Argentique Публикувано: 24 април Публикувано: 24 април 24 май в Ереван с 1 ден отпуск Ларнака май юни 13
Argentique Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април Тази година Вроцлав е зле откъм уикенд часове на полетите, но ако някой е закъсал и вече съвсем не се търпи, ето: Други подобни извратености: отиваме в Будапеща, спим до летището, цял ден обиколка из града и после с късния полет към дома. 9
Argentique Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април За Ларнака има под 100 лв двупосочно за след 10 дни, само не знам какво настаняване има. Дават 29-30 градуса. 12 1
Otnesen Публикувано: 17 май Публикувано: 17 май Много приятни цени за Краков са пуснали розовките за юни и юли....има възможност и за дълъг уикенд с полет в петък сутринта и прибиране в понеделник сутринта. 20
Нелчо Публикувано: 26 май Публикувано: 26 май Независимо немагеланската цена, но пък отиване без отпуск, навих мъжа ми за 7-9 юни до Гданск от Бургас. Даже взе да иска полета да е в петък вечер, че само ден и половина и ранен полет в понеделник е положението. Но все ми беше мерак да видя полския Сопот, нали детството ми е било в българския. Има и в други държави, но почвам от далечния полски. 7
CarpeDiem Публикувано: 26 май Публикувано: 26 май Преди 1 час, Нелчо каза: Независимо немагеланската цена, но пък отиване без отпуск, навих мъжа ми за 7-9 юни до Гданск от Бургас. Даже взе да иска полета да е в петък вечер, че само ден и половина и ранен полет в понеделник е положението. Но все ми беше мерак да видя полския Сопот, нали детството ми е било в българския. Има и в други държави, но почвам от далечния полски. Много красив град, ще ви хареса. 1
jorocontrola Публикувано: 28 май Публикувано: 28 май Загреб има доста опции. Който търси и врътки, може обратно от Задар понеделник. Тъкмо за обяд в офиса. За авантюристите събота рано към Виена. Неделя обратно вечерта от Будапеща. Гледайте датите и си изберете оптимално като цена. Мен ми излезе около 60Е двупосочно, но сигурно може малко да се свали. Като мисля бирата да е в Братислава събота вечер. 5 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега