Прескочи до съдържание

8 дни в андалусия 02-09.04.2022 - въпроси

Martin Dimitrov Dimitrov

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 24 минути , jul каза:

ЪЪЪ, де викаше Иван Манчев - малко манджорляк ми изглежда 😄 Но щом казваш, че е добра - вярвам 🙂

Не , не 

беше  току що донесена. Всичко попи, никакъв сос, никаква мазнина и мноооого мекотел вътре. Аз със толкоз месо не бях ял до сега

322A7C46-DF75-4417-8EFE-306597D5E9F6.jpeg

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:

Малко са 3 дни в Севиля, само това мога да кажа .

На всяка крачка те дебне красота , а живота  ври и кипи. 
Утре тръгваме през селата към Ронда. Много се чудя дали да не минем пак през Цермона за по тапас 

292561F7-EA24-469B-895E-7B44CE3614AC.jpeg

B74D239E-470D-4D3D-97E3-ABF130F7AE1E.jpeg

A91B257B-56DD-43F4-89DF-31737D3D5C62.jpeg

• Харесвам 9
Публикувано:
преди 8 часа, Martin Dimitrov Dimitrov каза:

Малко са 3 дни в Севиля, само това мога да кажа .

На всяка крачка те дебне красота , а живота  ври и кипи. 

Welcome to the club.

• Харесвам 7
Публикувано:

Здравейте, пътешественици! 😊 Планувам Андалусия средата на май месец и всяка информация за Гранада, Кордоба, Севиля би ми била от полза. За сега сме резервирали апартамент в Гранада и билети за Алхамбра. Билетите ни за Насридите са от 11:30, можем ли преди това да обикаляме другата част или трябва първо да влезем в Насридите? Също така трябва ли да закупим билети онлайн за други места? Ще се радвам и да ми препоръчате хотели, апартаменти, места за хранене и всичко, което трябва да се види. В Гранада и Кордоба ще бъдем по 2 дни, а Севиля 3. Благодаря ви предварително!!! 🙃

• 3 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 14.04.2022 г. в 19:23, Martina Parkova каза:

Здравейте, пътешественици! 😊 Планувам Андалусия средата на май месец и всяка информация за Гранада, Кордоба, Севиля би ми била от полза. За сега сме резервирали апартамент в Гранада и билети за Алхамбра. Билетите ни за Насридите са от 11:30, можем ли преди това да обикаляме другата част или трябва първо да влезем в Насридите? Също така трябва ли да закупим билети онлайн за други места? Ще се радвам и да ми препоръчате хотели, апартаменти, места за хранене и всичко, което трябва да се види. В Гранада и Кордоба ще бъдем по 2 дни, а Севиля 3. Благодаря ви предварително!!! 🙃

Може да влезете в Комплекса Алхамбра през която и да е врата и да обикаляте колкото си искате в рамките на деня. Само си спазете точно часа за двореца, появява се опашка на всеки 30 минути 🙂 Имайте предвид, че градините Хенералифе са малко по-далеч от двореца на Назридите и се трябва 10 минути да стигнете. Крепостта и медината са близо до входа на двореца.

Ще пусна отделна тема за нашето пътешествие из Андалусия 18-26.04.2022.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.