Георги Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Авиокомпания: US Airways Маршрут:: Барселона - Ню Йорк - Барселона Цена:: 145 Валута: €Примерна дата на излитане:: 27.03.2014 Примерна дата на връщане:: 02.04.2014 Сайт за резервиране:: http://www.pamediakopes.gr/affiliates/rd.aspx?bid=67&aid=12717 Поредната американска издънка за годината ilkosem дали ще черпи? Намират се в trip.bg, но май и по всички сайтове ги има. 3 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 февруари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 От Милано също, други европейски летища също са налични, както и други американски: 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 февруари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Милано - Маями - 241 евро Милано - Лос Анжелис - 253 евро 1 Връзка към коментар
Djgeorgie Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Линка не работи, дай точен линк. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 февруари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Линка не работи, дай точен линк. Няма как да дам точен към trip.bg и да е вързан с кода на форума. Потърси ги датите ръчно, края на март - април. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 А в обратната посока - и под 100 евро Връзка към коментар
ivabeleva Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Май е само за този период, а ? Чакам нещо да изскочи за август - септември. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 февруари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Май е само за този период, а ? Чакам нещо да изскочи за август - септември. Ами провери ръчно, може и за други периоди да има, но сигурно цените няма да същите. Връзка към коментар
ivabeleva Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Тц - няма. Уфффф, или нямаш пари, или нямаш време. Връзка към коментар
SeeKnDestroY Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Eх, тая виза, братче... 100% няма да ми дадат, иначе да съм взел... много добра оферта...)) Връзка към коментар
Djgeorgie Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 (редактирано) Поне на мен ми даде грешка на стъпката за плащането. Хаха. Ех този Ню Йорк. Редактирано 2 февруари, 2014 от djgeorgie Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Много ценна информация, благодаря. Замислям се за Барселона-Ню Йорк през Април... Че и без това американската ми виза ще мухляса от неизползване Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 февруари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Поне на мен ми даде грешка на стъпката за плащането. Хаха. Ех този Ню Йорк. Ами пробвай други сайтове - orbitz, expedia, във всичките излиза цената. Вече кой най-бързо ще достави e-тикета отделен въпрос Много ценна информация, благодаря. Замислям се за Барселона-Ню Йорк през Април... Че и без това американската ми виза ще мухляса от неизползване Така е, за това се взимат тия визи, не е да прашасват Връзка към коментар
Djgeorgie Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Готово. Аз успях през Airtickets24.com за BCN JFK 27 до 01 Април. 4 Връзка към коментар
Kyuubi Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Експедия веднага издадоха билетче от Милано Вижда се също в сайта на us airways, май май ще се ходи да видим как се стига до Милано аххахахаха 5 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 февруари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Експедия веднага издадоха билетче от Милано Вижда се също в сайта на us airways, май май ще се ходи да видим как се стига до Милано аххахахаха Има варианти, даже БГ Ер имат прилични цени като за двупосочен с куфар, ако часовете са ти ок, сигурно и нощувки може да спестиш Работи и от Дюселдорф, Рим, Цюрих...с различна успеваемост. Но наличността изглежда почна да се поизчерпва. Връзка към коментар
Djgeorgie Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Хаха, аз го виждам също в сайта на US Airways, обаче не го виждам в сайта на Америкън, които го оперират тоя полет от BCN, не съм сигурен дали не трябва да излиза и във двата сайта. 1 Връзка към коментар
ilkosem Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Пустата виза ме притеснява! Имам чувството, че няма да мога да я изкарам. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 февруари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Хаха, аз го виждам също в сайта на US Airways, обаче не го виждам в сайта на Америкън, които го оперират тоя полет от BCN, не съм сигурен дали не трябва да излиза и във двата сайта. Кодшеър между American и US Airways е, те нали скоро ще се обединяват. И тъй като купуваш част от седалките отделени за US няма как да излизат в сайта на American 1 Връзка към коментар
Djgeorgie Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Кодшеър между American и US Airways е, те нали скоро ще се обединяват. И тъй като купуваш част от седалките отделени за US няма как да излизат в сайта на American Мерси. Ясно, аз мислех, че вече понеже са една компания, би трябвало и двете резервационни системи да виждат едно и също. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 февруари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Мерси. Ясно, аз мислех, че вече понеже са една компания, би трябвало и двете резервационни системи да виждат едно и също. То точно от там идва проблема. Така де, проблем за тях, не за нас Сливат си системите, ма нещо не е като хората и билети на US от полетите за American се купуват без Fuel Surcharge Връзка към коментар
atzah Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Май я няма вече офертата. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Да, май приключи купона На печелившите - честито! И да почерпят! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 февруари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Дам, кой играл играл. Я закупилите да се похвалят дали имат e-ticket номера, че някой хора докладват, че имат само резервации. Може да отнеме време де, не се шашкайте Връзка към коментар
Djgeorgie Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Аз поне нямам e-ticket, имам само 6-цифреният confirmation number и като се логна в сайта на US Airways ми излиза за двата полета Status: Active, но в таблицата на Seats и Ticket няма нищо все още, а и пише, че резервацията може да се променя само по телефона, което предполагам е стандартното нещо, което изписва, когато няма издаден билет всъщност. Обаче забелязах, че когато опитах да направя от самият сайт на US Airways резервация, ми даде някаква грешка и не поиска дори да стигне до плащане, така, че явно всички резервирали, сме ползвали посредници. Предполагам, че до утре ще ни издадат и билетчета. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега