Mistela Публикувано: 24 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2021 Здравейте, обръщам се с молба към всички съфорумци 🙂 Моето дете се дипломира със специалност Hotel Management. За целта на дипломирането й е необходимо да направи интервю с лоялни клиенти на хотели. Пускам тук поста й и ще съм Ви много Благодарна ако се отзовете на молбата й. 4 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 24 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2021 ми може и аз, това туитър ли е? май направо ще пиша на мейла Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 24 ноември, 2021 Автор Сподели Публикувано: 24 ноември, 2021 преди 1 минута , neuromancer каза: ми може и аз, това туитър ли е? май направо ще пиша на мейла Благодаря! Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 24 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2021 Ще и пиша също 👍. Накратко , двигателя на лоялността към дадена верига е “recognition of the status and extra perks that come along with the status” , освен нивото на обслужване. Например ,ние сме с най-високият статус на Хилтън , който освен безплатна закуска ( която в сериозните хотели е 30-50€ на човек ) , носи и безплатен ъпгрейд до всеки апартамент наличен в настаняването. Друг зарибяващ “perk “ е , че болшинството от хотелите им имат executive lounge с апетайзъри и алкохолни напитки отворен цял ден и достъпен само за най-високият им статус клиенти и/или тези с резервирани висок клас стаи… 3 1 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 24 ноември, 2021 Автор Сподели Публикувано: 24 ноември, 2021 преди 1 час, stanislavpp каза: Ще и пиша също 👍. Накратко , двигателя на лоялността към дадена верига е “recognition of the status and extra perks that come along with the status” , освен нивото на обслужване. Например ,ние сме с най-високият статус на Хилтън , който освен безплатна закуска ( която в сериозните хотели е 30-50€ на човек ) , носи и безплатен ъпгрейд до всеки апартамент наличен в настаняването. Друг зарибяващ “perk “ е , че болшинството от хотелите им имат executive lounge с апетайзъри и алкохолни напитки отворен цял ден и достъпен само за най-високият им статус клиенти и/или тези с резервирани висок клас стаи… Благодаря! Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 9 декември, 2021 Автор Сподели Публикувано: 9 декември, 2021 Благодаря на отзовалите се! Дали ще се намерят още 3-ма 4-ма, които биха отдели 10-15 мин за едно интервю? Връзка към коментар
Bella A Публикувано: 9 декември, 2021 Сподели Публикувано: 9 декември, 2021 Има ли го в професионалната мрежа, LinkedIn, за да го попълня там? Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 10 декември, 2021 Автор Сподели Публикувано: 10 декември, 2021 преди 12 часа, Bella A каза: Има ли го в професионалната мрежа, LinkedIn, за да го попълня там? Не, трябва да запише разговора. Нищо страшно няма 😊 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега