Прескочи до съдържание

Уикенд забежки със самолет

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 8 часа, jorocontrola каза:

На кое казваш късна есен? Че то декември има Коледни базари и още е астрономическа есен.

Аз бих заложиш на октомври, че да хвана есенните цветове 🙂

През ноември, мисля, втората половина с бонус Коледен базар. С есенните цветове е добра идея, но октомври взех билети за уикенд забежка в Загреб, в който съм била преди повече от 15г и имам само смътен спомен за пазара. В тази връзка, вие спахте ли вече в апартамента, който беше резервирал и показал за Загреб? Ако да, имаш ли отзиви, че и аз съм го загледала?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 минути , Бръмбар каза:

През ноември, мисля, втората половина с бонус Коледен базар. С есенните цветове е добра идея, но октомври взех билети за уикенд забежка в Загреб, в който съм била преди повече от 15г и имам само смътен спомен за пазара. В тази връзка, вие спахте ли вече в апартамента, който беше резервирал и показал за Загреб? Ако да, имаш ли отзиви, че и аз съм го загледала?

Края на август съм. Но мисля, че има опция за безплатна резервация. Ако ви харесва, запазете, пък после ще кажа как е било. Поне като цена, локация и отзиви е топ…

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)

Мен никой не ме е питал, но да си препоръчам нашия апартамент в Загреб, оценка 10 от над 40 човека:

Screenshot_20250708_194206_Bookingcom.jpg.9a52e8e19a8b17e6574ae05909bdf275.jpg

2 нощувки за трима възрастни в средата на май платихме 169€. Хазяинът беше оставил вино и лимонада. 😀

И докато съм се сетила, в петък вечер влизаме в една кръчма, поздравява ни сервитьор на хърватски, а ние му говорим на български - къде искаме маса и т.н. После и какво да поръчаме обсъждаме. И всички си викаме - ми то няма никаква езикова бариера, всичко му разбираме при бързо говорене, само малко с друго произношение говори човекът. 😄 Пък аз миналото лято бях в Хърватска по морето и там не беше така. И по едно време въпросният споделя, че преди 7-8 години бил футболист във Варна за един сезон и там го научили да пие ракия със салата. Та ни говорел на български. 😄

Много хубава бира ми препоръча, черен Козел. Заведението е като всички наоколо сигурно, с големи порции и все се препоръчва скара за двама.  Ама ние – не. На съседната маса едни си я занесоха скарата вкъщи, че много. Ožujsko Pub Tkalča. По туристическите заведения е пълно със сервитьори от Азия.

Редактирано от Argentique
  • Харесвам 15
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 2 часа, Argentique каза:

там го научили да пие ракия със салата.

Тоя в какво неведение е бил преди това....

• Смея се 12
Публикувано:

Ами изместват се балканските традиции. Аз например се научих и предпочитам лятно време узо със салата😂

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 10 часа, ДиянаВ каза:

Ами изместват се балканските традиции. Аз например се научих и предпочитам лятно време узо със салата😂

Как я пиете тази смрад узо, мастика, йени ръкъ и тн - идея си нямам, но всеки си има вкус, а и посещението при любителите на еднополовия секс трябва да се преглътне някакси 🥳

Публикувано:
Преди 1 час, new one каза:

Как я пиете тази смрад узо, мастика, йени ръкъ и тн - идея си нямам, но всеки си има вкус, а и посещението при любителите на еднополовия секс трябва да се преглътне някакси 🥳

Ти сироп за кашлица като малък не си ли пил?

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 3 минути , Zaro каза:

Явно е пил повечко и вече не му понася... 🙂 😞

• Харесвам 1
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 2 часа, Zaro каза:

Пил съм сигурно, не помня - помня как баща ми донесе оргиналдъ узо във времената, когато у наше село имаше само анасонлийка и мастика, но хич не ми хареса, нищо че тогава всичко Фнос се котираше много високо. И оттогава все така - качествено уиски или ракия, рядко коняк. Апропо, още виси една водка спомен вкъщи, неизпита от сватбата преди 15 години 🥃

Публикувано:

Е що ? Супер си беше сиропчето с кодеин.

Узо-то не , ама виж Йегермайстер-а има същия вкус 😄

Узо и Йени ракъ си пийвам , но то не е да се налива човек като с ракия.Чашка-две с макс  !

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 23.07.2025 г. в 10:42, Argentique каза:

Октомври е чудесно време за плаж в Кипър, проверено.

Screenshot_20250723_103922_WizzAir.jpg.5c9308844f721905ff67903ca8f253cc.jpg

Screenshot_20250723_103933_WizzAir.jpg.fe20956109fba607daf746b1aad77710.jpg

Благодаря за идеята, @Argentique!

Резервирах уикенд 26-28.09.2025 за по 20€ на посока. Все още има билети на тези цени.

На мен ще ми бъде трето посещение на Кипър, но на компанията ми - първо. Ще проуча как да оползотворим тези два пълни дни. ✈️

IMG_0353.png

• Харесвам 7
  • Браво 1
Публикувано:
На 23.07.2025 г. в 10:42, Argentique каза:

Октомври е чудесно време за плаж в Кипър, проверено.

Screenshot_20250723_103922_WizzAir.jpg.5c9308844f721905ff67903ca8f253cc.jpg

Screenshot_20250723_103933_WizzAir.jpg.fe20956109fba607daf746b1aad77710.jpg

Благодаря. За втори път тази година съм по тази схема в Ларнака. Този път, ще пробвам да посетя таверната препоръчана от Александър.

• Харесвам 3
  • Браво 2
Публикувано:
На 25.07.2025 г. в 10:11, lamerz1912 каза:

Този път, ще пробвам да посетя таверната препоръчана от Александър.

Къде мога да открия информация за тази таверна? Не успях да намеря в поста в текущата тема, а грабна вниманието ни. 👀

Публикувано: (редактирано)
преди 7 часа, r_nikolov1 каза:

Къде мога да открия информация за тази таверна? Не успях да намеря в поста в текущата тема, а грабна вниманието ни. 👀

Трябва да е това.

Редактирано от chandni
  • Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 час, crazyhorse каза:

Много скъп тоя кашкавал,бре!😅

Сериозен кашкавалист може да донесе цяла раница продукция и да избие цената на билета, особено ако има wizz discount. 😉

• Харесвам 5
  • Смея се 16
  • Замислям се 1
Публикувано:

@Argentique : борец в борбата срещу кашкавал-расизма...

ДА ВЪРНЕМ КАШКАВАЛ-ТУРИСТИТЕ ПРИ ИСТИНСКИЯ КАШКАВАЛ! СТИГА СА ГИ ВЗИМАЛИ НА ПОДБИВ ПО БАИРИТЕ 😄

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 8
Публикувано:

Не е уикенд, а четири дни в и около Маракеш, но пък цената е минималната досега по дестинацията.

Screenshot(423).png.b0bbd3a24a001d36cbbf72832cea4948.png

• Харесвам 21
Публикувано:
На 1.08.2025 г. в 21:45, Argentique каза:

Сериозен кашкавалист може да донесе цяла раница продукция и да избие цената на билета, особено ако има wizz discount. 😉

Ще снимам какво ще донеса другия път, че все не ми вярват.
Една нощувка и поне една пълна раница швейцарски и френски кашкавалчета 

• Харесвам 4
  • Браво 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• ja3000bg
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.