Румяна Цонева Публикувано: 30 януари, 2022 Сподели Публикувано: 30 януари, 2022 Здравейте, Казвам се Румяна, на 29 години и от много време искам да посетя Южна Америка. Това ме и доведе към този форум (фен съм на форумната култура, социалните мрежи са доста нефелни в сравнение с нея). Тъй като ставам на 30 тази година и, вдъхновена от "Мотоциклетни дневници", ми се иска да предприема това пътуване най-накрая (макар че и аз, като персонажа, го използвам по-скоро като извинение 🙂 ). Пък и твърде много home office се насъбра. 🙂 21 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 30 януари, 2022 Сподели Публикувано: 30 януари, 2022 Добре дошла! Пожелавам да посетиш Южна Америка скоро и да ти хареса така, както и на повечето тук. 3 Връзка към коментар
t_petkov Публикувано: 30 януари, 2022 Сподели Публикувано: 30 януари, 2022 Добре дошла! Пожелавам ти да си сбъднеш мечтата да посетиш този невероятен континент и после да разкажеш за това тук във форума 🙂 1 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 30 януари, 2022 Сподели Публикувано: 30 януари, 2022 Добре дошла! С пожелание да осъществиш тази година южноамериканската си цел, а и за още много пътувания! 🙂 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 31 януари, 2022 Сподели Публикувано: 31 януари, 2022 Добре дошла! Пожелавам ти да осъществиш мечтите си! 1 Връзка към коментар
Янко Велков Публикувано: 14 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2022 Добре дошла и от мен! В момента организирам експедиция до Андите с балон - ще е готов след месец (а и още преговарям със застрахователните компании, нещо се не искат да ми правят застраховка "Живот"!) - и имам едно място в коша. Ако искаш, мога да те взема от някъде - малко селскостопанско летище или покрива на висока сграда ще ми свършат работа... Ако нещо се обърка - план Б е да ползваме от онези туби с крилата - скучно, но ефективно и ще е малко по бързо. Идваш ли? Имаш достатъчно време да си пуснеш Червен паспорт с нормална поръчка за 40 лв., ако нямаш;) Връзка към коментар
Румяна Цонева Публикувано: 5 март, 2022 Автор Сподели Публикувано: 5 март, 2022 Предвид настоящата ситуация в Европа, мисля да приема предложението. Балон обаче не ми се струва като най-разумната опция за пътуване. Тръгвам с кану и ще те чакам някъде в подножието на планината с местна напитка в ръка. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега