Може но е системна настройка, не за всеки отделен потребител. А подозирам, че си много в малцинство в тоя случай Връзка към коментар
voyager1 Публикувано: 8 април, 2013 Сподели Публикувано: 8 април, 2013 Това би могло да се направи с допълнителен бутон в заглавието на темата. Във Фото- форум има подобна опция, където последните мнения пак са си последни, но натискайки бутон "край"- те изпраща направо на последните мнения, без да се налага да скролваш цялата тема. Има и друг бутон, който също ми изглежда полезен и той е- "цяла тема". Натискайки го се зарежда цялата тема, ако ще да има 600 поста по нея, и така не се налага след всеки 20 поста да зареждаш нова страница. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 8 април, 2013 Сподели Публикувано: 8 април, 2013 Ами различните форумни системи имат различни опции, photo-forum не са на ip.board. Това за линк към цялата тема ще погледна дали го има из опциите или евентуално с външен плъгин, полезно е, признавам. Иначе директно към непрочетените мнения се заминава със синята точка преди заглавието на темата, която се появява, когато има нови мнения. Връзка към коментар
akair Публикувано: 11 април, 2013 Сподели Публикувано: 11 април, 2013 А може ли клик от лентата с последни мнения на главната страница (Новини) да води към последната страница на съответната тема, а не към първата Връзка към коментар
Георги Публикувано: 11 април, 2013 Сподели Публикувано: 11 април, 2013 А може ли клик от лентата с последни мнения на главната страница (Новини) да води към последната страница на съответната тема, а не към първата Това по е възможно, ще се ръчна в сорса довечера Връзка към коментар
Георги Публикувано: 11 април, 2013 Сподели Публикувано: 11 април, 2013 А може ли клик от лентата с последни мнения на главната страница (Новини) да води към последната страница на съответната тема, а не към първата Не може да стане това, линка към темата е фиксиран и няма как директно да пренасоча към последната страница. Но то и последната страница не ти върши работа де, може да имаш непрочетени мнения на предпоследната Връзка към коментар
akair Публикувано: 12 април, 2013 Сподели Публикувано: 12 април, 2013 Не може да стане това, линка към темата е фиксиран и няма как директно да пренасоча към последната страница. Но то и последната страница не ти върши работа де, може да имаш непрочетени мнения на предпоследната а после нямало невъзможни неща... :D 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега