Прескочи до съдържание

Посещение на Формула 1 на Монца 2014 - въпроси


Цвете

Препоръчани мнения

Та, по темата, макар и стара - имам нужда от съвети и инфо.

Билет за Формула 1 на Монца вече е купен, мъжа ми е щастлив  :). Ще пристигнем предищния ден от посока Болония.

И сега въпросите: къде да вземем хотел - в Милано или някъде другаде? Има вариант да се пътува от Бергамо за София същата вечер с полет в 21,45ч. Реалистично ли е? Надявам се тези, които са ходили да ме осветлят, защото от няколко дни зациклих, а искам да букна хотел по-рано, че цените ще хвръкнат като болидите.

И тъй като това е мястото на най-добрите в бранша, ще съм благодарна, ако попаднете на добра цена за билети в периода 27.08 - 08.09 да споделите. София - Болония или Милано - София за 3 души.

Благодаря предварително и успешна седмица!

Връзка към коментар

Завиждам, ама кой знае, до тогава може да добутам и аз да се включа :)

 

За състезанието не е задължително да е Милано, макар че ще е най-удобно с оглед на това, че е най-близо. Иначе всеки град с гара и директна връзка към Монца ще е удобен. От там до пистата си има автобусчета. 

 

За полета от Бергамо - реалистично е, да. Влака между Монца и Бергамо е сравнително кратък, после имате автобус от гарата до летището, ако не стане нещо супер форсмажорно ще стигнете със сигурност, въпреки задръстванията, които не знам колко влияят на въпросните автобусчета между пистата и гарата. В 16:30 състезанието вече ще е приключило, имате повече от 4 часа да стигнете до летището, предостатъчно време.

 

За самолетните билети, за съжаление е един от най-пиковите периоди това в посока отиване.

 

За посока връщане мисля, че цената е ок. Гледам, че цената Бергамо - София е 40 евро за неделя вечер или 10 евро за понеделник сутрин с дискаунт клуб, по-евтино от 10 евро на посока няма накъде, така че ако решите да нощувате  след състезанието според мен купувайте смело. Ако решите същата вечер да се прибирате, аз също бих купил, риска тая цена от 40 евро да падне още повече според мен е по-малък от този да се качи. 

 

За отиването, в момента гледам около 100 евро за София - Болоня, което никаква идея нямам дали ще пада или ще се качва, просто края на август си е час пик.

 

А пък България Ер в момента има двупосочен до Милано за 125 евро, който ако ще носите куфари ще е най-добрата опция почти гарантирано. В крайна сметка всичко май ще опре до часове и удобство на полетите, нужда от куфар и т.н. Ти можеш да си ги прецениш, но смятам че 120-140 евро за двупосочен, точно в този период на пътуване е ОК и да се купи отсега. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.