Прескочи до съдържание

Мексико Yucatan план

irinata

Препоръчани мнения

Привет отново, моля за съвети за план и дестинации за Yucatan през януари. Ние сме семейство с две малки деца на 5г. и планираме да вземем кола от Канкун. Имам известни колебания най-вече за броя на нощувките по места. Засега планът ни е: 

Акумал 4 нощувки

Тулум 2 нощувки

Мерида 2 нощувки

Ваядолид 1 нощувка

Холбокс - 5 нощувки

Имам колебания за това дали 5 нощувки на острова няма да са твърде много и се притеснявам да не ни е твърде скучно и еднообразно. Не обичаме много много да лежим и да се отпускаме. 

Струва ли ви се възможно за 14 дни общо с тези бази? 

Връзка към коментар

какъв е смисъла да се местите от Акумал в Тулум, то е половин час път. Особено с малки деца и купища багаж

аз бих ги направил на 3 места максимум

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз мисля като @neuromancer. Разстоянията са малки, за да пренасяте багажи и то с децата. Ваядолид бих го пропуснала за нощувка - има един площад с една катедрала и ред цветни къщи. Не ме впечатли. Не съм ходила в Мерида и Холбокс, за да дам съвет. На мен много ми хареса Исла мухерес.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 6 часа, neuromancer каза:

какъв е смисъла да се местите от Акумал в Тулум, то е половин час път. Особено с малки деца и купища багаж

аз бих ги направил на 3 места максимум

Да, факт е че се колебаех. Мислих че подхода към резервата е през зона хотелиера, но сега видях че е от деуго място. Може би ще преразгледам. Мерида струва ли ви се собра за 3-4 нощи в такъв случай?

Връзка към коментар

Аз с две малки деца бих направил нощувки само на две места , иначе нищо не бих разбрал от почивка . Особено места с една нощувка са тотална загуба на време.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.