petianalbantova Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 (редактирано) Редактирано 2 февруари, 2014 от petianalbantova Връзка към коментар
petianalbantova Публикувано: 2 февруари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 KLM с интересни оферти Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Линкче нещо? Връзка към коментар
Пожето Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Може би за това става въпрос: http://www.klm.com/travel/ch_en/campaigns/wow.htm Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Ново издание на тази промоция: http://www.samo6dni.bg/ На есен мисля, че като цяло не беше нищо особено Връзка към коментар
wilks Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Ново издание на тази промоция: http://www.samo6dni.bg/ На есен мисля, че като цяло не беше нищо особено Есента имаше по 1-2 атрактивни цени от София към Карибите и Източна Азия (Япония, Корея). stenk мисля даже се възползва тогава НО, от Тегел/Франкфурт/Мюнхен или Мадрид/Барселона с KLM към Централна и Южна Америка, както и към Карибските острови излизат сладки цени под 500 евро. С пътя от София се връзва на около 600, което мисля е съвсем приемлива цена за традиционна авиокомпания на фона на над 800-900 евро С last minute офертите на подразделенията на TUI и чартърите, излизат и по-евтини цени от Германия, Англия, Белгия, Франция, но тогава пък цените на билетите от София до началното летище обикновено са високи, а има и рестрикции на килограмите багаж. Аз засега съм пас, но ще чакам есенната. Дано и тогава пак да сработи схемата. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Между другото, от предишната промоция цените до Бразилия не бяха никак зле, брат ми се възползва и плати по около половината на това, което платих аз за обратната посока. Не е толкова изгодно като някоя грешка, но се случва по-редовно, явно. 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Aз се възползвах ама сега нискотарифните филипинци ме вкараха в един филм. Случайно проверявам днес резервациите си и бааам - спрели да летят до Хонконг , а аз нямам ни мейл ни гявол ...писах им на съпорта какво става и да връщат парите , но още се правят на убити : ) Ще видя какво ще стане тия дни , но засега здраво ми объркват плановете и с пари , и с часове ... Трети свят му викат хората и сигурно има защо Връзка към коментар
wilks Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Aз се възползвах ама сега нискотарифните филипинци ме вкараха в един филм. Случайно проверявам днес резервациите си и бааам - спрели да летят до Хонконг , а аз нямам ни мейл ни гявол ...писах им на съпорта какво става и да връщат парите , но още се правят на убити : ) Ще видя какво ще стане тия дни , но засега здраво ми объркват плановете и с пари , и с часове ... Трети свят му викат хората и сигурно има защо Не е от това, че са "трети свят". На мен шведите от SAS от "най-първия свят" ми променят часове и полети, и ми объркват планове и програма, какво остава за другите Това е риска от ранното купуване на билети, а не заради авиокомпанията от държава от кой свят е. Като наближат датите, и почнат да си наместват и фиксират полетите, при повечето авиокомпании настъпват промени на дати, часове, или както при теб се е получило спиране на цели дестинации. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 2 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2014 Както и да е тоеа е извън темата , но това че не те уведомяват не ми се е случвало с европейска авиокомпания. Иначе промоцията на французите си я биваше и за сега всичко е точно Честно казано катарците ми поомръзнаха и дори сега мога да затворя очи и да помириша манджите им ,та каквото и да предложат Ер Франс ще е порция разнообразие Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега