Anna Kalinovska Публикувано: 6 юли, 2022 Сподели Публикувано: 6 юли, 2022 🇳🇵Необходим ми е двупосочен самолетен билет между София и Катманду, като тръгването, респ. кацането в Катманду, да е между на второ или трето число на месеца - за предпочитане при възможност на същата дата на излитането от София, - обратният полет: на 12-ия ден от кацането в Катманду. Нямам против да летя с която и да е авиокомпания и да се прекачвам, както и да съм до съседно летище в разумни граници, стига това да свали цената. Пътувам с куфар, а най-доброто което намерих сама е 1300 щ.д. с Fly Dubai и 1700 щ.д. с Turkish Airways - не зная точно къде, понеже синът ми погледна ориентировъчно заради мен завчера.. Имам достъп до КК Виза. Предварително благодаря за помощта 🥰 П.П. допускам, че може да поискам 1-2 дни по-ранно кацане в Катманду, така че обраният полет към София да е на 14-ия ден от кацането. Междувременно ще съгласувам тази опция с непалския ми водач. Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 6 юли, 2022 Сподели Публикувано: 6 юли, 2022 Пак провери flydubai. На мен ми излиза EUR 636.54 с чекиран багаж (10 евро на посока), но трябва да излетиш в петък следобед 31.09.22, в събота няма полет. Можеш да се върнеш на 13,14 или 15 октомври. Вероятно има и по-добри предложения, просто това видях първо. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 6 юли, 2022 Сподели Публикувано: 6 юли, 2022 2-14 октомври е $630 с флайдубай. Големи престои, ама на тая цена така. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега