Прескочи до съдържание

Компютърни и игри за мобилни телефони


Георги

Препоръчани мнения

Последното, което играх сравнително вманиачено беше Heroes 3. Със еволюцията на компютърните игри ставащи все по-сложни със сценарии, 15 копчета, които да се ползват и не знам си какво си, въобще не ми е интересно да инвестирам време да ги пробвам. Пробвах веднъж Counter Strike, не можех да различа моите от чуждите и хич не беше приятно изживяване за съотборниците ми. 

 

Та, сега си имаме мобилни телефони, които ни връщат малко към ония времена, на Sokoban, Minesweeper, Snake, и мен поне такива игрички са ме кефели винаги. Където просто сядаш да убиваш уж 10 минути, а изведнъж се оказват 2-3 часа. 

 

Сега в момента здравата съм лапнал по Temple Run 2. Нива, събиране на монетки, чудесии, откровено игра със 0 вложена мисъл и стратегия в нея, но това и е чара. Чудя се дали имате и вие някакви идеи за игри, които лесно се учат, зарибяват и не изискват особена мисъл? Това поне е моето питане де, викам темата като цяло да е за компютърни цъкалки :)

Връзка към коментар

Jewels Saga е с тая игричка нямам откъсване докато не завърша нивото.. ужким я започвам и аз като теб за 10 мин наистина , а откарвам докато ми се изтощи батерията до край.. ;)

Връзка към коментар

Е точно по тая причина въобще не започвам такива игри ;) Просто не мога да ги оставя, адски се зарибявам (може би затова не играя комар). Когато ми е скучно цъкам по една табла и това е :)

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз играя zombie tsunami много е яка, лесна, и няма смисъл много. Пощи няма нищо общо с игрите със зомбита даже нищо сега като се замисля. Няма и грам кръв, но е много зарибяваща!!!

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.