ДиянаВ Публикувано: преди 12 часа Публикувано: преди 12 часа преди 46 минути , Alexander каза: Съмваме да излезе по-евтино. Предполагам, че една бира ще гони 8-10евро ? В Корк беше към 5-6€ голяма чаша наливна Гинес/ Бимиш и подобни края на март тази година. Мърфис е по-скъпа. В столицата Дъблин може да са по-високи цените. Ирландия има втората по големина минимална работна заплата след Люксембург. Но какво са някакви си еврота в сравнение с удоволствието да прекараш 2-3 дни в Ирландия😄 3
Бръмбар Публикувано: преди 11 часа Публикувано: преди 11 часа преди 8 часа, jorocontrola каза: На кое казваш късна есен? Че то декември има Коледни базари и още е астрономическа есен. Аз бих заложиш на октомври, че да хвана есенните цветове 🙂 През ноември, мисля, втората половина с бонус Коледен базар. С есенните цветове е добра идея, но октомври взех билети за уикенд забежка в Загреб, в който съм била преди повече от 15г и имам само смътен спомен за пазара. В тази връзка, вие спахте ли вече в апартамента, който беше резервирал и показал за Загреб? Ако да, имаш ли отзиви, че и аз съм го загледала? 1
jorocontrola Публикувано: преди 11 часа Публикувано: преди 11 часа преди 8 минути , Бръмбар каза: През ноември, мисля, втората половина с бонус Коледен базар. С есенните цветове е добра идея, но октомври взех билети за уикенд забежка в Загреб, в който съм била преди повече от 15г и имам само смътен спомен за пазара. В тази връзка, вие спахте ли вече в апартамента, който беше резервирал и показал за Загреб? Ако да, имаш ли отзиви, че и аз съм го загледала? Края на август съм. Но мисля, че има опция за безплатна резервация. Ако ви харесва, запазете, пък после ще кажа как е било. Поне като цена, локация и отзиви е топ… 2
Argentique Публикувано: преди 11 часа Публикувано: преди 11 часа (редактирано) Мен никой не ме е питал, но да си препоръчам нашия апартамент в Загреб, оценка 10 от над 40 човека: 2 нощувки за трима възрастни в средата на май платихме 169€. Хазяинът беше оставил вино и лимонада. 😀 И докато съм се сетила, в петък вечер влизаме в една кръчма, поздравява ни сервитьор на хърватски, а ние му говорим на български - къде искаме маса и т.н. После и какво да поръчаме обсъждаме. И всички си викаме - ми то няма никаква езикова бариера, всичко му разбираме при бързо говорене, само малко с друго произношение говори човекът. 😄 Пък аз миналото лято бях в Хърватска по морето и там не беше така. И по едно време въпросният споделя, че преди 7-8 години бил футболист във Варна за един сезон и там го научили да пие ракия със салата. Та ни говорел на български. 😄 Много хубава бира ми препоръча, черен Козел. Заведението е като всички наоколо сигурно, с големи порции и все се препоръчва скара за двама. Ама ние – не. На съседната маса едни си я занесоха скарата вкъщи, че много. Ožujsko Pub Tkalča. По туристическите заведения е пълно със сервитьори от Азия. Редактирано преди 10 часа от Argentique 9 3
Zaro Публикувано: преди 8 часа Публикувано: преди 8 часа преди 2 часа, Argentique каза: там го научили да пие ракия със салата. Тоя в какво неведение е бил преди това.... 4
stanimir Публикувано: преди 8 часа Публикувано: преди 8 часа Какви хърватски звезди привлича родния футбол ... 2
ДиянаВ Публикувано: преди 8 часа Публикувано: преди 8 часа Ами изместват се балканските традиции. Аз например се научих и предпочитам лятно време узо със салата😂
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега