Megan1 Публикувано: 20 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2022 Здравейте, съмишленици! Казвам се Милена. Обожавам да пътувам, но поради различни причини (раждане, ковид) съм се зазимила за известно време. Зажадняла за пътешествия заплюх си Сицилия през май. Във форума за Италия съм пуснала запитване по темата. Ще се радвам на вашите съвети. 14 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 21 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2022 Добре дошла! Време е за запролетяване значи. Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 23 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2022 Добре дошла и стягай куфарите....ще се пътува! 🙂 Връзка към коментар
Попита Публикувано: 25 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2022 Добре дошла! 😃 Връзка към коментар
stormbringer Публикувано: 25 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2022 Добре дошла, сега ще хвърля поглед на темата, но като цяло има доста писано за Сицилия във форума, а и през идните месеци поне няколко човека ще ходим, по различно време, т.е. ще има и актуална информация Връзка към коментар
jsn_81 Публикувано: 17 март, 2022 Сподели Публикувано: 17 март, 2022 Здравейте, Магеланци! Казвам се Ясен Иванов от Стара Загора. Благодаря Ви за приема! Обичам да пътувам и се радвам, че работата ми е такава за да мога обикалям почти в цяла България. Няколко пъти в годината посещавам и други държави главно в ЕС. Хубава вечер! YSN 9 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 17 март, 2022 Сподели Публикувано: 17 март, 2022 преди 3 минути , jsn_81 каза: Здравейте, Магеланци! Казвам се Ясен Иванов от Стара Загора. Благодаря Ви за приема! Обичам да пътувам и се радвам, че работата ми е такава за да мога обикалям почти в цяла България. Няколко пъти в годината посещавам и други държави главно в ЕС. Хубава вечер! YSN Добре дошъл сред нас! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега