Прескочи до съдържание

Обирали ли са ви?

Препоръчани мнения

Мен са ме обирали родните джебчии/йки - на Руския пазар в Пловдив. Кой и как, не разбрах, но портмонето ми изчезна. По-малки щети съм търпяла на автоматите за билети за метрото в Милано и Мадрид. И в двата случая беше на гарата и наоколо имаше съмнителни момчета, които искаха да ми помогнат, но аз не приех. Номерът им, изглежда, е ти да извършиш операцията, а нещо да подпира билета и той да не падне във ваничката. Ти си тръгваш с празни ръце, те после го взимат и го продават.

Връзка към коментар

Леле!! Верно ли??

Ха-ха явно съм имал предвид джебчийките.

Иначе частичната ми агорафобия ме кара да страня от струпване на повече от трима души на едно място. А стиснатостта ми ми е създала рефлекс да държа ценности под ръка.

(понякога съм направо кат един Ебанайзър :-))

• Харесвам 1
Връзка към коментар

последната схема на която бях свидетел беше преди месец в родния ни градски транспорт ....возим се с тъщата за една спирка и с качването се качиха и 2 чавета + един нашенски бразилец и 2 бразилки с тръгването на трамвая уж на чавето му стана лошо и припадна настана суматоха запищяха всичкото женско в околовръст детето това детето онова...циганките нададоха още повече врява чак трамвая спря и в бързината бразилеца се опита да пребърка две от жените дето помагаха на детето...само дето едната циганка не успя да го прикрие от мен и още един младеж та изяде стерио тупаник...:)

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.