Прескочи до съдържание

До Скопие с кола

Препоръчани мнения

Публикувано:

Мислим да прескочим до Скопие с кола за Великден и сега се замислих, покрай много шум по телевизията за политическите отношения между двете страни и се притесних малко. Някой ходил ли е наскоро? Как са настроенията? Не ми се иска да ми плюят в яденето:) или да ми издерат колага, защото е с БГ номер. Ходили сме преди 2-3г. и през ум не са ми минавали такива мисли, но сега...

Публикувано:

Тая сутрин се върнахме от Скопие. Няма никакъв проблем, местните са добронамерени, масово мислят, че са политически глупости.

За секунда не се почувствах ме  застрашени, пренебрегнати или враждебно настроени.

Единствено ни предупредиха, че в стария град - "Стара Чаршия" по тъмно работа нямаме, не е безопасно.

• Харесвам 3
Публикувано:

Няма да имаш никакви проблеми, просто не говориш по исторически теми и това е. И в албанските квартали по няма грижи, но там и няма много какво да правиш.

• Харесвам 2
Публикувано:

Този уикенд бях, никакви проблеми. Колата "спа" на междублоково пространство, оградено с бариера, но където си минават и много пешеходци.

Имай предвид, че пътят след Гюешево е в ремонт (май от доста време, не знам някой нещо прави ли го) и не е много приятен, но пък за сметка на това ми беше удоволствие да минавам границата - доста бързо и никакви проблеми.

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.