Дани Магелани Публикувано: 6 август, 2025 Публикувано: 6 август, 2025 преди 34 минути , Alexander каза: Ще снимам какво ще донеса другия път, че все не ми вярват. Една нощувка и поне една пълна раница швейцарски и френски кашкавалчета От летище Бергамо в мола?
Eva eva Публикувано: 7 август, 2025 Публикувано: 7 август, 2025 Wizz имат много добри цени за уикенд моренце до Ларнака - октомври и ноември 🙃🙃🙃 14
Doctor Who Публикувано: 7 август, 2025 Публикувано: 7 август, 2025 На 1.08.2025 г. в 17:59, Argentique каза: Кашкавал еднодневка без нощувка Aко е за кашкавал пазаруване според днешната промоция - двупосочно за 55 лева в ден четвъртък. 1 1 4
Alexander Публикувано: 7 август, 2025 Публикувано: 7 август, 2025 преди 40 минути , Doctor Who каза: Aко е за кашкавал пазаруване според днешната промоция - двупосочно за 55 лева в ден четвъртък. С кои, за къде ? Видях! 2 1 1
Аzia Публикувано: 7 август, 2025 Публикувано: 7 август, 2025 От бергамския мол си купих от малките куфарчета (за ръчен багаж е идеално) за храна (и не само), натъпках го със сирена, хляб, саламчета... Перфектно количество събра😅 ще каже човек, че в БГ гладни ни държат. Там, след дълъг път с прекачване, плюс бонус разпродажби и намаления, хвърлям яке и обувки, и се сдобивам с нови. Обичам Бергамо. 8 3 1
boogy83 Публикувано: 7 август, 2025 Публикувано: 7 август, 2025 преди 9 часа, Alexander каза: Видях! Като си видял, кажи и на слепите де, мен също ми се пазари кашкавал 🙂 7
Alexander Публикувано: 8 август, 2025 Публикувано: 8 август, 2025 преди 6 часа, boogy83 каза: Като си видял, кажи и на слепите де, мен също ми се пазари кашкавал 🙂 Уиз, Бергамо, четвъртъците само, ама дали ще останат два полета на ден е много съмнително. 1
Argentique Публикувано: 11 август, 2025 Публикувано: 11 август, 2025 (редактирано) За по-подвижни граждани за уикенда около 22 септември. София-Щутгарт Връщане от Меминген Ред.: Може и само Меминген, отиване: Редактирано 11 август, 2025 от Argentique 12 2
jorocontrola Публикувано: 12 август, 2025 Публикувано: 12 август, 2025 Два дни и половина в Сардиния за ден отпуска. Който разбира, тук се спира 😉 19 1
Argentique Публикувано: 12 август, 2025 Публикувано: 12 август, 2025 След края на октомври в зимното разписание на Уиз ще има опция за Рим петък вечер-неделя вечер: Който иска да избяга от „паразитна“ нощувка, може да избира следобедни съботни полети на Райън и да си следи за дати и цени. Ред. това е за темата с Уикенд забежките 18
Argentique Публикувано: 14 август, 2025 Публикувано: 14 август, 2025 Много варианти за съботно-неделни еднодневки до Истанбул от ноември до края на март. Днес в полунощ свършва промото. 9 1
traveler Публикувано: 14 август, 2025 Публикувано: 14 август, 2025 преди 16 минути , Argentique каза: Много варианти за съботно-неделни еднодневки до Истанбул от ноември до края на март. Днес в полунощ свършва промото. То от София и баба знае,дай от Пловдив. 1 7
valpet Публикувано: 14 август, 2025 Публикувано: 14 август, 2025 преди 25 минути , Argentique каза: Много варианти за съботно-неделни еднодневки до Истанбул от ноември до края на март. Днес в полунощ свършва промото. Има и до столицата Анкара такива уикенди,разбира се за малко повече пари.Но може да има мераклии и за там имайки предвид,че часовете са удобни. 7
valpet Публикувано: 14 август, 2025 Публикувано: 14 август, 2025 преди 9 минути , valpet каза: Има и до столицата Анкара такива уикенди,разбира се за малко повече пари.Но може да има мераклии и за там имайки предвид,че часовете са удобни. Има и опция за малко удължен уикенд до Кувейт с layover SAW 10
Argentique Публикувано: 15 август, 2025 Публикувано: 15 август, 2025 преди 14 часа, traveler каза: То от София и баба знае,дай от Пловдив. Баба знае от Пловдив до Истанбул с автобуса в петък срещу събота в 0:30 ч (не по-рано, че онези пристигат в 4 и метрото не работи; билет, купен онлайн за задната половина, за да си сам на седалка ). Пристигане в 6, че и по-рано, защото няма трафик. В неделя вечер в 23:00 от Истанбул обратно. Проверена схема, но съм тръгвала от четвъртък още. Невзет под внимание минус – след цял ден пеш в неделя при нощното седене в автобус краката стават баници, ако не се легне. 😄 Друго: Въпреки че аз, ако ползвам линията, ще отида на езерото Маджоре. Миналата година бях измислила отиване през Манчестър до Фаро в събота с два и нещо часа престой в Манчестър, но не го осъществих. 13
Argentique Публикувано: 16 август, 2025 Публикувано: 16 август, 2025 Ето ги уикендите до Кишинев, аз засега съм нещо пас. 😄 17
Jorro Публикувано: 16 август, 2025 Публикувано: 16 август, 2025 преди 2 часа, Argentique каза: Ето ги уикендите до Кишинев, аз засега съм нещо пас. 😄 Пффф евтино, аз купих първия ден на дебелите цени за самочувствие 😄 😄 😄 1 8
Loverboy Публикувано: 16 август, 2025 Публикувано: 16 август, 2025 преди 4 часа, Argentique каза: Ето ги уикендите до Кишинев, аз засега съм нещо пас. 😄 Аз се изкуших и купих, че имам усещане, че тая линия няма да изкара повече от 2-4 месеца 😁 Не че има кой знае кво в Кишинев, но да отметнем още една страна. 4
lyubo21 Публикувано: 16 август, 2025 Публикувано: 16 август, 2025 То не е уикенд, а по няколко часа на ден, но пак е Ок за там. Една врътка из Кишинев и ресторант/бар събота вечер. Градът е компактен и дори това време ще стигне, но за включване на Приднестровието ще е трудно. 3
Иван Попов Публикувано: 16 август, 2025 Публикувано: 16 август, 2025 Освен да взема и аз за един уикенд, не вярвам тази линия да изкара много дълго с тези цени. 2
Zdravko Nestorov Публикувано: 17 август, 2025 Публикувано: 17 август, 2025 преди 23 часа, Argentique каза: Ето ги уикендите до Кишинев, аз засега съм нещо пас. 😄 @Argentique - абе и аз така си виках в началото, ама с тази цена... накрая не се сдържах и реших, че 24 часа приключение в Кишинев ще е супер през Ноември (22-23). Хотелите също са на много приятни цени... Накрая дори зарибих и майка ми да дойде с нас 😄 9
Alexander Публикувано: 17 август, 2025 Публикувано: 17 август, 2025 На два пъти аха да взема, ама дори само с една нощувка в събота и много ниски цени, някак си не ме съблазни тази дестинация, но аз и преди писах, че не ходя за бройката. 6
Argentique Публикувано: 17 август, 2025 Публикувано: 17 август, 2025 преди 34 минути , Zdravko Nestorov каза: @Argentique - абе и аз така си виках в началото, ама с тази цена... накрая не се сдържах и реших, че 24 часа приключение в Кишинев ще е супер през Ноември (22-23). Хотелите също са на много приятни цени... Накрая дори зарибих и майка ми да дойде с нас 😄 Ниски цени има за много места ноември. Или ще има. 😉 Това е един от най-ненатоварените месеци за пътуване, както и след 10 януари. Аз в Армения не отидох с директната линия, че не ме влечеше нещо и ни един отзив не ме развълнува достатъчно, пък те май я спират съвсем. Но и аз не съм бройкаджийка. 🙃 Ей колко места има в Италия, дето не съм била. Пък и да съм. 🙂 14
boogy83 Публикувано: 17 август, 2025 Публикувано: 17 август, 2025 Е че какво му е на Кишинев за кашкавал туризъм? С тия цени и на мен ми се доходи, ама...не ме пускат 🤣 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега