Прескочи до съдържание

SOS!!! Плащане на самолетни билети през call center -Латинска америка


Препоръчани мнения

Здравейте Магеланци :)

 

Разказвам случка и имам питане - Ще ходя в Латинска Америка (ураааа), ама не мога да си купя тъй наречения South american pass (билет с няколко прикачания). Въпросния билет ще си го взимам от lan.com. Уточнихме датите и часовете след безброй разговори по телефона. Стигнахме до плащането, което уж трябваше да е през сайта, само дето не ще и не ще да стане. Пак се обадих в call center-а и те ми казаха: " Така ли, ами дай си номерата на картата, чия е, до кога е ....и тн и ние ще ти купим билетчето!!!"

 

На някой случвало ли му се е да си купува по този начин билет и от тази авиокомпания, че лекинко ме притеснява да олекна с едни доста пари  :wub:  :blush:

 

и мооооля съвет дайте!!!  :huh:

Връзка към коментар

Да, случвало ми се е в България.

 

Служителят ми обясняваше нещо, което не помня какво беше, но тогава ми прозвуча разумно и му продиктувах данните на картата.

Връзка към коментар

Да, всеки кол център, който резервира билети оперира така. По-модерните може да ти вземат номера преди да те свържат с оператор като те накарат да го въведеш с клавиатурата де :)

 

Нищо страшно. И въобще, с кредитната карта просто си гледай извлеченията от време на време да няма изненади в тях, ако има може да ги оспориш и така. Рядко се случва. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Нормално е да си дадеш данните на кредитната карта по телефона, ако купуваш билета от call center. Няма страшно, дори да е в Латинска Америка. Иначе паса можеш да го купиш и в офиса на компанията на летището, на което се прекачваш, ама е малко рисковано с времето, дали ще е отворено, дали има офис точно на това летище...

Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

А на мен ми се е налагало да сменям датата на билета през CALL център - даваш си всички данни, няма как.

Аз лично успях да си купя South American Pass през сайта на LAN за едно от пътуванията до Ю. Америка без проблеми.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.