bibi Публикувано: 14 април, 2022 Сподели Публикувано: 14 април, 2022 Здравейте, на летището в Букурещ съм и самолетът ми закъснява с 2 ч и 20 мин. Не е ясна причината. Как и откъде мога да проверя официалната такава, както как да се ориентирам във Flight radar. Доколкото разбрах се чака полет от Истанбул за Букурещ в 19.50 и със същия самолет да излетим за София в 20.20 при първоначален час 18 ч. Подготвам се да ги тормозя за евентуално обезщетение, както може би се досетихте и ще се радвам на практически съвети.🤪 Благодаря ! п.с. засега имам само това: 1 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 14 април, 2022 Сподели Публикувано: 14 април, 2022 Мисля, че чакате машината на RO264, който тъкмо се отлепи от пистата в Истанбул според FR24, но е излетял по график без закъснение 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 14 април, 2022 Автор Сподели Публикувано: 14 април, 2022 преди 17 минути , Coo каза: Мисля, че чакате машината на RO264, който тъкмо се отлепи от пистата в Истанбул според FR24, но е излетял по график без закъснение Май и аз достигнах до този извод, ровейки се из дебрите на Flightradar. Очаква се да кацне тук в 19.48 ( а, дано!). п.с.донесоха вода и сандвичи и съм очарована от бай Болгар и бай Румън, които не се наметкаха като вдовец на хоро, а някак културно, бих казала даже богобоязливо посягат да си вземат.🙃 3 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 14 април, 2022 Сподели Публикувано: 14 април, 2022 Да се надяваме, че след като похапнете, ще закъснее още мъничко и ще хванете и обезщетението 😉 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 14 април, 2022 Автор Сподели Публикувано: 14 април, 2022 Опитвам се да бъда позитивна, но всъщност съм адски изнервена след почти едноседмична командировка и неистово искам да се прибера. 3 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 14 април, 2022 Сподели Публикувано: 14 април, 2022 Преди 1 час, bibi каза: п.с.донесоха вода и сандвичи и Мисля, че си доста добре. С БГаир в София това не се случва ... Като на всеки 30мин отлагаха полета с 30мин и така 3-4ч. Поне излетяхме де ... 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 14 април, 2022 Автор Сподели Публикувано: 14 април, 2022 В самолета сме, но определено закъснението ще е повече от 3 часа. 2 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 14 април, 2022 Сподели Публикувано: 14 април, 2022 Преди 1 час, bibi каза: В самолета сме, но определено закъснението ще е повече от 3 часа. Можете да снимате таблото за информация на летище София за полета ви, на който да са изписани часовете за пристигане и реалния час на кацане. Ако полетът ви е закъснял повече от 2 часа при излитане, имате право на напитки и храни и ако сте консумирали такива, запезете касови бележки и мисля, че можете да ги приложите в иска (не съм напълно сигурна, но това помня). 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 14 април, 2022 Сподели Публикувано: 14 април, 2022 преди 48 минути , darinamarinova каза: Ако полетът ви е закъснял повече от 2 часа при излитане, имате право на напитки и храни и ако сте консумирали такива, запезете касови бележки и мисля, че можете да ги приложите в иска (не съм напълно сигурна, но това помня). Потвърждавам 🙂 @bibi, като се върнете, не се бави и подай claim-a. 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 14 април, 2022 Автор Сподели Публикувано: 14 април, 2022 Таблото ги снимах.Претенция имам само за обезщетение, макар че са сменили самолета, което явно значи техническа повреда. Предполагам първо с Таром трябва да комуникирам ? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 14 април, 2022 Сподели Публикувано: 14 април, 2022 От 19:15 до 21:29 няма 3 часа (за обезщетение). Вода и сандвичи доколкото разбрах са раздали. 2 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 14 април, 2022 Автор Сподели Публикувано: 14 април, 2022 преди 1 минута , neuromancer каза: От 19:15 до 21:29 няма 3 часа (за обезщетение). Абсолютно ! Изпушила съм тотално... ☺️ Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега