iMari Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари преди 1 минута , Jorro каза: Супер идея, благодаря. Единствено ме притеснява колко точно ще е гадно времето от 5 до 10, защото се съмнявам да има вариант за поносимо време през февруари, но ей така за идеята ми се вижда яко. Точно началото на февруари улучих чудесното време с малко облаци, повече слънце, почти без дъжд и вятър. Но и аз бях изненадана, факт. 🙂 5
Blago Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари Супер е маршрута, аз също бих го удължил малко с идея да се вмъкне и Гърнси. Точно преди месец гледах същия маршрут, но беше по-скъп тогава, а и полетите на easyJet тогава ми излизаха само от Гетуик, което логистично ставаше много трудно и се отказах.
Argentique Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари Тук може да се види какво е било през последните години: https://world-weather.ru/pogoda/jersey/saint_helier/february-2024/ Не че е гаранция... 2
Фил Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари преди 17 минути , iMari каза: Остава само фактора време да улучите. На мен ми се падна чудесно такова, но си е до късмет. Ти кой месец ходи? 1
Argentique Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари преди 3 минути , Фил каза: Ти кой месец ходи? преди 16 минути , iMari каза: Точно началото на февруари улучих чудесното време с малко облаци, повече слънце, почти без дъжд и вятър. Но и аз бях изненадана, факт. 🙂
iMari Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари Да, началото на февруари. Дали и @Яничка не беше ходила пак в този месец? Както че ли и тя имаше късмет с времето. 🙂 1
Argentique Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари Може да се направи уикенд 1-3 март с по-високи цени. Връщане през LGW. Мисля, че @Яничка точно за 3-ти март бяха.
Яничка Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари преди 14 минути , iMari каза: Да, началото на февруари. Дали и @Яничка не беше ходила пак в този месец? Както че ли и тя имаше късмет с времето. 🙂 преди 10 минути , Argentique каза: Може да се направи уикенд 1-3 март с по-високи цени. Връщане през LGW. Мисля, че @Яничка точно за 3-ти март бяха. Да, 1-3 март уцелихме прекрасно време :) А за този март имам супер идея от @iMari :) 3 1
Argentique Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари Еднодневната Палма през януари е на добри цени Между другото, като купих последния билет за 15 € и цената стана 14.99 😄 Не издържах да нямам пътуване този месец и си взех билет, така че ако някой иска да пие нещо в Палма на 18-ти вечер, съм насреща. 19-ти ще е извънградско. Миналата година Испания я пропуснах за първи път от преди ковид, а така не бива! Освен това имам късметче за там. 😉 Пък и няма само @ДиянаВ да хойка из Испания я! 😄 10 1 3 2
Captain45 Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари Освен пиене може да хапнете по една енсаймада. А мога да ви дам адреса на един тапас бар в Палма, който го държи един испанец фен на България. Предлага много вкусни тапаси и паелята си я бива също. Има и доста хубави вина. 9
Eva eva Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари преди 15 минути , Captain45 каза: Освен пиене може да хапнете по една енсаймада. А мога да ви дам адреса на един тапас бар в Палма, който го държи един испанец фен на България. Предлага много вкусни тапаси и паелята си я бива също. Има и доста хубави вина. Искаме, искаме 🙂 Че милата другарка @Argentique уреди цялата рода с уикенди 😄 6
Captain45 Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари За съжаление в момента в временно затворен. Може собственика да е в България или някъде другаде по света. Но за вашите дати ако се е върнал бара се казва Es Baret. https://maps.app.goo.gl/6K2tMTTAc6hSgkoTA 9 4
Madonna Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари преди 2 часа, Яничка каза: Да, 1-3 март уцелихме прекрасно време 🙂 А за този март имам супер идея от @iMari 🙂 Каква е 🙈? 1
antea Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари страхотно е това за евтините уикенди до Майорка, дано се задържат такива по време на гадния климат у нас, упорито ни се загнезди мисълта колко приятно ще е да изкарваме зимите след някоя и друга година в спокойствието и лежерността, която цари из Палма и лека-полека предприемаме стъпки в такава посока аз пък препоръчвам този стек-ресторант там, супер обслужване, храна - върха, в не чак претенциозна обстановка - Maleva Mallorca 9
stanimir Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари Лошото е , че десетки хиляди германски пенсионери са се сетили за същото преди повече от 30 години. 6 6
antea Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари е, значи е време и за българските пенсионери за през зимата не ми се стори хич скъпо за живот, дори ей така туристически да го кара човек, какво остава, ако си купува храна като обикновен жител от магазините, намират се имоти на цени дори по-ниски от софийски апартаменти, остава и здравеопазването им да не е по-зле от тукашното 2 4
Coo Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари Не знам какво ми става или тук става, но в която и тема да вляза тези дни, все за пенсия се говори - онзи ден в Круизите четох, сега тук 🙂 1 12
logist13 Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари преди 18 минути , antea каза: е, значи е време и за българските пенсионери за през зимата не ми се стори хич скъпо за живот, дори ей така туристически да го кара човек, какво остава, ако си купува храна като обикновен жител от магазините, намират се имоти на цени дори по-ниски от софийски апартаменти, остава и здравеопазването им да не е по-зле от тукашното Там наскоро гледах цените на имоти и между 8-10 хиляди евро на кв.метър. Тези евтините са нелегално окупирани и явно няма механизъм да изхвърлиш населилите се. Ако не ме лъже паметта точно в Испания има големи проблеми между самонастанили се и собственици, като държавата по-скоро пази самонастанилите се. Има доста писано из нета. 5 1
Яничка Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари Преди 1 час, Madonna каза: Каква е 🙈? Менорка, виж на предните 1-2 страници. @iMari беше пуснала примерни дати, аз взех 28.02 - 03.03. 2 1
ruwenzogy Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари преди 11 минути , Coo каза: Не знам какво ми става или тук става, но в която и тема да вляза тези дни, все за пенсия се говори - онзи ден в Круизите четох, сега тук 🙂 Ти обиждаш ли ни ? 7
Coo Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари преди 9 минути , ruwenzogy каза: Ти обиждаш ли ни ? Как? Детето ми каза скоро "в древните времена телефоните са били с копчета". Това е положението. Докато не започваме да си спомняме сладко за древните времена, когато Ryanair и място до прозорец 11А е било без прозорец, всички сме млади 😉 1 8 1
new one Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари преди 2 часа, stanimir каза: Лошото е , че десетки хиляди германски пенсионери са се сетили за същото преди повече от 30 години. Факт 😭 аз лично бях супер впечатлен от Тенерифе и Мадейра - особено Мадейра беше адски евтина. Бих живял там, примерно около Порто Мониз или Мачико
Argentique Публикувано: 4 януари Публикувано: 4 януари Почивни дни около 3-ти март с ден отпуска на 28.02. София - остров Ман за три нощувки. 😄 Навремето в първите дни на ковида уж от този остров ми източиха дебитната карта, ама обратимо и им простих. 😎 На пръв поглед в Букинг има стаи за двама под 150 лв/вечер. Може да се съкрати със смяна на летища в Лондон. Директни полети до Ман има само от LGW, LHR и LCY. Времето - вълнуващо! 😜 И в лятно разписание става, но засега цените на easyjet са високи. Общо инфо: https://www.visitisleofman.com/visitor-information Пътечката в skyscanner без отстъпките: 13 2
Zaro Публикувано: 4 януари Публикувано: 4 януари преди 20 часа, Coo каза: Детето ми каза скоро "в древните времена телефоните са били с копчета". За нищо на света не му казвай, че тук има хора, израснали с телефони с шайби в праисторическите времена. 3 16
Фил Публикувано: 4 януари Публикувано: 4 януари преди 21 часа, stanimir каза: Лошото е , че десетки хиляди германски пенсионери са се сетили за същото преди повече от 30 години. И още десетки хиляди английски пенсионери също - Санта-Понса си е почти английско преди 21 часа, antea каза: е, значи е време и за българските пенсионери за през зимата не ми се стори хич скъпо за живот, дори ей така туристически да го кара човек, какво остава, ако си купува храна като обикновен жител от магазините, намират се имоти на цени дори по-ниски от софийски апартаменти, остава и здравеопазването им да не е по-зле от тукашното За здравеопазването нямай грижа - в Испания имат едно от най-добрите в Европа, конкретно в Майорка - също! За имотите обаче последните години доста са поскъпнали, а и за съжаление го има в Испания това , за което говори @logist13 преди 20 часа, Coo каза: Как? Детето ми каза скоро "в древните времена телефоните са били с копчета". Ти остави, ами тук има и такива, които сме набирали номера от телефони с шайби - направо не е истина какви кроманьонци има в тоя форум ... P.S. - Ха, тоя пенсионер @Zaro даже ме е изпреварил 3 15
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега