Прескочи до съдържание

Какво става с цените на нощувките, кръчмите, хранителните продукти в магазините и качеството им в България?

Alexander

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 41 минути , Lindt каза:

Я, ние имаме 5 дни там да учим детето да яде пясък. Вие кога ще ходите? 

19-29.07

преди 1 минута , Argentique каза:

Моля после за сравнение дали вкусовите качества на чуждоземския пясък са по-добри от тукашния! 😜 

За да разширим заглавието на темата 🙃

Ние сме яли пясък в Португалия, не се одобри, много мидички имаше, нашенският е по-'убав...

• Смея се 7
Публикувано:
преди 1 час, Captain45 каза:

В момента се договарям за едно място с 10 декара на Фуерте, така че ако има желаещ могат да започнат записването 😉

Разделил си го на парцели от по 500 кв.м с монтирани бунгала и ще продаваш на магеланци?

Публикувано:

И така в шеги и закачки, аз ще поръчам този зехтин в понеделник, пък ще го разпределяме на по биричка в София. 

https://www.mueloliva.es/mueloliva-picuda-lata-5l/

Доставката се увеличава с приблизително 4 евро на туба след първите 3 и ориентировъчно ще е към 10 евро на човек. 

Който иска да го включа, да ми пише до понеделник, ще ми прати в револют цената на зехтина + 10 евро за доставка, ще пусна поръчката във вторник и ще връщам после парички, ако излезе по-малко.

Messenger_creation_847D5859-E7E0-400F-989C-D1AB0F90F0F7.jpeg.a240b9fbefdb979436a8861c067096af.jpeg

• Браво 4
  • Смея се 11
Публикувано:
преди 3 часа, Lindt каза:

И така в шеги и закачки, аз ще поръчам този зехтин в понеделник, пък ще го разпределяме на по биричка в София. 

Доставката се увеличава с приблизително 4 евро на туба след първите 3 и ориентировъчно ще е към 10 евро на човек. 

Който иска да го включа, да ми пише до понеделник, ще ми прати в револют цената на зехтина + 10 евро за доставка, ще пусна поръчката във вторник и ще връщам после парички, ако излезе по-малко.

Messenger_creation_847D5859-E7E0-400F-989C-D1AB0F90F0F7.jpeg.a240b9fbefdb979436a8861c067096af.jpeg

Защо не направиш един чат, в който да обсъждаме подробностите ... 😈

Иначе, ако трябва да съм сериозен, браво че се намери един човек на делата ...

• Харесвам 4
Публикувано: (редактирано)
На 14.06.2025 г. в 11:07, Lindt каза:

@Lindt, ако е удобно да се възползвам да поръчам зехтин чрез теб?

Тъй като нямам възможност за лично  съобщение, моля да се свържеш с мен, за да ти преведа пари по Revolut.

Благодаря ти.

Редактирано от chandni
Лични контакти
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , Alexander каза:

Ей, търгаши, чакам си комисионната по Револют!

Ако ни кажеш как да си докараме сирене, наистина  може да си издействаш почерпка 😄

Публикувано:
преди 3 часа, Lindt каза:

Ако ни кажеш как да си докараме сирене, наистина  може да си издействаш почерпка 😄

Не става лятото, на есен/зима

• Благодаря 2
Публикувано:

Не знам вече да се смея или да плача.

Малко цени от Кипър, от най-известните им плажове, това е от fig tree.

Хубава салата 16лв, бургер 12-13лв, бира 0,5л Кен 6лв…

у нас и далеч от плажа няма подобни цени, а там стандарта е поне х2 от тук…

иначе щяло да стане по-скъпо скоро, колко повече?

два шезлонга с чадър 7,50€ общо… 

IMG_5675.jpeg

IMG_5670.jpeg

IMG_5669.jpeg

• Харесвам 9
  • Браво 1
Публикувано:

Специално при шезлонгите и чадърите в Кипър поне от 5 г. са по 2,5€ на брой повсеместно и ми се струва, че е регулация някаква. Което е много добре с оглед ненормалните цени по гръцките острови и в Италия. А в Кипър и октомври е чудесно за море, проверено с уикенд. :smile:

• Харесвам 6
Публикувано:

Да, такива са цените и на централния плаж в Ларнака.

пп. Някъде тия дни стана въпрос за мезе в Кипър, аз вече 3 пъти сядам в Stefanos Fish Tavern в Ларнака, разположен е на крайбрежната, която свързва Крепостта с плаж Маккензи. Фиш мезето е около 20 - 25 чинийки, като цената е 26 евро на човек. Като се поръча за двама, спокойно ще се наядат 3-ма, а как само върви с узо 🙂 (цената е от май.2025г.)

• Харесвам 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   7 магеланци

• EmoKrastev
    • Георги
    • Mamas
    • Asya Assenova
    • Antigona
    • blueriver
    • Nayden Bondzhev
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.