Прескочи до съдържание

Лондон до Будапеща


Препоръчани мнения

Драги магеланци,

 

Поздрави от горещ Буенос Айрес! :) Ваканцията засега е повече от чудесно и аз съм влюбена в този град - такава шарена комбинация от стилове, хора и начин на живот...И много гостоприемен. От една седмица съм тук, а все едно съм живяла месеци....

 

Но както се казва всички хубави неща си имат своя край и аз неизбежно ще поема пътя към дома...Плановете ми за завръщане в България се промениха мъничко и отново ще ми е нужна вашата компетента помощ :)

 

Трябва ми билет от Лондон до Будапеща на 2.04.2014. (може и на 1-ви, но късно вечерта или през нощта). Може и вариант Лондон-Дъблин-Будапещ, но ако в Дъблин има един ден престой...Надявам се не е много объркващо. :unsure: Благодаря сърдечно!

 

Верен пЪтиланец!

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Доста варианти, всичките кажи-речи на една цена, въпроса е кое летище ще ти е най-удобно и кои часове. Това са цени с куфар.

 

1. British Airways от Хийтроу, само на първи, на втори са скъпи: http://ba.com

 

2014-02-04_18-29-12.png

 

Wizz летят от по-неудобното са придвижване Лутън: http://wizzair.com

 

2014-02-04_18-31-31.png

 

Върху тая цена добави още 17 паунда за куфар. 

 

Ryanair летят от London Stansted: http://wizzair.com

 

2014-02-04_18-33-11.png

 

При тях за куфар още 15 паунда, при това с ограничение 15кг. 

 

 

Easyjet също летят по линията, но са скъпи на тези дати. British Airways са най-скъпи, но са по-удобни и ще спестиш от транспорт до летището. Wizz са най-евтини, но летят от най-неудобното летище, но ако си членка на Discount Club може би си заслужават. 

Връзка към коментар

Момчета, благодаря! Взех полет на Wizz Air заедно с транспорт до летището, което ще ми спести мотаене насам-натам с метро и бусчета... всичко ми излезе 90 евро, което си е доста приемлива цена според мен. Казвала ли съм, че сте най-якият клуб, в който съм се записвала? Ако не съм - ето сега го казвам: ВИЕ СТЕ ВЪРХЪТ! :)))) Хайде аз отивам да опитвам емпанядас (нещо като аржентинско калцоне). Всичко най!!!! B)

  • Харесвам 6
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.