Прескочи до съдържание

Какво става с цените на нощувките, кръчмите, хранителните продукти в магазините и качеството им в България?

Alexander

Препоръчани мнения

Публикувано:

Тъй като обсъжданията излязоха извън настаняванията и кръчмите и стигнаха до храните, предлагани в магазините, си позволих да разширя заглавието на темата.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 1 час, chandni каза:

Тъй като обсъжданията излязоха извън настаняванията и кръчмите и стигнаха до храните, предлагани в магазините, си позволих да разширя заглавието на темата.

А защо не го опростим просто на “Какво става?” 

🙂 

• Харесвам 1
  • Смея се 19
Публикувано:

От колежка разбирам, че билет за цирка вече е 40лв, така че предлагам още едно разширение на заглавието!

• Смея се 9
Публикувано:
преди 26 минути , Gentleman Basta каза:

От колежка разбирам, че билет за цирка вече е 40лв, така че предлагам още едно разширение на заглавието!

- Какво става у нас?

- Пълен цирк…

• Смея се 4
Публикувано:
Преди 1 час, Gentleman Basta каза:

Сега, това "от колежка разбирам", как точно да го разбира, знаеш кой... 😛 

• Смея се 4
Публикувано:
преди 13 часа, Guinness каза:

Аз също бих си поръчал, особено ако сме поне 4 души. В момента доставката излиза почти 40 евро.

image.png.29ce7fc0c03459d13d26620257e1bbe8.png

Ето така са се зародили търговските кооперации - събрали се 10-20 човека и си поръчали едно камионче със зехтин екстра-върджин, Пармиджано-Реджано и Грана Падано от Италия ... :grin:

image.png.1240bd05536fbcf663164bdf3acb21b9.png

• Харесвам 5
  • Браво 1
  • Смея се 21
Публикувано:
преди 17 минути , Фил каза:

Ето така са се зародили търговските кооперации - събрали се 10-20 човека и си поръчали едно камионче със зехтин екстра-върджин, Пармиджано-Реджано и Грана падано от Италия ... :grin:

image.png.1240bd05536fbcf663164bdf3acb21b9.png

Включвам се в кооперацията за сирена.

Публикувано:
преди 13 часа, Guinness каза:

Аз също бих си поръчал, особено ако сме поне 4 души. В момента доставката излиза почти 40 евро.

Бих се включил и аз да го пробвам тоз награждаван зехтин 🙂 

Публикувано:
преди 14 часа, Guinness каза:

Преди 1 час, Zlia каза:

Бих се включил и аз да го пробвам тоз награждаван зехтин 🙂 

Значи ни трябва още 1 любопитен и после да умуваме адреса за доставка в България 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Lindt каза:

Значи ни трябва още 1 любопитен и после да умуваме адреса за доставка в България 🙂

+1 ако е за София 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Lindt каза:

За София съм и аз. 

Публикувано:

Аз вече му изпуснах края ... Какво купувате ... да не се връщам 3 страници назад.

абе, няма нужда да ми отговаряте. 

Бройте ме. :biggrin:

• Смея се 16
Публикувано:
56 minutes ago, bad kid said:

Скоро и ТКЗС ще има, усещам.

Ако има магеланска гора, защо да няма магелански аграрен комплекс. Вероятно много имат желание да се потрудят, но няма къде 😅

• Смея се 3
Публикувано:

Щом и на Тиери Анри му се налага да влиза в партия за кашкавал, значи положението с цените е нетърпимо. Сега Меси и Кристиано Роналдо като делнат една бака зехтин и ...

• Смея се 15
Публикувано:
преди 4 минути , ivailo_radev каза:

Щом и на Тиери Анри му се налага да влиза в партия за кашкавал, значи положението с цените е нетърпимо. Сега Меси и Кристиано Роналдо като делнат една бака зехтин и ...

Не беше ли зехтин или аз загубих дирята на опашките за продукти ?

ПП. Нали си говорехме за соца - за и против по-горе. Та сега и новото поколение да усетят на какво му се вика да се запишеш за продукти :grin:

• Харесвам 3
  • Смея се 6
Публикувано:

Вчера взех от сина на една колежка козе сирене. И понеже е 3 кг общото му количество, влязох в партия с друга колежка за част, която ще предам на трета колежка поради отпуск на втората😄 В схемата включихме малко познания по математика и p2p плащания на ОББ и TBI😛. Между другото остана ми непонятно защо като е пуснала плащане от ОББ към тел. номер дойде при мен по сметка в TBI,  при условие че и аз имам такава в ОББ?

Т.е. вече имам опит в кооперативните дела😂

IMG_5371.jpeg.799fc6cb87bf248422e05dd4e5b381da.jpeg

IMG_5372.jpeg.6f0ae7033414fdbee28a5c0907878a7e.jpeg

• Харесвам 6
  • Браво 3
  • Смея се 2
Публикувано:
22 minutes ago, funny said:

ПП. Нали си говорехме за соца - за и против по-горе. Та сега и новото поколение да усетят на какво му се вика да се запишеш за продукти :grin:

Няма как да го усетят, с едно натискане на клавиш и са осигурили доставката, в най-лошия случай до някой офис наблизо.  Няма да се затруднят много.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.