Прескочи до съдържание

Безплатен двупосочен билет за двама до Исландия (Фейсбук томбола)

Препоръчани мнения

Авиокомпания WOW Air има фейсбук томбола, чрез която може да спечелиш двупосочен билет до Исландия от летище по твой избор. 

Късно е и съм уморен малко, не им разбрах съвсем условията, има и две награди, но общо взето е необходим само фейсбук профил и имейл адрес за участие. Знам, че Исландия е мечта на много хора тук, дано някой от нас има късмет :)

http://a.pgtb.me/rWvL9Q?app_data=entry_id%253D48379547 - чрез този линк може да се регистрирате  за томболата. Свързан е с моя профил и ми давате малко повече точки за участие. Ако не ви кефи, просто потърсете WOW Air във фейсбук и се регистрирайте на чисто :)

Краен срок - 20 и някой февруари

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Аз нещо недоразбрала пак..къде ги гледате тези точки?

Аз влязох през линка на Георги, регистрирах се за новините, искаха потвърждение и никъде нищо за игра? Къде греша? Или не греша?

Връзка към коментар

Явно сте връзкари нещо, аз не виждам нищо :mad:

От браузъра било, смених го и видях! Само, че не ми стана ясно, това не е ли томбола на случаен принцип?

Редактирано от danimarkova
Връзка към коментар

Томбола е - за две награди. Всички регистрирали се участват в томбола за 2 двупосочни билета до Исландия, а отделно първите 10 с най много точки участват в друга томбола с включени нощувки и тур край Синята лагуна :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

А в Синята лагуна е безподобен кеф. И вместо да Ви пускам песента за мъжката баня, я да Ви черпя с кадри, заснети директно във въпросната лагуна от Прасето.

Викам си: "Назначавам се кореспондент на "магеланци.ком", за да видят братята и сестрите-магеланци какъв е кефа от банята."

Ето, още там помислих за Вас...

Пък и WOWAir прави "мокър лизинг", четох, от ЕрВиа, дали пък Жорко няма да пътува с LZ-регистрация... :lol:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.