Прескочи до съдържание

Кредитна карта от САЩ/сметка

Loverboy

Препоръчани мнения

Публикувано:

През декември ще пътувам до САЩ. Чудя се, има ли как да си открия сметка, като основната ми цел е да си извадя кредитна карта, за да мога в бъдеще да трупам точки/кешбек/салони? там има много добри карти и ми се иска да ползвам някаква, дори стартър карта с нисък лимит. 

Имам бизнес в България и може да мина и по линия на това, но не знам дали би помогнало… Нямам адрес в САЩ, имам позната, която всяка година си ходи там, семейството й е там и си има кредитна карта на нейно име… не знам как я е изкарала. 

Какво трябва да имам - social security задължително ли е? Нямам намерение да се местя там (поне не в следващите 5 години). Бих ползвал картата в Европа и Америка при пътувания. 

Идеи за банки, които биха склонили? Имам Б1/Б2. 

Публикувано:
преди 44 минути , Loverboy каза:

През декември ще пътувам до САЩ. Чудя се, има ли как да си открия сметка, като основната ми цел е да си извадя кредитна карта, за да мога в бъдеще да трупам точки/кешбек/салони? там има много добри карти и ми се иска да ползвам някаква, дори стартър карта с нисък лимит. 

Имам бизнес в България и може да мина и по линия на това, но не знам дали би помогнало… Нямам адрес в САЩ, имам позната, която всяка година си ходи там, семейството й е там и си има кредитна карта на нейно име… не знам как я е изкарала. 

Какво трябва да имам - social security задължително ли е? Нямам намерение да се местя там (поне не в следващите 5 години). Бих ползвал картата в Европа и Америка при пътувания. 

Идеи за банки, които биха склонили? Имам Б1/Б2. 

Според мен, абсолютно невъзможна мисия за откриване на кредитна карта без SSN, адрес и Driver's License / state ID. Дори и някоя апликация да мине, в момента в който направят credit check в кредитните бюра и не те намерят там, ще ти поискат driving license / state ID / паспорт с валидна работна нетуристическа виза и си горе-долу до там.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.