vorbis Публикувано: 18 август, 2022 Сподели Публикувано: 18 август, 2022 Търся да купя билет от Грузия (Тбилиси > Кутаиси > или Батуми) до Лондон. Период 8-12 септември. Няма проблем да има прекачване или едно преспиване в Полша, например. За момента най-изгодното, което намирам е Кутаиси - Катовице - Лондон Станстед (съответно с Уиз и Райън) за 266 евро. При положение, че в обратната посока Лутън - Гданск - Кутаиси (и двата с Уиз) ми излезе 50 евро. Това добра цена ли е или да изчакам, така че евентуално да падне под 200 евро? 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 18 август, 2022 Сподели Публикувано: 18 август, 2022 преди 4 часа, vorbis каза: Търся да купя билет от Грузия (Тбилиси > Кутаиси > или Батуми) до Лондон. Период 8-12 септември. Няма проблем да има прекачване или едно преспиване в Полша, например. За момента най-изгодното, което намирам е Кутаиси - Катовице - Лондон Станстед (съответно с Уиз и Райън) за 266 евро. При положение, че в обратната посока Лутън - Гданск - Кутаиси (и двата с Уиз) ми излезе 50 евро. Това добра цена ли е или да изчакам, така че евентуално да падне под 200 евро? Аз съм пътувал до Тбилиси с автобус от България до Истанбул,после полет до Трабзон Турция и после с автобусите Метро до Тбилиси. Сега цените са Тбилиси-Трабзон- 100 лв автобус Трабзон-Истанбул летище Сабиха -46 паунда всеки ден има 7 полета на Pegasus Истанбул автогара Байрампаша-София -пак с автобуси Metro е 40 лв 11.9 полет София-Билунд -29 лв с WDC 11.9 полет Билунд-Станстед- 5 паунда през Opodo.uk Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега