Прескочи до съдържание

Бързи въпроси за Италия?

micobg

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 40 минути , Климент каза:

От летището в Болоня до централна гара има автоматизирано влакче, предполагам че няма да стачкува. Но гаранация няма може и роботите да подкрепят стачката 🙂

Това беше следващият ми въпрос, дали автоматичният влак "Маркони" ще работи или и него ще спрат?

Публикувано:
преди 44 минути , Климент каза:

От летището в Болоня до централна гара има автоматизирано влакче, предполагам че няма да стачкува. Но гаранация няма може и роботите да подкрепят стачката 🙂

Роботите и те вече са с мнение и ще стачкуват. Горе от линка https://www.tper.it/sciopero13dicembre2024:

Screenshot.png.2de1f6bb4fdb443d161db3d5f2e4fc22.png

Ей това е качествен петък 13-ти.

• Харесвам 1
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 1 час, Rokset каза:

Това беше следващият ми въпрос, дали автоматичният влак "Маркони" ще работи или и него ще спрат?

Не знам дали всеки път не е различно, но тази година бях в опасност да си изтърва полета заради стачкуващото Маркони. Един път да пропусна да проверя за последно всичко и те го включили в стачката.

• Харесвам 1
Публикувано:

От събота, 14 декември, в Италия ще влезе в сила новият пътен кодекс, който предвижда много по-високи санкции за шофьори, които карат под въздействието на алкохол, с твърде висока скорост и за тези, които използват телефони, докато са на волана.

https://www.dnes.bg/a/2-svyat/662176-6-hilyadi-evro-e-veche-globata-za-piyan-shofyor-v-italiya

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 16 минути , Otnesen каза:

От събота, 14 декември, в Италия ще влезе в сила новият пътен кодекс, който предвижда много по-високи санкции за шофьори, които карат под въздействието на алкохол, с твърде висока скорост и за тези, които използват телефони, докато са на волана.

https://www.dnes.bg/a/2-svyat/662176-6-hilyadi-evro-e-veche-globata-za-piyan-shofyor-v-italiya

Ми то местните най много трябва да го отнесат, пържат разни хлебарки от сорта на Ланча въшка, а напоследък сглобяват китайски трошляци  МG.

Публикувано:
преди 19 часа, neuromancer каза:

ще има Убер сигурно, с астрономически цени и невъзможност да намериш свободен

абе имаш 2 сигурни възможности, пеш и трансфер, другото трябва да очакваш да не е налично

Букнах трансфер. Дано и те да не стачкуват.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, bad kid каза:

Има ли оцелели от стачката в петък, да кажат какво стана?

Аз кацнах в 22ч в Бари и влаковете бяха спрени, но хванахме шътъла в 23.10ч . Днес за сега е спокойно, влаковете си вървят, полетите за сега също са ок. 

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 4 часа, bad kid каза:

Кацнахме около 16 часа в Салерно. Шатъла си вървеше, но това го знаех. Писах предния ден на имейла на летището и след 10 минути получих отговор, че шатъла ще върви.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 17 минути , Marisha каза:

Кацнахме около 16 часа в Салерно. Шатъла си вървеше, но това го знаех. Писах предния ден на имейла на летището и след 10 минути получих отговор, че шатъла ще върви.

Това е супер, че отговарят. Значи ще ги питам за 25.12 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 37 минути , Lindt каза:

Това е супер, че отговарят. Значи ще ги питам за 25.12 🙂

Дори не го очаквах от италианците😂, още повече почти веднага отговориха.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Marisha каза:

Смятай колко хора им пишат ...😁

• Браво 1
  • Смея се 3
Публикувано:
На 15.12.2024 г. в 13:43, bad kid каза:

В Болоня имаше таксита, вървеше шатъла до града. За Ж.П. не знам, защото не съм го ползвал този ден.

• Харесвам 4
Публикувано:

Някой скоро летял от/до Рим в Уиз?

image.png.a9b3ab1d87140825f57713daccf61815.png

image.png.91a9aae8156a50f8b75ede2a64db7f8b.png

Според сайта на летището се каца на един терминал, а после се излита от друг?

Публикувано:

Терминалите 1 и 3 са един до друг.

"На летище Фиумичино има два терминала (1 и 3), които са свързани в една сграда и между които можете да се придвижвате в обществената и транзитната част."

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.