Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Докато си блеем, подминахме един крайъгълен камък в нашата кратка история - 1000 регистрирани потребителя. Няма да навлизам в патетични отклонения, защото целта е да са много повече от това, просто отбелязвам постижението. 

И макар и новите магеланци да са малко по-срамежливи, да знаят че ако пуснат тема няма да ги ухапем, дори да е лесен и елементарен въпрос ще му отговорим с кеф, защото от всичко най-много обичаме да се правим на многознайковци :)

• Харесвам 20
Връзка към коментар

Мда.. честити да са ни!

Аз като допълнение на горното само ще напиша, че е добре и да поразгледат по-старите темички във форума, защото нищо чудно някой от въпросите, които искат да зададат да е бил зададен, че и отговорен вече!

Пък никой научен не се е родил, така че с четене и питане до Цариград се стига! :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Така още не изминала и една година станахме хиляди.Сега започваме да катерим върховете един по един.Следваща стъпка 10 хиляди,а след това и 100 хил.Повече от 100000 не знам дали ще станем(може да няма толкова останали хора в България)?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 10 месеца по-късно ...

Аууу, спим! Ето, че прехвърлихме и 2000. Грубата сметка показва, че темпото е леко по-високо последните 10 месеца, спрямо първите 10 имайки предвид, че започнахме с едни 100 регистрации на летящ старт. Да не изпадаме в някаква тотална цифромания все пак, продължаваме напред :)

• Харесвам 11
Връзка към коментар

Не е цифромания... Откриването ви за мен беше като откриване на дом. Иначе все напъдена се чувствах с шантавите си щения и стремежи. Сигурно има и други като мен... Не сме цифри, а хора, които имаме нужда от това тук.

Извинете тихата емоция. И сполайте!

Връзка към коментар

Аууу, спим! Ето, че прехвърлихме и 2000. Грубата сметка показва, че темпото е леко по-високо последните 10 месеца, спрямо първите 10 имайки предвид, че започнахме с едни 100 регистрации на летящ старт. Да не изпадаме в някаква тотална цифромания все пак, продължаваме напред :)

Не цифромания, числофрения е по-добрата дума.

И все пак важното е голяма част от "чекираните пътници" да са активни участници. Като се замисля "чекиран" е добро описание под името на потребител (де да го знам как се води).

• Харесвам 3
Връзка към коментар

ХМ, интересно ми е БГ Мама колко ли хиляди потребителя има? Просто се чудя до къде може да се расте, хипотетично? Иначе, честито! От 2-те плюс хиляди потребители, ако 10 % пишат активно, пак е добре. Нали така беше в маркетинга, ако се опитваш да продадеш нещо на 100 човека, почти сигурно е, че поне един ще го купи. :)

Връзка към коментар

Аз по-нагоре добре съм го казала!

Да са ни честити иначе...

..и си представям в едно добро време на мир и разбирателство как повече от половината чекирани /Заро много хубава думичка съчета/ се събираме на един международен магелански симпозиум.

Звучи ми надъхващо даже!!Много!

Пс. Сакън...стига с тия БГ мами. Добре сме си така с премерено количество.

Редактирано от Polina
  • Харесвам 7
Връзка към коментар

Добре да е дошъл 2000-я регистриран магеланец и все по-често да отбелязваме новите хилядници! :)

И аз като Rainy се чувствам изключително добре тук, макар и почти да не познавам никой от останалите.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И все пак, не се стремим към количество, а към качеството.

Такъв форум няма как да има участници колкото телефонен указател - повечето предпочитаме индивидуалните пътувания, а както добре знаем индивидуалните пътувания заемат доста по-малък дял в сравнение с колективните.

Очевидно е, че след като не става дума за някакви изтрещели социопати, това е начин на всеки от нас да намери своя индивидуален поглед към света и живота. 

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Сакън !

Аз мамите си ги харесвам , ама там се покрива целия спектър от живота и не мисля , че нещата са съпоставими  :)

Като тясно специализиран форум със сигурност магеланците нямат конкуренция.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Аман с тия мами, бе :) Разбирам, че е нормално да се споменават след като са еталона по посещения, но ние никога няма да сме те и те няма да са нас, за добро или за лошо :)

Иначе са си нормални форумни явления - едни спират да пишат, други почват, едни се регистрират само да четат, четвърти пък четат и без да се регистрират. Аз самият цъкам по една камара форуми и в някой пиша много, в други съм регистриран, но не пиша, в трети пък съм само нерегистриран и т.н. Нормално е. 

Eто графиката на сесиите, т.е. един поттребител, ако е цъкнал на няколко страници се брои един. Това е от създаването на форума, нарочно махам лявата колона с цифричките да не гледат палави очи :)

2014-12-08_22-24-15.png

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Честито да ни е! Много сме, силни сме и ще ставаме по- много и по- силни! Лично аз искам да благодаря на Георги, че създаде този форум и ни събра. Благодаря ти :) Също така напълно подкрепям Rainy " ... Откриването ви за мен беше като откриване на дом. Иначе все напъдена се чувствах с шантавите си щения и стремежи." Да, така е, защото тук никой няма да ме гледа като паднал от Марс, като кажа, че из главата ми се върти едно пътуване до Япония и Тайван или Сингапур, Малайзия и Бруней :)

Ами това е :) Живи и здрави да сме и скоро да посрещнем Магеланец 5000!

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Аз съм само от три месеца във форума и се радвам, че съществува и че го открих. Чувствам се много комфортно тук да обсъждам с вас всякакви теми свързани с пътуванията и пътувания до по-далечни и авантюристични дестинации. Харесва ми, че има много по-опитни, по-авантюристични и по-знаещи пътешественици от мен.

И добре, че този форум не е като БГ Мама :). Там ми се струва, че огромна част от потребителите не са така запалени по пътешествията и ги интересува само как да отидат на море в Гърция. А и като има много жени на едно място, винаги има спорове за маловажни неща и интриги.

Редактирано от Травеолани
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Спокойно, няма драма. Попитах просто от любопитство. Качеството е по-важно от количеството, това си е факт. Просто ми беше интересно, нищо повече. :)

Връзка към коментар
  • 1 година по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.