Прескочи до съдържание

Препоръчйте ризорт на Малдиви


msvv

Препоръчани мнения

Здравейте! 

Предстои ни пътуване до Малдиви.

Колебаем се между следните хотели:

 

Bandos
Adaaran Select Hudhuran Fushi
Cinnamon Dhonveli
Paradise Island
Fihalhohi Island


Може и други предложени от хотели, където сте ходили.

 

Връзка към коментар

Личните ми впечатления са от Бандос и Конрад ( съвсем друг ценови сегмент обаче ). Бандос ни хареса доста ( плажна вила) , въпреки че годините му личаха, впоследствие е бил реновиран
 

В посоченият от вас сегмент , Saii Lagoon ми изглежда доста по-добрият избор . 

 

 

Връзка към коментар

Доколкото виждам по снимките в booking, настаняването в Бандос в стандартна стая не е много атрактивно. По-добре е плажна вила, нали?

Ние търсим красив, не много малък остров, с хубава храна, в близост до Мале/ придвижване с моторна лодка/, с повече зеленина, с няколко ресторанта и бара, да има красив риф, и като цяло да се почуства красотата  и усещането за  Малдиви 🙂

Връзка към коментар

Ние, а и още няколко магеланци, бяхме на Embudu Village. На нас много ни хареса всичко - плаж, храна, зеленина, цена и т.н. Близо е до Мале = не се плащат безумни пари за трансфери. Островът не е голям, но за нас беше перфектен. Повече инфо има в пътеписа ми за Малдивите. И нещо важно - отделете си време и за местен остров (където живеят местните), защото в противен случай ще сте видели само едното лице на Малдивите.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз мога да препоръчам с две ръце Sun Siyam Olhuveli.  Трансфера е 45мин. с моторна лодка.Представлява съвкупност от 3 острова, има няколко ресторанти и барове,хубав риф,3 инфинити басейна и перфектно обслужване!

Връзка към коментар

Била съм в Paradise Island. Има много риби, скатове, акули, костенурки във водата около плажа. Бяхме в плажна вила и много ни хареса - чисто просторно, с външна баня. Все едно се къпеш в джунглата. Вътрешната баня не сме използвали. Трансфера е кратък. За съжаление живи корали нямаше пред вилите. Храната е прилична.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.