tougherty Публикувано: 23 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2022 Здравейте, някой бил ли относително скоро (в последната 1 година) в Гардаленд? Търся малко по-актуална информация как е положението сега, защото чета лоши отзиви за неподдържани съоръжения, неудачни ремонти и висене с часове по опашки заради приложението, което запазва ред за атракционите. Как бихте оценили Гардаленд в сравнение с Дисниленд, Европапарк или Ефтелинг? Връзка към коментар
Пътешественичка Публикувано: 16 април Сподели Публикувано: 16 април Да повдигна и аз въпроса, защото планирам през септември да пътувам до Верона и исках да посетим Гардаленд. Връзка към коментар
new one Публикувано: 16 април Сподели Публикувано: 16 април Какво те вълнува? Бях миналия юни, след 3 месеца пак сме там с децата - чудесни спомени и от атракциите, и от региона, но драсни конкретен въпрос и ще отговоря Връзка към коментар
vanku Публикувано: 17 април Сподели Публикувано: 17 април Ние бяхме с моето семейство (деца на 5 и 8 години) миналата година септември месец (14 и 15 септември - четвъртък и петък) и всичко беше супер. Нямаше опашки - изобщо не сме чакали или примерно 3-4-5 минути да се случи да чакаме на някой атракцион. Според мен е важно да се ходи през делнични дни на подобни места. Тази година сме организирали отново ходене за 19-ти юни за 3-4 дни като силно се надявам отново да няма опашки. Връзка към коментар
Velmar Публикувано: 21 юни Сподели Публикувано: 21 юни Използвам темата за да попитам за съвети за кратък отскок с планиран един за Гардаленд .С обществен транспорт и много стегната програм асе опитвам да съчиня дали да се заема с организацията на това приключение за 3 дни.Ранно тръгване с уиз за Милано.Първият ден според нощувката- ако е в района на езерото бих направила разходката с корабче по езерото със спирки в градовете.Вторният ден е за парка и на третия да се приберем с раян вечерта.НОщувките къде би било най-удобно да са? Съвети за придвижване?Моля ви, помогнгете.Разчитам че с ваша помощ бих могла да осъществя планираната изненада.Ще пътуваме двама и голямо дете. Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 21 юни Сподели Публикувано: 21 юни Ние сме правили комбинация Гарда с Комо. Но на Гарда 3 дни мисля отделихме. Нощувахме в Пескиера Дел Гарда. Единия ден отделихме за Гардаленд - имаше безплатен шатъл от Пескиера Дел Гарда до Гардаленд, но доста се пълни през уикендите (ние бяхме в неделя и беше много пълно, особено на връщане, понеже беше и последният). Единият ден обикаляхме с корабче - Ласизе и Сирмионе, може и друго да е имало, но не си спомням вече. От Сирмионе се прибрахме с автобус, защото ни беше по-удобно, но трябва да се видят разписанията на различните видове транспорт. И единият ден след пристигането отделихме на самата Пескиера Дел Гарда. От летището (може да е било и Малпенца, но ми се струва, че по-вероятно е да било Бергамо) взехме автобус (Flixbus) директно до Пескиера Дел Гарда, тръгваше малко след пристигането на самолета ни, но ми се губят подробностите понеже беше доста отдавна. 2 Връзка към коментар
new one Публикувано: 21 юни Сподели Публикувано: 21 юни Ако планирате гардаленд през уикенда, по-добре да не ходите - безумни опашки по около час на основните атракции, ако не сте си купили фаст трак. Принципно е дибре да се спи в пескиера - има безплатен шатъл сутрин (но само сутрин) до гсрдаленд от жп гарата. От бергамо се пътува с влак с прекачване - 25 евро е за 2 възрастни с 2 деца в едната посока. Около гарда е супер, въпрос на желания и приоритети. Само ден за гардаленд е много малко, но всеки си знае. Давай конкретни въпроси и ще отговарям. Ние пак ще ходим 2-6.07 Връзка към коментар
Velmar Публикувано: 22 юни Сподели Публикувано: 22 юни Идеята за парка не е с детския устрем на целодневно мега щуреене."Детето" е на 18.Не че не може всички ,независимо от възрастта да се забавляваме по такива места де...Но си го мисля като елемент от друг туризъм ,който харесваме и практикуваме.Провто идеята е лека нестандартна изненада.Тия корабчета на място ли се търсят ?Някъде може ли да се види програма и разписание за тях?Аз доста хаотична питам всевъзможни неща,но просто трябва да реша дали да се случи това нещо и да намеря отговорите на неизвестните .Съвсем случайно се насочих заради сравнително удобните полети към тази дестинация.Но може да опитам да реализирам идеята и с друг парк и друга държава.(Ако я измисля и вкарам в план🤪) Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 22 юни Сподели Публикувано: 22 юни Тук може да се види разписанието за корабчетата https://www.navigazionelaghi.it/en/tickets-and-timetables-lake-garda/ 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега