digitalpr Публикувано: 7 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2022 Привет, върти ми се в главата пътуване до о. Мавриций. Средата на Май - средата на Юни за около 2 седмици. Пътниците сме двама души и бебе на 1г. 🙂 Turkish Airlines ми дава 1800лв/човек + 100лв за бебето, или 3700лв тотал, което ми се струва доста. Хубавото е, че има само един стоп в Истанбул. Qatar изобщо нямат читава оферта - 2500-3000лв/човек. Идеи за сравнително евтино стигане до там с едно прекачване? Отворен съм и за предложения с различни компании, макар че с бебе може и да се окаже не най-доброто решение. Връзка към коментар
funny Публикувано: 7 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2022 13-31 май директно в сайта на emirates дава цена 3360 лв общо за тримата. Пак с един стоп в Дубай. А 10-25 юни - цена 2900 лв. 1 Връзка към коментар
Jenbel Публикувано: 16 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2022 Ако още търсиш, виж промоцията на Търкиш, която тече в момента. Пътуване до 31 май. Между 20 и 30 април има цени под 600 евро на човек, което е много добра цена. Гледай начална точка Истанбул. И само да напомня, че периодът, който споменаваш, е нисък сезон там. През юни най-висока температура е към 23 градуса, трябва яке. Затова се намират приемливи цени на самолетни билети за юни. 1 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 12 декември, 2022 Сподели Публикувано: 12 декември, 2022 На 7.02.2022 г. в 14:53, digitalpr каза: Привет, върти ми се в главата пътуване до о. Мавриций. Средата на Май - средата на Юни за около 2 седмици. Пътниците сме двама души и бебе на 1г. 🙂 Turkish Airlines ми дава 1800лв/човек + 100лв за бебето, или 3700лв тотал, което ми се струва доста. Хубавото е, че има само един стоп в Истанбул. Qatar изобщо нямат читава оферта - 2500-3000лв/човек. Идеи за сравнително евтино стигане до там с едно прекачване? Отворен съм и за предложения с различни компании, макар че с бебе може и да се окаже не най-доброто решение. реализира ли пътуването си...и ако да какво ще споделиш за времето през май месец 🤔 че в момента има една промоция с доста налични дати--- Athens to Mauritius 3 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 12 декември, 2022 Сподели Публикувано: 12 декември, 2022 Благодаря за споделената оферта. Много е добра. Аз съм бил на Мавриций през септември и времето беше прекрасно. През май би трябвало даже да е една идея и по-топло. Май няма да устоя на тази оферта и ще отскоча още веднъж до там да проверя как е времето и през май месец 🙂 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега