msvv Публикувано: 19 септември, 2022 Сподели Публикувано: 19 септември, 2022 Здравейте! Предстои ни пътуване до Малдиви. Колебаем се между следните хотели: Bandos Adaaran Select Hudhuran Fushi Cinnamon Dhonveli Paradise Island Fihalhohi Island Може и други предложени от хотели, където сте ходили. Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 19 септември, 2022 Сподели Публикувано: 19 септември, 2022 Личните ми впечатления са от Бандос и Конрад ( съвсем друг ценови сегмент обаче ). Бандос ни хареса доста ( плажна вила) , въпреки че годините му личаха, впоследствие е бил реновиран В посоченият от вас сегмент , Saii Lagoon ми изглежда доста по-добрият избор . Връзка към коментар
msvv Публикувано: 19 септември, 2022 Автор Сподели Публикувано: 19 септември, 2022 Благодаря! Били ли сте в Saii Lagoon? Връзка към коментар
msvv Публикувано: 19 септември, 2022 Автор Сподели Публикувано: 19 септември, 2022 Доколкото виждам по снимките в booking, настаняването в Бандос в стандартна стая не е много атрактивно. По-добре е плажна вила, нали? Ние търсим красив, не много малък остров, с хубава храна, в близост до Мале/ придвижване с моторна лодка/, с повече зеленина, с няколко ресторанта и бара, да има красив риф, и като цяло да се почуства красотата и усещането за Малдиви 🙂 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 19 септември, 2022 Сподели Публикувано: 19 септември, 2022 Ние, а и още няколко магеланци, бяхме на Embudu Village. На нас много ни хареса всичко - плаж, храна, зеленина, цена и т.н. Близо е до Мале = не се плащат безумни пари за трансфери. Островът не е голям, но за нас беше перфектен. Повече инфо има в пътеписа ми за Малдивите. И нещо важно - отделете си време и за местен остров (където живеят местните), защото в противен случай ще сте видели само едното лице на Малдивите. 1 Връзка към коментар
Blagovesta78 Публикувано: 19 септември, 2022 Сподели Публикувано: 19 септември, 2022 Аз мога да препоръчам с две ръце Sun Siyam Olhuveli. Трансфера е 45мин. с моторна лодка.Представлява съвкупност от 3 острова, има няколко ресторанти и барове,хубав риф,3 инфинити басейна и перфектно обслужване! Връзка към коментар
cvete* Публикувано: 19 септември, 2022 Сподели Публикувано: 19 септември, 2022 Била съм в Paradise Island. Има много риби, скатове, акули, костенурки във водата около плажа. Бяхме в плажна вила и много ни хареса - чисто просторно, с външна баня. Все едно се къпеш в джунглата. Вътрешната баня не сме използвали. Трансфера е кратък. За съжаление живи корали нямаше пред вилите. Храната е прилична. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега